TechnologieMicrosoft 365 Copilot

Kunstmatige intelligentie (AI) is steeds meer geïntegreerd in ons dagelijks leven, transformeert de manier waarop we leven en werken en speelt een centrale rol in Microsoft 365, met name dankzij Copilot, dat samenwerkt om creativiteit te stimuleren en werk te transformeren. AI omvat verschillende concepten, waaronder AI op basis van regels, machine learning, deep learning, NLP (Natural Language Processing) en generatieve AI, zoals de ChatGPT van OpenAI. Deze technologieën stellen computers in staat om taken uit te voeren die menselijke intelligentie vereisen, zoals beeld- en spraakherkenning, besluitvorming en taalverwerking.

Microsoft Defender
55% van het MKB is slachtoffer van cybercrime

AI in Microsoft 365

De komende tijd ga je zien dat er steeds meer nieuwe AI-functies worden geïntegreerd in Microsoft 365. Met deze nieuwe AI-functies kun je je werkzaamheden sneller en creatiever doen dan voorheen.

U kunt AI al vinden in onze producten en services. Wilt u unieke kunst maken? Probeer Microsoft Designer. Met Designer kunt u door AI gegenereerde afbeeldingen maken met behulp van een eenvoudige Engelse prompt. Meer informatie over Designer en DALL-E.

Voor een verbeterde zoekervaring gebruikt u het nieuwe Bing met AI en de Edge-browser. U ziet niet alleen verbeterde zoekresultaten, maar u kunt ook inhoud maken met Bing's nieuwe chatervaring, mogelijk gemaakt door AI.

Of u nu een rapport, een e-mailbericht of een bericht op LinkedIn opstelt, schrijf met vertrouwen wanneer u Microsoft-editor in Word gebruikt. Deze AI-schrijfassistent helpt u met spelling en grammatica, helderheid en leesbaarheid.

Copilot in Word, PowerPoint, Excel,OneNote en Outlook helpt u productiever te zijn, sneller met uw documenten en presentaties een begin te maken en snel inzicht te krijgen in uw gegevens of e-mailberichten.

Transformatie van werk

Microsoft 365 Copilot transformeert werk op drie manieren:

De mogelijkheden van Defender voor Bedrijven

Ontgrendel productiviteit

Onboard apparaten in een paar eenvoudige stappen met een beveiligingsbeleid dat direct kant-en-klaar wordt geactiveerd.

Ontketen creativiteit

Dashboard voor bedreigingen en beveiligingsproblemen
Hiermee identificeer je in realtime beveiligingsproblemen met software en onjuiste configuraties.

Versterk vaardigheden

Detecteer en reageer op aanvallen met op gedrag gebaseerde detectie. inclusief handmatige en live responsmogelijkheden.

Aan de slag met Microsoft 365 Copilot

Defender voor bedrijvenIn de komende maanden zal Microsoft Copilot uitrollen naar de diverse productiviteits-apps, zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, Viva en het Power Platform.

Delta-N adviseert je graag bij je keuze voor de best passende beveiligingssoftware voor je bedrijf. Kies je voor Microsoft Defender, dan bieden we ondersteuning bij het inrichten en activeren van deze oplossing. Natuurlijk bieden we indien gewenst ook support. Als Microsoft Solutions Partner hebben we hiervoor de juiste kennis en ervaring in huis.

Meer weten over de inzet van Microsoft Defender?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

  Plan een meeting

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 21
    heikow@delta-n.nl
    Connect met Heiko
    invisible box