OplossingenCloud SolutionsDe Moderne Werkplek

Een Moderne Werkplek zorgt ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf halen. Met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken en flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps.  Met gebruiksvriendelijke en innovatieve toepassingen wordt samenwerken en communiceren laagdrempelig gemaakt.

De moderne cloud werkplek is een eenvoudig te beheren omgeving die altijd beschikbaar is. Door middel van intelligente beveiliging krijgt de organisatie controle over toegang en data. Het is een verantwoorde en duurzame verschuiving van uw IT landschap naar een hoger plan.

Dit alles wordt gerealiseerd door middel van het brede scala aan Microsoft cloud producten en een uitvoerende rol vanuit Delta-N in de vorm van advies, adoptie en implementatie.

Moderne werkplek

Aanpak Moderne werkplek

Voor inzicht in uw huidige situatie, het ideale toekomstperspectief van de Moderne Werkplek en het pad hiernaartoe wordt de onderstaande aanpak gehanteerd.

Bij een initiële inventarisatie onderzoeken wij met uw hulp de organisatie in zijn geheel. De huidige governance en infrastructuur, bestaande werkprocessen en de gebruikte software. Ook wordt er gekeken naar wat de eisen en/of behoeften zijn met betrekking tot de veiligheid van uw omgeving. Op basis hiervan schetsen wij samen met u een ideaal toekomstperspectief van de Moderne Werkplek die past bij de behoeften van uw organisatie.

Roadmap Cloud werkplek

Op basis van onderzoek en ervaring hebben wij een Roadmap voor de moderne werkplek ontwikkeld. Een plan van aanpak op weg naar de ideale cloud werkplek.

We kijken hierbij naar prioritering voor uw organisatie en de onderlinge afhankelijkheden van de Microsoft producten. Door onze Agile insteek is de Roadmap geen vaststaand product, maar een pad dat continu wordt verbeterd naargelang uw organisatie veranderd.

Delta-N helpt u graag verder op uw route naar de Moderne Werkplek in de vorm van advies, adoptie en implementaties. Meer weten? Kijk eens bij een van onze moderne werkplek referenties of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Meer weten over de Moderne Werkplek?

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 21
    heikow@delta-n.nl
    Connect met Heiko
    invisible box
 • In de spotlight