Microsoft Partner

Microsoft Gold Partner

Microsoft Gold Certified Partner

Microsoft partner Delta-N is gespecialiseerd in het leveren van flexibele en doordachte IT-oplossingen op basis van Microsoft Cloud-technologie. We kiezen voor de geïntegreerde productenlijn van Microsoft die het mogelijk maakt om alle bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen. Microsoft staat voor innovatie, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Hebt u specifieke wensen? Ons Development team ontwikkelt modules of complete maatwerkoplossingen die naadloos op Microsoft-oplossingen aansluiten.

Authorized Education Gold Partner

Delta-N mag zich ook Microsoft Authorized Education Partner noemen. Een certificering die aantoont dat Delta-N in staat is om in de veranderende behoeften van onderwijsorganisaties te voldoen. Om je Authorized Education Partner te mogen noemen moet je een test over licentie- en marktkennis met goed gevolg afleggen.

MEP-bannervert1

Gold & Silver competencies

Delta-N kent verschillende units met ieder hun eigen expertise gebied. Zoekt u een Microsoft partner voor de inrichting van werplekken en/of IT infrastructuur op basis van oplossingen zoals Microsoft 365 en Azure? Neem dan contact op met Delta-N Cloud Solutions.

Zoekt u een partner voor de ontwikkeling van maatwerk software of modernisering bestaande systemen op basis van Azure, kijk dan bij Delta-N Development.

Wilt u uw software ontwikkelproces optimaliseren door het invoeren van agile methodieken en DevOps practices. Of zoekt u een specialist op het gebied van Azure DevOps? Kijk dan bij Delta-N DevOps.

Microsoft Competencies
Microsoft Competenties

Wilt u meer weten over wat wij als Microsoft Partner voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op

Contactverzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf volledig op de hoogte