Microsoft Solutions Partner

Microsoft Solutions Partner

Microsoft Solutions Partner

Als Microsoft partner zijn wij gespecialiseerd in het leveren van flexibele en doordachte IT-oplossingen op basis van Microsoft Cloud-technologie. We kiezen bewust voor Microsoft, omdat dat staat voor innovatie, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid.  We beschikken over meer dan 10 Microsoft Competencies, waaronder Cloud Productivity, Application Development, DevOps en de Microsoft Security Competency.

Solutions Partner Digital & App InnovationSolutions Partner - Digital & App Innovation

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van moderne applicaties. Of het nu gaat om maatwerk, mobiele apps, integratie of het moderniseren van verouderde systemen. Softwareontwikkeling op het Microsoft Azure platform is onze specialisatie.

Microsoft Solutions Partner

Microsoft DevOps Partner

Vanwege onze ervaring met uiteenlopende ontwikkeltools en agile processen behoren we tot een select gezelschap van Microsoft-partners die gespecialiseerd zijn in DevOps. Of jouw organisatie nou applicaties ontwikkelt voor interne gebruikers of dat je ontwikkelt voor externe klanten, wij helpen je bij het neerzetten van een modern ontwikkelproces en het professionaliseren van jouw ontwikkelteam.

Cloud Productivity & Platform Partner

Als Cloud Platform en Productivity partner helpen wij organisaties met het inrichten een veilige moderne werkplek en een moderne cloud infrastructuur. Wij doen dit op basis van Microsoft Cloud oplossingen zoals Azure en Microsoft 365.

Microsoft Gold Partner

Meer weten?

Wil je meer weten over onze Microsoft expertise? Of over hoe we jou verder kunnen helpen met de inzet van Microsoft Cloud services? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Neem contact met ons op

Contactverzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf volledig op de hoogte