ReferentiesDevelopmentARAG Rechtsbijstand – TOPdesk – Azure DevOps koppeling

Flinke efficiency voordelen en minder foutgevoeligheid

ARAG gebruikt TOPdesk - Azure DevOps koppeling

ARAG Rechtsbijstand maakt gebruik van de TOPdesk – Azure DevOps koppeling om een goede en efficiënte ondersteuning van Agile werken te kunnen bieden door incidenten & problemen te kunnen promoten naar een wijziging in Azure DevOps.

Inzet koppeling

ARAG zet de koppeling in om 2e lijns incidenten vanuit TOPdesk door te zetten naar user stories in Azure DevOps. De initiatie hiervan is handmatig door één van de beheerders, waarna de koppeling zorgt voor een automatische terugkoppeling van het Azure DevOps ID naar de TOPdesk melding.

Op dit moment wordt de koppeling gebruikt door de afdeling BITS Operations. Door verbetering van onze procesinrichting van Incident-, Problem- naar Change Management kan en zal de koppeling naar verwachting vaker gebruikt worden.

 


“Het project is voorspoedig verlopen. Delta-N heeft zich een betrouwbare, no-nonsense partner getoond inzake de koppeling van Topdesk aan uiteenlopende systemen.”

- Paul de Werd, Sr. Cöordinating Application Lead bij ARAG -


Verloop traject

Paul de Werd, Sr. Cöordinating Application Lead: “Delta-N is ons door Topdesk aanbevolen. Het project is voorspoedig verlopen door weloverwogen naar onze wensen te kijken en gezamenlijk goede keuzes te maken m.b.t. de inrichting. De terugkoppeling tijdens het project en de testactiviteiten zijn erg voortvarend verlopen doordat onduidelijkheden snel konden worden opgelost door Delta-N. De inzet van een bewezen oplossing zoals deze en de kundigheid van de medewerker zijn hierin bepalend geweest.”

Resultaat

"Delta-N is een betrouwbare, no-nonsense partner gebleken inzake de koppeling van Topdesk aan uiteenlopende systemen. Dit heeft alles te maken met de open interface en de goed configureerbare mogelijkheden van de koppeling. Samen met de kennis, kundigheid en flexibiliteit van de medewerker heeft dit onze invulling in korte tijd een groot succes gemaakt."

"De TOPdesk – Azure DevOps koppeling biedt ons flinke efficiëntie-voordelen en de foutgevoeligheid is ten opzichte van opnieuw overtypen enorm afgenomen. Het is een laagdrempelig proces geworden."

Project: Inrichting TOPdesk - Azure DevOps koppeling
Organisatie:ARAG Rechtsbijstand
Branche: Juridische dienstverlening
Producten/diensten: TOPdesk - Azure DevOps koppeling, Azure DevOps Services