OplossingenCloud SolutionsDe Moderne Werkplek

Vind u het ook zo vervelend te moeten wachten tot uw device is opgestart en dat u voor iedere applicatie apart moet inloggen? Of maakt u zich zorgen over het beheer en of de beveiliging wel goed geregeld is?  Het is allemaal niet nodig. Een Moderne Werkplek zorgt ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf halen, met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken en flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps.

Digitale transformatie

De snelle technologische ontwikkelingen en toenemende digitalisering hebben een enorme impact op onze maatschappij. Het biedt organisaties enorme mogelijkheden, maar het is voor veel organisaties een uitdaging om deze optimaal te benutten. Kostbare tijd gaat verloren doordat medewerkers moeten wachten voordat een device is opgestart, ze voor iedere applicatie apart moeten inloggen of op sommige momenten zelfs helemaal niet bij belangrijke gegevens kunnen.Digital Transformation

U wilt productieve en tevreden medewerkers die kunnen werken op een manier die bij hen en de organisatie past. Niet alleen binnen de muren van uw kantoor, maar uw medewerkers willen altijd en waar ze ook zijn toegang hebben tot hun gegevens en applicaties en kunnen samenwerken met collega’s. Als organisatie wilt u dit faciliteren, maar beveiliging staat daarbij bovenaan. Daarbij wilt u geen zorgen om het beheer en als het mogelijk is, besparen op de kosten.

Moderne werkplek

Moderne werkplek

Ons moderne werkplek concept biedt medewerkers een gepersonaliseerde werkplek die altijd, overal en op ieder device beschikbaar is. En waarbij een gebruiker beschikt over de tools en gegevens die voor hem/haar belangrijk zijn om te werken op de manier die de gebruiker uit komt.

Voor een organisatie betekent deze moderne werkplek dat medewerkers productiever zijn, de veiligheid geregeld is en dat er geen zorgen zijn om het beheer.

De basis voor onze modern werkplek wordt gevormd door Microsoft 365. Een compleet product waarin alle elementen voor een veilige moderne werkplek zijn samengevoegd.

Roadmap naar een cloud werkplek

Op basis van onderzoek en ervaring hebben wij een Roadmap voor de moderne werkplek ontwikkeld. Een plan van aanpak op weg naar de ideale cloud werkplek. Deze aanpak bevat altijd vijf vaste stappen: Assessment, Plan, Implementatie, Adoptie en Support.

We kijken hierbij naar prioritering voor uw organisatie en de onderlinge afhankelijkheden van de Microsoft producten. Door onze Agile insteek is de Roadmap geen vaststaand product, maar een pad dat continu wordt verbeterd naargelang uw organisatie verandert.

Moderne werkplek

Delta-N helpt u graag verder op uw route naar een moderne cloud werkplek in de vorm van advies, adoptie en implementaties. Meer weten? Kijk eens bij een van onze moderne werkplek referenties onderaan deze pagina of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Meer weten over de Moderne Werkplek?

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 21
    heikow@delta-n.nl
    Connect met Heiko
    invisible box
 • Referenties Moderne Werkplek