TeamsMicrosoft Teams is hét samenwerkingsplatform van Microsoft. Het geeft de mogelijkheid om in een gebruiksvriendelijke omgeving met een vaste groep collega's samen te werken. Binnen Teams zijn de mogelijkheden van verschillende Office 365 applicaties gecentraliseerd zoals OneNote, SharePoint en Planner. Daarnaast is het mogelijk om apps van derde partijen toe te voegen. Dit maakt Teams hét middel voor een effectieve samenwerking binnen uw organisatie.

Microsoft Teams

Communiceren en samenwerken

Communiceren en samenwerken kan gemakkelijk en snel binnen Teams. Hierbij is het mogelijk om berichten te delen met uw projectteam of afdeling. Daarbij kunt u op simpele wijze door duidelijke notificaties altijd up-to-date te blijven over berichten die voor u relevant zijn.  Naast het verzenden van berichten kunt u de camera van uw apparaat gebruiken om in no-time een meeting op afstand te starten en daarbij een presentatie of document te tonen. Teams geeft een centrale werkomgeving waar de onderlinge communicatie binnen uw team snel en gemakkelijk verloopt.

Microsoft Teams

Meer weten over digital samenwerken met Microsoft Teams en de plek van Teams ten opzichte van SharePoint en OneDrive? Bekijk dan het webinar digital samenwerken terug via onderstaande button.

Webinar on demand: digitaal samenwerken

Chatten en bellen met Teams

De chatfunctie is een krachtig onderdeel van Teams. Je kunt hiermee eenvoudig chatten met collega's. In één-op-één-sessies, maar ook in een groepschat. Het grote voordeel ten opzichte andere chatservices zoals WhatsApp is, dat dat je alle communicatie op één plek hebt. Bellen met Microsoft Teams

Microsoft Teams is als samenwerkings- en communicatieplatform helemaal compleet als u het ook inzet voor telefonie. Door de telefooncentrale over te zetten kunnen uw medewerkers voortaan via Microsoft Teams bellen, zowel met mobiel als vaste toestellen. Er zijn ook diverse andere functies beschikbaar, zoals een menufunctie en wachtrijen. Met Microsoft als telefoon-provider kan dat niet alleen in de kosten schelen, maar het beheer wordt ook eenvoudiger doordat u maar met één partij te maken hebt. Lees hier meer over onze eigen ervaringen met bellen via Microsoft Teams.

Lees hier meer over onze eigen ervaringen met bellen via Microsoft Teams.

Apps in TeaMS

Toegang tot Apps

Het gebruikersgemak van samenwerken in Teams wordt versterkt door de mogelijkheid om een breed scala aan apps te integreren. Dit kunnen de applicaties binnen Office 365 zijn, zoals SharePoint, Planner of Forms. Er is echter ook een hele lijst van apps van derden die eenvoudig toe te voegen zijn. Ook is het mogelijk een hele webpagina makkelijk bereikbaar te maken op een centrale locatie.

Starten met Teams

Teams is door de combinatie van een gemakkelijke snelle communicatie en de centrale toegankelijkheid van de applicaties dé omgeving voor samenwerken met uw team. Delta-N helpt u graag verder met het gebruik van Teams. Dit kan zijn door een adoptietraject en advies over het beheer van deze applicatie. Maakt u gebruik van Skype for Business, dan kunnen we uw omgeving migreren naar Microsoft Teams.

Neem voor meer informatie of om een afspraak te plannen, contact met ons op via onderstaand formulier.

Meer weten over Microsoft Teams?

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 21
    heikow@delta-n.nl
    Connect met Heiko
    invisible box