SharePoint maakt het mogelijk om eenvoudig en op een gebruiksvriendelijke manier kennis te delen en samen te werken in een organisatie of een team. Sharepoint biedt een breed scala aan mogelijkheden waaronder het samenwerken aan documenten, het communiceren van nieuws, het automatiseren van bedrijfsprocessen of het presenteren van informatie. Met SharePoint bouwt u een mobiel en intelligent intranet en stelt u deze beschikbaar voor de organisatie.

SharePoint Intranet

SharePoint is hét intranet voor uw organisatie of team. Creëer doelgerichte of afdelingsgerichte sites en breng deze samen in een hub. Hiermee bouwt u een herkenbaar en consistent intranet waar uw gebruikers van zullen houden.

SharePoint Hub sites

Werken aan documenten

Samenwerken aan documenten was nog nooit zo krachtig. Documenten opgeslagen in SharePoint of OneDrive kunnen door meerdere personen tegelijk worden bewerkt in Word, Excel of PowerPoint. Nadenken over opslaan of versiebeheer is niet meer nodig: SharePoint en Office doen dit allemaal automatisch voor u.

Met de Enterprise Content Management mogelijkheden en de geavanceerde zoekmogelijkheden zorgt u voor duidelijke informatiestructuren en kunt u documenten altijd terugvinden. Met de intelligentie van de Microsoft Cloud is het document waar u aan wilt werken nooit ver weg en vaak al met één klik beschikbaar.

Presenteren van informatie

Met prachtig en eenvoudig op te maken pagina's kunnen uw medewerkers op een aantrekkelijke manier informatie en nieuws presenteren. Hierbij kunt u zelf aan een pagina teksten en afbeeldingen toevoegen. Door middel van standaard Webparts voegt u een voorbeeld van een document, een PowerBI dashboard of een PowerApp toe. Een pagina biedt u daarmee de mogelijkheid om informatie met alle bijbehorende inhoud overzichtelijk weer te geven.

Nieuws wordt vanuit heel SharePoint gecentraliseerd en duidelijk weergegeven. De mobiele SharePoint app presenteert het nieuws op uw mobiele telefoon waar eenzelfde pagina volledig tot zijn recht komt.

SharePoint Teamsites

Bedrijfsprocessen

Met SharePoint lijsten, Microsoft Flow en PowerApps heeft u de mogelijkheid om uw bedrijfsprocessen te automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van declaraties, verlofaanvragen of het bijhouden van een interne bestelcatalogus. SharePoint, Microsoft Flow en PowerApps geven u de mogelijkheid om deze processen te ondersteunen. Dit is mogelijk door apps die eenvoudig zijn te maken voor de specifieke behoeften van uw organisatie. Deze zijn visueel aantrekkelijk voor de eindgebruiker en toegankelijk vanaf elk apparaat.

Bekijk de case over klantportalen op basis van SharePoint.

Delta-N heeft uitgebreide kennis om u te helpen in opstellen van een SharePoint omgeving die aansluit bij uw organisatie. Hierbij kunnen wij ook het beheer in handen nemen of uw gebruikers opleiden middels een adoptietraject. Neem voor meer informatie contact met ons op via het formulier onderaan de pagina.

Neem contact met ons op

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Eric Bolten

    Account Manager

    085 – 487 52 20
    ericb@delta-n.nl