ReferentiesBusiness SolutionsNetherlands Maritime Technology – Office 365 en Dynamics CRM Online

Netherlands Maritime Technology - Office 365 en Dynamics CRM Online

NMTonpage

Netherlands Maritime Technology (NMT) heeft voor Delta-N gekozen als partner om het grootste deel van haar ICT-oplossingen naar de Cloud te verplaatsen.

Bij NMT was sprake van eilandautomatisering, waardoor er geen integratie bestond tussen de verschillende in gebruik zijnde systemen en waarbij met vele IT partners samengewerkt werd. Deze situatie bracht hoge beheerkosten met zich mee, terwijl de kennis voor het beheer intern beperkt aanwezig was. Door de diverse oplossingen naar de Cloud te brengen en beter te integreren wil NMT een besparing realiseren op de jaarlijkse operationele IT kosten en efficiënter gaan werken.

Office 365, Dynamics CRM Online én Nav

In fase 1 is de migratie van de kantoorapplicaties – MS Office & Exchange/Outlook - en de data van de fileserver naar Office 365 uitgevoerd.
Vervolgens is in de 2e fase van het project de Dynamics CRM omgeving op basis van herziene doelstellingen en vernieuwde bedrijfsprocessen opnieuw ingericht in CRM Online en is de data in CRM opgeschoond door de relevante data te verrijken en te converteren naar CRM Online.
NMT heeft voor Delta-N gekozen vanwege onze grote expertise en brede ervaring met Microsoft oplossingen en de Cloud.
Als laatste fase in het project zal  Dynamics NAV geïmplementeerd worden als financieel systeem inclusief de integratie met CRM Online zodat een volledig 360 graden beeld ontstaat over de leden en relaties van NMT.

Netherlands Maritime Technology

Netherlands Maritime Technology is netwerk van scheepswerven, toeleveranciers en dienstverleners dat samenwerkt op maritiem-technologisch gebied. Als belangenvereniging ondersteunt NMT haar leden op gebied van o.a. handelsmissies, beurzen, politiek lobbyen, wet- en regelgeving en trainingen.

Project: Verplaatsing ICT naar de Cloud
Organisatie: Netherlands Maritime Technology (NMT)
Branche: belangenvereniging
Producten/diensten: Microsoft Dynamics CRMOffice 365Dynamics NAV