TechnologieCloud SolutionsMicrosoft 365 Copilot

Kunstmatige intelligentie (AI) is steeds meer geïntegreerd in ons dagelijks leven en begint de manier waarop we leven en werken te beïnvloeden. Doordat AI dagelijkse taken en processen kan vereenvoudigen en automatiseren, kan het de productiviteit van organisaties een aanzienlijke boost geven. Waar is dat effectiever dan in de omgeving waarin je elke dag veel werkt: Microsoft 365.

Ontdek Microsoft 365 CoPilot: jouw persoonlijke assistent in apps als Word, PowerPoint, Excel, OneNote en Outlook. Maak kennis met deze innovatieve oplossing voor het optimaliseren van jouw bedrijfsproductiviteit.

Microsoft Copilot
Microsoft Copilot

AI in Microsoft 365

Microsoft 365 CoPilot is een krachtige AI-oplossing die organisaties helpt bij het verbeteren van samenwerking, communicatie en efficiëntie. Met geavanceerde functies zoals geautomatiseerde taakbeheer, intelligente analyse en naadloze integratie met Microsoft 365-apps, stelt CoPilot je in staat om je operationele processen te stroomlijnen en betere resultaten te behalen.

Of je nu een rapport, een e-mailbericht of een bericht voor LinkedIn opstelt, CoPilot helpt je met spelling en grammatica en leesbaarheid.

Copilot helpt je productiever te zijn, sneller een begin te maken met je documenten en presentaties en snel inzicht te krijgen in je gegevens of e-mailberichten.

CoPilot maakt je werk leuker

Ontdek de kracht van CoPilot, jouw slimme assistent die tijdrovende taken van je overneemt. Hierdoor worden je dagelijkse werkzaamheden verbeterd en vereenvoudigd. Met CoPilot kun je je volledig concentreren op je kerntaken, waardoor je werkplezier toeneemt.

Maak je geen zorgen over vervanging door CoPilot. Jij blijft onmisbaar voor het controleren, verfijnen en uitvoeren van essentiële taken, terwijl CoPilot je ondersteunt met zijn intelligente functionaliteiten.

Microsoft 365 CoPilot biedt aanzienlijke voordelen aan iedereen die regelmatig gebruikmaakt van Teams en Office, waardoor efficiëntie en productiviteit worden bevorderd:

 

Takenlijst - Mirosoft 365 CoPilot

Het vereenvoudigt en automatiseert dagelijkse taken en processen

Analyse vergrootglas logo

Het biedt realtime inzichten en analyses voor betere besluitvorming

Samenwerking CoPilot

Het optimaliseert samenwerking en communicatie binnen teams

Productiviteit en efficiëntie

Het verhoogt de algehele productiviteit en efficiëntie van je organisatie

Afhankelijk van jouw functie en de werkprocessen die daarbij horen zijn er nog meer voordelen te behalen. Heb je een functie in HR, - Sales, - Marketing, - Finance of IT, kijk dan hier voor meer specifieke voordelen van Microsoft 365 CoPilot.

Aan de slag met Microsoft 365 Copilot

Binnen Delta-N beschikken we zowel over specialisten op het vlak van AI als op het vlak van Microsoft 365. Dat maakt ons de ideale partner om jouw organisatie te begeleiden bij de implementatie en optimalisatie van Microsoft 365 CoPilot.

Van installatie tot training en doorlopende ondersteuning, wij zorgen ervoor dat je het maximale uit deze krachtige tool haalt.

Ben je geïnteresseerd in Microsoft 365 CoPilot of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier of plan direct een online gesprek. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en samen de creativiteit en productiviteit van jouw organisatie te vergroten.

 

Aan de slag met CoPilot

Neem contact met ons op

 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

  Plan een meeting

  • LinkedIn
  • Mail
  • Telefoon
  Bel: 085 – 487 52 21
  E-mail: heikow@delta-n.nl
  Connect met Heiko
  invisible box