OplossingenCloud SolutionsDe Moderne Werkplek

U wilt productieve en tevreden medewerkers die kunnen werken op een manier die bij hen en de organisatie past. Niet alleen binnen de muren van uw kantoor, maar vanaf elke locatie. Een Moderne Werkplek is de oplossing. Hiermee zorgt u ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf halen, met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken en flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps. Daarbij hebt u geen zorgen om het beheer en kunt u mogelijk besparen op de kosten.

Digitale samenwerking

De Moderne werkplek zorgt voor goede digitale samenwerking

De snelle technologische ontwikkelingen en toenemende digitalisering hebben een enorme impact op onze maatschappij. Het biedt organisaties enorme mogelijkheden, maar het is voor veel organisaties een uitdaging om deze optimaal te benutten. Kostbare tijd gaat verloren doordat medewerkers moeten wachten voordat een device is opgestart, ze voor iedere applicatie apart moeten inloggen of op sommige momenten zelfs helemaal niet bij belangrijke gegevens kunnen.

De Corona maatregelen hebben bij veel organisaties de ontwikkelingen versneld. Oplossingen als Teams worden massaal ingezet voor bellen, chatten en vergaderen op afstand. Het ‘aanzetten’ van Teams is één. Ervoor zorgen dat de mogelijkheden optimaal benut worden en de data veilig is, is een tweede. Los van de security risico’s kunnen onvoldoende aandacht voor structuur en een gebrek aan heldere afspraken op termijn leiden tot chaos. Ook vanuit het oogpunt van adoptie is het nu een goed moment om de stap naar een moderne werkplek te zetten. De behoefte aan een nieuwe werkwijze en daarmee de bereidheid tot verandering is groter dan ooit.

Moderne werkplek

Moderne werkplek

Ons moderne werkplek concept biedt medewerkers een gepersonaliseerde werkplek die altijd, overal en op ieder device beschikbaar is. En waarbij een gebruiker beschikt over de tools en gegevens die voor hem/haar belangrijk zijn om te werken op de manier die de gebruiker uit komt.

Voor een organisatie betekent deze moderne werkplek dat medewerkers productiever zijn, de veiligheid geregeld is en dat er geen zorgen zijn om het beheer.

De basis voor onze moderne werkplek wordt gevormd, door Microsoft 365. Een complete suite (Office 365, Windows 10 en EM+S), waarin alle elementen voor een veilige moderne werkplek zijn samengevoegd.

Roadmap Moderne werkplekRoadmap naar een cloud werkplek

Op basis van onderzoek en ervaring hebben wij een Roadmap voor de moderne werkplek ontwikkeld. Een plan van aanpak op weg naar de ideale cloud werkplek. Deze aanpak bestaat uit vijf stappen: Assessment, Planning, Adoptie, Implementatie en Support.

We kijken hierbij naar prioritering voor uw organisatie en de onderlinge afhankelijkheden van de Microsoft producten. Door onze Agile insteek is de Roadmap geen vaststaand product, maar een pad dat continu wordt verbeterd naargelang uw organisatie verandert.

Enkele van onze Moderne Werkplek klanten

Webinar stapsgewijs naar een moderne werkplek

 

Delta-N helpt u graag verder op uw route naar een moderne cloud werkplek in de vorm van advies, adoptie en implementatie. Wilt u versneld stappen zetten naar een moderne werkplek of onderdelen hiervan? Of snel kleine processen automatiseren met Power Apps. Geen probleem, wij gaan de uitdaging graag aan. Twijfelt u of uw Teams-omgeving veilig en future proof is? Vraag dan een gratis Teams-scan aan.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een moderne werkplek voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Meer weten over de Moderne Werkplek?

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 21
    heikow@delta-n.nl
    Connect met Heiko
    invisible box