TechnologieMicrosoft 365

Microsoft 365

 

Microsoft 365 is een volledige, intelligente oplossing die het beste uit Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security samenbrengt. Hiermee kunnen al jouw medewerkers op een veilige manier samenwerken. Microsoft 365 is de basis van de Delta-N Moderne Werkplek.

 

Office 365

Office 365 is een web van applicaties die gebruikers ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden. Het is een omgeving waarin samenwerken, kennisdeling en flexibiliteit centraal staan. En waarbinnen veilig en efficiënt kan worden gewerkt. Daarbij ligt een groot deel van het beheer binnen deze omgeving bij Microsoft, waardoor jouw IT-organisatie meer tijd kan besteden aan innovatie en verbeteringen.

Klik hier voor meer informatie over Office 365.

Office 365
Enterprise Mobility + Security

Enterprise Mobility + Security

EM+S geeft je controle over de essentiële informatie van jouw organisatie en toegang tot de Moderne Werkplek. Hiermee is jouw organisatie beschermd en voldoet aan vereiste wetgeving(en). Het geeft de mogelijkheid om de toegang tot jouw omgeving te beschermen, mobiele apparaten te beveiligen en beheren, data in jouw organisatie te beschermen en inzicht te krijgen in verdacht gedrag of gevaren binnen jouw omgeving.

Klik hier voor meer informatie over EM+S

Windows 10

Windows 10 is het besturingssysteem van Microsoft voor bijna elk apparaat. In combinatie met Office 365 en EM+S geeft je jouw medewerkers een veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem om mee te werken. Als organisatie kun je de Windows 10 apparaten beheren, beveiligen en zorgdragen voor de laatste updates.

Wil je meer weten over Microsoft 365 en hoe je hiermee een moderne en veilige werkplek voor jouw werknemers faciliteert? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Windows 10

Neem contact met ons op

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 21
    heikow@delta-n.nl
    Connect met Heiko
    invisible box