OplossingenDe Moderne Werkplek

Je wilt productieve en tevreden medewerkers die kunnen werken op een manier die bij hen en de organisatie past. Niet alleen binnen de muren van jouw kantoor, maar vanaf elke locatie. Een Moderne Werkplek is de oplossing. Hiermee zorg je ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf halen, met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken en flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps. Daarbij heb je geen zorgen om het beheer en kun je mogelijk besparen op de kosten.

Digitaal samenwerken

De Moderne werkplek zorgt voor goede digitale samenwerking

De snelle technologische ontwikkelingen en toenemende digitalisering hebben een enorme impact op onze maatschappij. Het biedt organisaties enorme mogelijkheden, maar het is voor veel organisaties een uitdaging om deze optimaal te benutten. Kostbare tijd gaat verloren doordat medewerkers moeten wachten voordat een device is opgestart, ze voor iedere applicatie apart moeten inloggen of op sommige momenten zelfs helemaal niet bij belangrijke gegevens kunnen.

De Corona maatregelen hebben bij veel organisaties de ontwikkelingen versneld. Oplossingen als Teams worden massaal ingezet voor bellen, chatten en vergaderen op afstand. Het ‘aanzetten’ van Teams is één. Ervoor zorgen dat de mogelijkheden optimaal benut worden en de data veilig is, is een tweede. Los van de security risico’s kunnen onvoldoende aandacht voor structuur en een gebrek aan heldere afspraken op termijn leiden tot chaos. Ook vanuit het oogpunt van adoptie is het nu een goed moment om de stap naar een moderne werkplek te zetten. De behoefte aan een nieuwe werkwijze en daarmee de bereidheid tot verandering is groter dan ooit.

Moderne werkplek

Moderne werkplek

Ons moderne werkplek concept biedt medewerkers een gepersonaliseerde werkplek die altijd, overal en op ieder device beschikbaar is. En waarbij een gebruiker beschikt over de tools en gegevens die voor hem/haar belangrijk zijn om te werken op de manier die de gebruiker uit komt.

Voor een organisatie betekent deze moderne werkplek dat medewerkers productiever zijn, de veiligheid geregeld is en dat er geen zorgen zijn om het beheer.

De basis voor onze moderne werkplek wordt gevormd door Microsoft 365. Een complete suite voor een veilige en eenvoudig beheerbare moderne werkplek. Microsoft Teams vormt hierbinnen steeds meer de centrale applicatie. Hier worden steeds meer nieuwe mogelijkheden aan toegevoegd om medewerkers optimaal te ondersteunen bij het hybride werken. Zoals oplossingen als Microsoft Viva.

Roadmap Moderne werkplekRoadmap naar een cloud werkplek

Op basis van onderzoek en ervaring hebben wij een Roadmap voor de moderne werkplek ontwikkeld. Een tiental stappen op weg naar de ideale cloud werkplek. De slimste route is voor iedere organisatie net even anders en onder andere afhankelijk van de bestaande situatie en de ambitie. Daardoor is niet iedere stap voor iedere organisatie noodzakelijk en staat de volgorde en het tempo niet vast.

We kijken hierbij naar prioritering voor jouw organisatie en de onderlinge afhankelijkheden van de Microsoft producten. Door onze Agile insteek is de Roadmap geen vaststaand product, maar een pad dat continu wordt verbeterd naargelang jouw organisatie verandert.

Enkele van onze Moderne Werkplek klanten

Webinar stapsgewijs naar een moderne werkplek

 

Samen op weg naar een moderne werkplek

Delta-N helpt je graag verder op jouw route naar een moderne cloud werkplek in de vorm van advies, adoptie en implementatie. Wil je versneld stappen zetten naar een moderne werkplek of onderdelen hiervan? Of snel kleine processen automatiseren met Power Apps. Geen probleem, wij gaan de uitdaging graag aan. Twijfel je of jouw Teams-omgeving veilig en future proof is? Vraag dan een gratis Teams-scan aan.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moderne werkplek voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Meer weten over de Moderne Werkplek?

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 21
    heikow@delta-n.nl
    Connect met Heiko
    invisible box