Microsoft Teams is hét samenwerkingsplatform van Microsoft. Het geeft de mogelijkheid om in een gebruiksvriendelijke omgeving samen te werken met collega's en externen. Het is mogelijk te chatten, videobellen en samen te werken aan documenten. Binnen Teams zijn de mogelijkheden van diverse andere Office 365 applicaties gecentraliseerd, zoals OneNote, SharePoint en Planner. Daarnaast is het mogelijk om een veelheid aan andere apps toe te voegen, zowel van Microsoft als van derde partijen. Hierdoor is Teams hét platform voor een effectieve digitale samenwerking.

Microsoft Teams

Het platform voor samenwerking

Communiceren en samenwerken kan gemakkelijk en snel binnen Teams. Hierbij is het mogelijk om berichten te delen met jouw projectteam of afdeling. Dankzij duidelijke notificaties blijf je altijd eenvoudig op de hoogte van berichten die voor jou relevant zijn.  Naast het verzenden van berichten kun je in no-time een meeting op afstand starten en daarbij een presentatie, document of beelden via jouw camera  tonen. Teams biedt een centrale werkomgeving waar de onderlinge communicatie binnen jouw team snel en gemakkelijk verloopt.

Hub voor samenwerken

Meer weten over digital samenwerken met Microsoft Teams en de plek van Teams ten opzichte van SharePoint en OneDrive? Bekijk dan het webinar digital samenwerken terug via onderstaande button.

Webinar on demand: digitaal samenwerken

Chatten en bellen met Teams

De chatfunctie is een krachtig onderdeel van Teams. Je kunt hiermee eenvoudig chatten met collega's. In één-op-één-sessies, maar ook in een groepschat. Het grote voordeel ten opzichte andere chatservices zoals WhatsApp is, dat dat je alle communicatie op één plek hebt. Bellen met Microsoft Teams

Microsoft Teams is als samenwerkings- en communicatieplatform helemaal compleet als je het ook inzet voor telefonie. Door de telefooncentrale over te zetten kunnen jouw medewerkers voortaan via Microsoft Teams naar alle telefoonnummers bellen. Zowel met mobiel, laptop als vaste toestellen. Teams biedt diverse functies die je van een telefooncentrale mag verwachten, zoals een menufunctie en wachtrijen. Met Microsoft als telefoon-provider bespaar je niet alleen in de kosten, ook het beheer wordt eenvoudiger doordat je maar met één partij te maken hebt. Lees meer over bellen met Teams.

Apps in TeaMS

Toegang tot Apps

Het gebruikersgemak van samenwerken in Teams wordt versterkt door de mogelijkheid om een breed scala aan apps te integreren. Dit kunnen de applicaties binnen Office 365 zijn, zoals SharePoint, Planner of Forms. Er is echter ook een hele lijst van apps van derden die eenvoudig toe te voegen zijn. Ook is het mogelijk een hele webpagina makkelijk bereikbaar te maken op een centrale locatie.

Starten met Teams

Teams is door de combinatie van een gemakkelijke snelle communicatie en de centrale toegankelijkheid van de applicaties dé omgeving voor samenwerken met jouw team. Delta-N helpt je graag verder met het gebruik van Teams. Dit kan zijn door een adoptietraject en advies over de inrichting en het beheer van deze applicatie. Maak je gebruik van Skype for Business, dan kunnen we jouw omgeving migreren van Skype voor Business naar Microsoft Teams.

Gratis Teams Scan

Neem voor meer informatie of om een afspraak te plannen, contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op

 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

  Plan een meeting

    • LinkedIn
    • Mail
    • Telefoon
   085 – 487 52 21
   heikow@delta-n.nl
   Connect met Heiko
   invisible box