TeamsMicrosoft Teams geeft de mogelijkheid om in een gebruiksvriendelijke omgeving met een vaste groep collega's samen te werken. Binnen Teams zijn de mogelijkheden van verschillende Office 365 applicaties gecentraliseerd zoals OneNote, SharePoint en Planner. Daarnaast is het mogelijk om apps van derde partijen toe te voegen. Dit maakt Teams hét middel voor een effectieve samenwerking binnen uw organisatie.

Microsoft Teams

Communiceren en samenwerken

Communiceren en samenwerken kan gemakkelijk en snel binnen Teams. Hierbij is het mogelijk om berichten te delen met uw projectteam of afdeling. Daarbij kunt u op simpele wijze door duidelijke notificaties altijd up-to-date te blijven over berichten die voor u relevant zijn.  Naast het verzenden van berichten kunt u de camera van uw apparaat gebruiken om in no-time een meeting op afstand te starten en daarbij een presentatie of document te tonen. Teams geeft een centrale werkomgeving waar de onderlinge communicatie binnen uw team snel en gemakkelijk verloopt.

Toegang tot Apps

Het gebruikersgemak van samenwerken in Teams wordt versterkt door de mogelijkheid om een breed scala aan apps te incorporeren. Dit kunnen de applicaties binnen Office 365 zijn, zoals SharePoint, Planner of Forms. Daarnaast is het op een simpele wijze apps van andere, derde partijen, in te voegen of een hele webpagina makkelijk bereikbaar te maken op een centrale locatie.

Team is door de combinatie van een gemakkelijke snelle communicatie en de centrale toegankelijkheid van de applicaties dé omgeving voor samenwerken met uw team.  Delta-N helpt u graag verder met het gebruik van Teams. Dit kan zijn door een adoptietraject en advies over het beheer van deze applicatie.

Meer weten over de rol van Teams ten opzichte van SharePoint en OneDrive? Bekijk dant het webinar digital samenwerken terug via onderstaande button.

Webinar on demand: digitaal samenwerken

Microsoft Teams

Neem contact met ons op

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 21
    heikow@delta-n.nl
    Connect met Heiko
    invisible box