Microsoft Solutions Partner

Microsoft Solutions Partner

Microsoft Solutions Partner

Als Microsoft partner zijn wij gespecialiseerd in het leveren van flexibele en doordachte IT-oplossingen op basis van Microsoft Cloud-technologie. We kiezen bewust voor Microsoft, omdat dat staat voor innovatie, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. We beschikken over 4 van de nieuwe Microsoft Solution Designations: Modern Work, Azure Infrastructure, Data & AI en Digital & App Innovation.

Solutions Partner Digital & App InnovationSolutions Partner - Digital & App Innovation

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van moderne applicaties. Of het nu gaat om maatwerk, mobiele apps, integratie of het moderniseren van verouderde systemen. Softwareontwikkeling op het Microsoft Azure platform is onze specialisatie.

Solution Partner Logo Data & AI AzureSolutions Partner - Data & AI

Deze Azure Solution designation toont aan dat we veel kennis van Azure hebben en over de brede capaciteiten beschikken om klanten te helpen hun data over meerdere systemen te beheren om analyse- en AI-oplossingen te bouwen.

We helpen klanten met het implementeren van een datagedreven aanpak, waardoor ze nieuwe inzichten verkrijgen en beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen. Daarnaast helpen we klanten met AI-toepassingen, waardoor vele nieuwe, voorheen ondenkbare, mogelijkheden ontstaan.

Microsoft Solutions Partner Modern WorkSolutions Partner - Modern Work

Een Solution Partner voor Modern Work heeft aangetoond over brede mogelijkheden te beschikken om klanten te helpen hun productiviteit te verhogen en met behulp van Microsoft 365 de overstap naar hybride werk te maken. Kijk hier voor meer informatie over de moderne werkplek.

Microsoft Solutions Partner Azure InfrastructureSolutions Partner - Infrastructure

Deze Solution designation toont dat we klanten kunnen helpen bij het migreren van belangrijke infrastructuurworkloads naar Azure. Lees meer over de voordelen van een moderne infrastructuur op Azure.

Microsoft DevOps Partner

Vanwege onze ervaring met uiteenlopende ontwikkeltools en agile processen behoren we tot een select gezelschap van Microsoft-partners die gespecialiseerd zijn in DevOps. Of jouw organisatie nou applicaties ontwikkelt voor interne gebruikers of dat je ontwikkelt voor externe klanten, wij helpen je bij het neerzetten van een modern ontwikkelproces en het professionaliseren van jouw ontwikkelteam.

Meer weten?

Sinds 1 maart 2023 kunnen nieuwe Microsoft licentieovereenkomsten en verlengingen alleen nog afgesloten worden binnen het New Commerce Experience Model. Ook hier kunnen wij je als licentiepartner mee helpen.

Wil je meer weten over onze Microsoft expertise? Of over hoe we jou verder kunnen helpen met de inzet van Microsoft Cloud services? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Neem contact met ons op

Contactverzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf volledig op de hoogte