OplossingenDevelopmentApplicatie Modernisering

Het aantal applicaties dat in een organisatie wordt gebruikt, is de laatste tien jaar enorm gestegen. Veel van deze applicaties leveren kritieke services die onmisbaar zijn voor de operatie van een bedrijf. Om de digitale ambities van de organisatie waar te blijven maken, dienen applicaties snel op de veranderende behoeften en verwachtingen te kunnen worden aangepast. Dit is vaak geen eenvoudige opdracht omdat software systemen complex kunnen zijn en soms zijn gebaseerd op oude technologie.

Applicatie Modernisering

Delta-N is gespecialiseerd in het moderniseren van applicatie-omgevingen zodat ze weer helemaal naar verwachting presteren en ook beter onderhoudbaar worden. Met het moderniseren van een business applicatie, mobiele app of web-omgeving, krijg je niet alleen een beter presterende applicatie, er wordt ook een solide basis gebouwd voor de toekomst. Dit betekent dat naast de applicatie, ook het applicatieplatform, en de ontwikkelomgeving wordt gemoderniseerd. Delta-N heeft daarmee een heel eigen visie op applicatie modernisering. Wij realiseren een moderniserings-oplossing met het oog op de toekomst. Een oplossing die blijvend waarde biedt in de digitale transformatie van jouw organisatie.

Oude software vervangen of vernieuwen?

Het volledig vervangen van dergelijke verouderde systemen is vaak geen aantrekkelijke optie. In veel gevallen is dat ook helemaal niet nodig. Delta-N kan je helpen bij het (gedeeltelijk) moderniseren van verouderde toepassingen. Na modernisering voldoen ze weer aan de eisen van dit moment en kunnen ze weer meegroeien met toekomstige wensen.

Ons development team heeft jarenlange ervaring en kennis van zowel legacy systemen als de allernieuwste technologieën. Voor vele klanten hebben wij op basis van onze beproefde methodes verouderde applicaties vernieuwd. Kijk onderaan deze pagina voor enkele voorbeelden.

TechnicalDebt_postercartoon

Legacy modernisering

Wij helpen je bestaande applicaties te moderniseren, door het:

 • Verplaatsen van bestaande applicaties naar de Cloud. Hierdoor verlagen van operationele kosten, verbeteren van beschikbaarheid en snelheid van jouw toepassingen;
 • Ontwikkelen van Apps waardoor data en diensten mobiel ontsluitbaar zijn;
 • Optimaliseren van bestaande, op verouderde technologieën gebaseerde, applicaties door te migreren naar moderne Cloud technologie;
 • Inzetten van onze DevOps expertise waardoor het volledige applicatiemigratieproces effectief uitgevoerd en beheerd kan worden;
 • Verlagen van operationele kosten, verbeteren van beschikbaarheid en snelheid van jouw toepassingen door de inzet van Microsoft Azure
 • Gebruik te maken van een iteratieve aanpak waardoor je gedurende het gehele traject ‘in control’ blijft;

Wij hebben inmiddels 20 jaar ervaring met de ontwikkeling en modernisering van applicaties. Hieronder enkele projecten waar we trots op zijn. Klik op de logo's voor meer informatie. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om jouw applicaties te moderniseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier helemaal onderaan.

AkzoNobel migreert naar Azure

Doordat de vraag naar productinformatie door de buitenwereld toenam, begon AkzoNobel Decorative Paints tegen de grenzen van de applicatie-omgeving aan te lopen. Hierdoor stond AkzoNobel voor de keuze: kiezen voor een tijdelijke oplossing door te investeren in hardware of een toekomstvaste oplossing door te migreren naar de Cloud.

Bekijk hiernaast de animatie over de keuze van AkzoNobel voor Azure en de migratie van het applicatielandschap hiernaartoe.

Wil je weten hoe je jouw applicaties beter kunt laten presteren?

Download hier de whitepaper 'Applicatie Modernisering'
Whitepaper Applicatie Modernisering

Neem contact met ons op

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Miquel Asmus

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 20
    miquela@delta-n.nl
    Connect met Miquel
    invisible box