Microsoft 365

 

Microsoft 365 is een volledige, intelligente oplossing die het beste uit Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security samenbrengt. Hiermee kunnen al uw medewerkers op een veilige manier samenwerken. Microsoft 365 is de basis van de Delta-N Moderne Werkplek.

 

Office 365

Office 365 is een web van applicaties die gebruikers ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden. Het is een omgeving waarin samenwerken, kennisdeling en flexibiliteit centraal staan. En waarbinnen veilig en efficiënt kan worden gewerkt. Daarbij ligt een groot deel van het beheer binnen deze omgeving bij Microsoft, waardoor uw IT-organisatie meer tijd kan besteden aan innovatie en verbeteringen.

Klik hier voor meer informatie over Office 365.

Office 365
Enterprise Mobility + Security

Enterprise Mobility + Security

EM+S geeft u controle over de essentiële informatie van uw organisatie en toegang tot de Moderne Werkplek. Hiermee is uw organisatie is beschermd en voldoet aan vereiste wetgeving(en). Het geeft de mogelijkheid om de toegang tot uw omgeving te beschermen, mobiele apparaten te beveiligen en beheren, data in uw organisatie te beschermen en inzicht te krijgen in verdacht gedrag of gevaren binnen uw omgeving.

Klik hier voor meer informatie over EM+S

Windows 10

Windows 10 is het besturingssysteem van Microsoft voor bijna elk apparaat. In combinatie met Office 365 en EM+S geeft u uw medewerkers een veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem om mee te werken. Als organisatie kunt u de Windows 10 apparaten beheren, beveiligen en zorgdragen voor de laatste updates.

Wilt u meer weten over Microsoft 365 en hoe u hiermee een moderne en veilige werkplek voor uw werknemers faciliteert? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Windows 10

Neem contact met ons op

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 21
    heikow@delta-n.nl
    Connect met Heiko
    invisible box