Microsoft Partner

Microsoft Gold Partner

Microsoft Gold Certified Partner

Microsoft partner Delta-N is gespecialiseerd in het leveren van flexibele en doordachte IT-oplossingen op basis van Microsoft Cloud-technologie. We kiezen voor de geïntegreerde productenlijn van Microsoft die het mogelijk maakt om alle bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen. Microsoft staat voor innovatie, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Heb je specifieke wensen? Ons Development team ontwikkelt modules of complete maatwerkoplossingen die naadloos op Microsoft-oplossingen aansluiten.

Authorized Education Gold Partner

Delta-N mag zich ook Microsoft Authorized Education Partner noemen. Een certificering die aantoont dat Delta-N in staat is om in de veranderende behoeften van onderwijsorganisaties te voldoen. Om je Authorized Education Partner te mogen noemen moet je een test over licentie- en marktkennis met goed gevolg afleggen. Tevens zijn we 'Partner of Education' van De Haagse Hogeschool, waarmee we samen een studieblok DevOps ontwikkeld hebben.

MEP-bannervert1

Gold & Silver competencies

Delta-N kent verschillende units met ieder hun eigen expertise gebied. We beschikken over ruim 10 Microsoft Competencies, waaronder Cloud Productivity, Application Development, DevOps en de Microsoft Security Competency.

Zoek je een Microsoft partner voor de inrichting van cloud werkplekken en/of cloud infrastructuur op basis van oplossingen zoals Microsoft 365 en Azure? Neem dan contact op met Delta-N Cloud Solutions.

Zoek je een partner voor de ontwikkeling van maatwerk software of modernisering van bestaande systemen op basis van Azure, kijk dan bij Delta-N Development.

Wil je je software ontwikkelproces optimaliseren door het invoeren van agile methodieken en DevOps practices. Of zoek je een specialist op het gebied van Azure DevOps? Kijk dan bij Delta-N DevOps.

Microsoft Gold Partner
Microsoft Gold Partner

Wil je meer weten over wat wij als Microsoft Partner voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op

Contactverzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf volledig op de hoogte