Microsoft 365

 

Microsoft 365 is een volledige, intelligente oplossing die het beste uit Office 365, Windows 11 en Microsoft Defender voor Bedrijven samenbrengt. Hiermee kunnen al jouw medewerkers op een veilige manier samenwerken. Microsoft 365 is de basis van de Delta-N Moderne Werkplek.

 

Microsoft 365

Microsoft 365 is een web van applicaties die gebruikers ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden. Het is een omgeving waarin samenwerken, kennisdeling en flexibiliteit centraal staan. En waarbinnen veilig en efficiënt kan worden gewerkt. Daarbij ligt een groot deel van het beheer binnen deze omgeving bij Microsoft, waardoor jouw IT-organisatie meer tijd kan besteden aan innovatie en verbeteringen.

Klik hier voor meer informatie over Microsoft 365.

Microsoft
Microsoft Defender

Microsoft Defender voor Bedrijven

Microsoft Defender voor Bedrijven is een eindpuntbeveiligingsoplossing van Microsoft. Eindpunten zijn apparaten waar gebruikers mee werken, zoals desktops, laptops en mobiele apparaten. Het ondersteunt je bij het proactief beschermen van je apparaten, informeert je over actuele bedreigingen en reageert automatisch op beveiligingsincidenten.

Klik hier voor meer informatie over Microsoft Defender voor Bedrijven

Windows 11

Windows 11 is het besturingssysteem van Microsoft voor bijna elk apparaat. In combinatie met Office 365 en Microsoft Defender geeft je jouw medewerkers een veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem om mee te werken. Als organisatie kun je de Windows 11 apparaten beheren, beveiligen en zorgdragen voor de laatste updates.

Wil je meer weten over Microsoft 365 en hoe je hiermee een moderne en veilige werkplek voor jouw werknemers faciliteert? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Windows 10

Neem contact met ons op

 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

  Plan een meeting

  • LinkedIn
  • Mail
  • Telefoon
  Bel: 085 – 487 52 21
  E-mail: heikow@delta-n.nl
  Connect met Heiko
  invisible box