OplossingenCloud SolutionsDe Moderne Werkplek

Je wilt productieve en tevreden medewerkers die kunnen werken op een manier die bij hen en de organisatie past. Niet alleen binnen de muren van jouw kantoor, maar vanaf elke locatie. Een Moderne Werkplek is de oplossing. Hiermee zorg je ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf halen, met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken en flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps. Daarbij heb je geen zorgen om het beheer en de security en kun je mogelijk besparen op de kosten.

De Moderne werkplek zorgt voor goede digitale samenwerking

Digitaal samenwerken

De snelle technologische ontwikkelingen en toenemende digitalisering hebben een enorme impact op onze maatschappij. Het biedt organisaties enorme mogelijkheden, maar het is voor veel organisaties een uitdaging om deze optimaal te benutten. Kostbare tijd gaat verloren doordat medewerkers moeten wachten voordat een device is opgestart, ze voor iedere applicatie apart moeten inloggen of op sommige momenten zelfs helemaal niet bij belangrijke gegevens kunnen.

Veel organisaties werken tegenwoordig met oplossingen als Teams om de samenwerking tussen collega’s en met externen te ondersteunen. Gebruik maken van Teams is één. Ervoor zorgen dat de mogelijkheden optimaal benut worden en de data veilig is, is een tweede. Los van de security risico’s kunnen onvoldoende aandacht voor structuur en een gebrek aan heldere afspraken op termijn leiden tot chaos. Om de overstap naar een nieuwe werkwijze succesvol te maken, is het cruciaal om voldoende aandacht te besteden aan de begeleiding van gebruikers.

Enkele klanten over de moderne werkplek

Althen referentie

“We zijn vanaf het eerste gesprek heel enthousiast over de samenwerking met Delta-N. Hun professionele aanpak sluit goed aan bij onze behoefte tot duidelijkheid en transparantie. De medewerkers beschikken over veel kennis, schakelen snel en zijn altijd bereid een stapje extra te doen.”

 

Thijs Haselhoff Managing director Althen Lees meer
Madolex heeft moderne werkplek

“Voor ons waren het assessment en de roadmap naar de moderne werkplek erg prettig, omdat dat de structuur duidelijk maakte en we daardoor vooraf inzicht hadden in wat er zou gaan gebeuren.“

Paul Geilen Manager Development & Innovation Madolex Lees meer
DB+ Moderne Werkplek

“Dankzij onze nieuwe moderne werkplek, kunnen de medewerkers nu efficiënter samenwerken en informatie delen. En daar profiteren uiteindelijk de klanten van.”

 

Marcel Jansen Operationeel directeur DB+ Lees meer
Marktlink Support a la Carte

We hebben de samenwerking met Delta-N als erg prettig ervaren. Alle medewerkers bleken heel flexibel en zeer bereid om een stapje extra te doen. De bereidheid om de werkzaamheden in de avonduren uit te voeren heeft mede gezorgd voor een soepele overgang, waarbij de onderbreking tot een minimum beperkt bleef.”

 

Luud Zanoni Project manager Marktlink Lees meer
VSBfonds moderne werkplek

“Ik heb de medewerkers van Delta-N ervaren als proactieve, flexibele samenwerkingspartners. Naast een zeer goede inhoudelijke kennis, worden afspraken omtrent tijd, omvang en budget goed nagekomen. Dit maakt het leven van een projectmanager een stuk makkelijker en daarom zou ik hen zeker weer bellen voor een volgend project!"

 

Inge van Viersen Projectmanager Digitale Transformatie VSBfonds Lees meer
Vespo moderne werkplek

“Met Delta-N hebben we de expertise in huis gebracht, die ontbrak om van onze Office 365 omgeving een succes te maken. Delta-N laat de mogelijkheden zien en daagt ons uit om na te denken over facetten waar we zelf initieel niet bij stil staan. Dit maakt de samenwerking enorm prettig!”

 

Hans van den Broek Manager Business Systems & Data Vespo Lees meer
Moderne werkplek

Moderne werkplek

Ons moderne werkplek concept biedt medewerkers een gepersonaliseerde werkplek die altijd, overal en op ieder device beschikbaar is. Iedere gebruiker heeft daarbij de beschikking over de tools en gegevens die nodig zijn om te werken op de manier die de hem/haar uit komt.

Voor een organisatie betekent een moderne werkplek dat medewerkers meer plezier hebben in hun werk, productiever zijn, de bedrijfsinformatie veilig is en dat er geen zorgen zijn om het beheer.

De basis voor onze moderne werkplek wordt gevormd door Microsoft 365. Een complete suite voor een veilige en eenvoudig beheerbare moderne werkplek.

Microsoft Teams vormt hierbinnen de centrale applicatie. Hier worden steeds meer nieuwe mogelijkheden aan toegevoegd om medewerkers optimaal te ondersteunen bij het hybride werken. Zoals oplossingen als Microsoft Viva om de productiviteit en betrokkenheid te verhogen.

AI in de moderne werkplek: Microsoft 365 Copilot

Microsoft 365 Copilot

De lancering van Microsoft 365 Copilot betekent de komst van AI naar Microsoft 365. Copilot is een extensie op de Microsoft 365 applicaties die het werk voor ons allemaal een stuk gemakkelijker maakt door allerlei taken te automatiseren.

Copilot is geïntegreerd in de verschillende Microsoft 365 applicaties, zoals PowerPoint, Outlook en Word, waardoor je de AI-asssistent eenvoudig kunt aanroepen vanuit de applicatie waarin je werkt. Lees hier meer over Microsoft 365 Copilot.

Roadmap Moderne werkplekRoadmap naar een Cloud werkplek

Op basis van onderzoek en ervaring hebben wij een Roadmap voor de moderne werkplek ontwikkeld. Een tiental stappen op weg naar de ideale cloud werkplek. De slimste route is voor iedere organisatie net even anders en onder andere afhankelijk van de bestaande situatie en de ambitie. Daardoor is niet iedere stap voor iedere organisatie noodzakelijk en staat de volgorde en het tempo niet vast.

We kijken hierbij naar prioritering voor jouw organisatie en de onderlinge afhankelijkheden van de Microsoft producten. Door onze Agile insteek is de Roadmap geen vaststaand product, maar een pad dat continu wordt verbeterd naargelang jouw organisatie verandert.

Enkele van onze Moderne Werkplek klanten

Webinar stapsgewijs naar een moderne werkplek

 

Samen op weg naar een moderne werkplek

Delta-N helpt je, als Microsoft Solutions Partner voor Modern Work, graag verder op jouw route naar een moderne cloud werkplek in de vorm van advies, implementatie, adoptie en support. Wil je de eerste stap zetten naar een moderne werkplek of een vervolgstap door processen te automatiseren, Teams telefonie of AI toe te voegen? Wij denken graag met je mee over de beste aanpak voor jouw situatie.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moderne werkplek voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op

 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

  Plan een meeting

    • LinkedIn
    • Mail
    • Telefoon
   085 – 487 52 21
   heikow@delta-n.nl
   Connect met Heiko
   invisible box