ReferentiesDevOps4Insurance migreert naar Azure DevOps

4Insurance migreert naar Azure DevOps

AWI

4Insurance ontwikkelt software voor de verzekeringsbranche en hierbinnen specifiek met AWI Connect en Differ Sluitstraten voor serviceproviders en huisvolmachten, alsook reken engines voor maatschappijen en dossier applicaties. 4Insurance is een samenstelling van AWI, Differ Solutions en EURO-motive. Waarbij elk onderdeel een aparte TFS server had.

Migratie naar Azure DevOps

Om het heterogene engineering platform, dat in de loop der tijd ontstaan is, om te zetten naar een homogeen engineering platform, zijn de verschillende TFS servers door Delta-N gemigreerd naar één Azure DevOps Services organization. De migratie is gedaan om het onderhoud op de servers te minimaliseren en om te profiteren van nieuwe features en het performancevoordeel in vergelijking met de on-premise oplossing.

De deployment van het applicatielandschap van 4Insurance gebeurde grotendeels via een third party tool. 4Insurance heeft deze technologie met ondersteuning van Delta-N overgezet naar Azure Pipelines. Daardoor is de expertise overgedragen naar 4Insurance en kunnen zij dit zelfstandig aanpassen en uitbreiden.


“De overgang naar Azure, inclusief kennisoverdracht, ging voorspoedig en mag met recht een succes genoemd worden. Ook de software uitleveringen gaan goed. Ik ben daar erg blij mee. Bedankt nogmaals voor deze prima verlopen migratie naar Azure.”

- Evert Colmer, Operationeel Directeur bij 4Insurance -


Ook is er voor de developers, die nog Team Foundation Version Control (TFVC) gebruikten, een Git training georganiseerd. De sources zijn door Delta-N overgezet van TFVC naar Git.

Door dit traject is 4Insurance flexibeler en efficiënter geworden in het brengen van waarde aan hun klanten met behulp van de software die ze bouwen.

Project: Migratie Azure DevOps
Organisatie: 4Insurance
Branche: Informatie Technologie
Producten/diensten: Azure DevOps