SharePointSharePoint maakt het mogelijk om eenvoudig en op een gebruiksvriendelijke manier kennis te delen en samen te werken in een organisatie of een team. Sharepoint biedt een breed scala aan mogelijkheden waaronder het samenwerken aan documenten, het communiceren van nieuws, het automatiseren van bedrijfsprocessen of het presenteren van informatie. Met SharePoint bouw je een mobiel en intelligent intranet en stel je deze beschikbaar voor de organisatie.

SharePoint Intranet

SharePoint is hét intranet voor jouw organisatie of team. Creëer doelgerichte of afdelingsgerichte sites en breng deze samen in een hub. Hiermee bouw je een herkenbaar en consistent intranet waar jouw gebruikers van zullen houden.

SharePoint Hub sites

Werken aan documenten

Samenwerken aan documenten was nog nooit zo krachtig. Documenten opgeslagen in SharePoint of OneDrive kunnen door meerdere personen tegelijk worden bewerkt in Word, Excel of PowerPoint. Nadenken over opslaan of versiebeheer is niet meer nodig: SharePoint en Office doen dit allemaal automatisch voor je.

Met de Enterprise Content Management mogelijkheden en de geavanceerde zoekmogelijkheden zorgt u voor duidelijke informatiestructuren en kunt u documenten altijd terugvinden. Met de intelligentie van de Microsoft Cloud is het document waar u aan wilt werken nooit ver weg en vaak al met één klik beschikbaar.

Presenteren van informatie

Met eenvoudig op te maken pagina's kunnen jouw medewerkers op een aantrekkelijke manier informatie en nieuws presenteren. Hierbij kun je zelf aan een pagina teksten en afbeeldingen toevoegen. Door middel van standaard Webparts voeg je een voorbeeld van een document, een PowerBI dashboard of een PowerApp toe. Een SharePoint-pagina biedt jou daarmee de mogelijkheid om informatie met alle bijbehorende inhoud overzichtelijk weer te geven.

Nieuws wordt vanuit heel SharePoint gecentraliseerd en duidelijk weergegeven. De mobiele SharePoint App presenteert het nieuws op jouw mobiele telefoon waar dezelfde pagina volledig tot zijn recht komt.

 

SharePoint Teamsites

Bedrijfsprocessen

Met SharePoint lijsten, Power Automate en Power Apps heb je de mogelijkheid om jouw bedrijfsprocessen te automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van declaraties, verlofaanvragen of het bijhouden van een interne bestelcatalogus. SharePoint, Microsoft Flow en PowerApps geven je de mogelijkheid om deze processen te ondersteunen. Dit is mogelijk door apps die eenvoudig zijn te maken voor de specifieke behoeften van jouw organisatie. Deze zijn visueel aantrekkelijk voor de eindgebruiker en toegankelijk vanaf elk apparaat.

Bekijk de case over klantportalen op basis van SharePoint.

 

 

Bij Delta-N beschikken we over alle kennis om ieder SharePoint-project tot een succes te maken. Wij kunnen je helpen bij het opzetten van een nieuwe SharePoint-omgeving die aansluit bij jouw organisatie. Ook kunnen wij een bestaande omgeving migreren of het beheer uit handen nemen. Middels een adoptietraject of training zorgen we voor acceptatie en optimaal gebruik door jouw medewerkers.

Meer weten over de plek van SharePoint t.o.v. Teams en OneDrive, kijk dan het webinar terug via onderstaande banner. Of kijk hier het webinar SharePoint: best practices en nieuwe features terug.

Webinar on demand: digitaal samenwerken

Neem contact met ons op

 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

  Plan een meeting

    • LinkedIn
    • Mail
    • Telefoon
   085 – 487 52 21
   heikow@delta-n.nl
   Connect met Heiko
   invisible box