TechnologieCloud SolutionsMicrosoft Intune

Microsoft IntuneIntune is het onderdeel van Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS) dat mobiele apparaten en apps beheert. De oplossing is nauw geïntegreerd met andere EMS-onderdelen, zoals Azure Active Directory (Azure AD), voor identiteits- en toegangsbeheer en met Azure Information Protection voor gegevensbeveiliging. Als u de oplossing in combinatie met Office 365 gebruikt, kunt u uw medewerkers in staat stellen om productief te zijn op al hun apparaten terwijl de gegevens van uw organisatie beschermd blijven.

Veilig werken in de cloud

De Microsoft Cloud geeft u de mogelijkheid om met elk apparaat, altijd en overal te kunnen werken. Met Microsoft Intune heeft u de controle over toegang tot de Microsoft Cloud omgeving en uw data zonder de productiviteit van medewerkers te belemmeren. Met Microsoft Intune kunt u:

 • Mobiele apparaten binnen uw organisatie beheren.
 • Apps beheren die uw medewerkers gebruiken.
 • Toegang naar de Microsoft Cloud beperken tot apparaten waar u controle over heeft.
 • Afdwingen dat deze apparaten up-to-date zijn en voldoen aan uw security beleid.

Controle

Controle met IntuneMet Microsoft Intune krijgt u controle over alle apparaten in uw organisatie. Dit kunnen verschillende versies van Windows zijn, maar ook MacOs, iOs of Android. U bepaalt aan welke vereisten deze apparaten moeten voldoen voordat zij toegang krijgen tot uw bedrijfsdata. Denk bijvoorbeeld aan het up-to-date zijn van de software, het voorkomen van toegang met gehackte apparaten en het afdwingen van encryptie.

Microsoft Intune geeft u overzicht van alle apparaten binnen uw organisatie en wie deze gebruiken. Het is op eenvoudige wijze mogelijk de toegang vanuit een apparaat tot uw organisatie-omgeving te ontzeggen, waarbij u de data van uw organisatie van een apparaat kunt verwijderen. Dit is mogelijk ongeacht of het apparaat door u beschikbaar is gesteld of privé-eigendom is van de medewerker.

Delta-N helpt u graag met het gebruik van Intune en Autopilot. Hierdoor wordt de controle over uw apparaten gewaarborgd en het uitrolproces versimpeld.

Mobile App Management

Mobile App ManagementMet Mobile App Management (MAM) in Microsoft Intune krijgt u de mogelijkheid om apps te pushen
naar aan uw organisatie gekoppelde apparaten en het gebruik hiervan te monitoren.
Hiermee helpt u medewerkers met het installeren van de juiste apps voor hun werkzaamheden en kunt u deze op afstand updaten. Verder kunt u beperkingen opleggen in het gebruik van apps zodat bedrijfsgevoelige data blijft beschermd.

Windows 10

SecurityMet Mobile App Management (MAM) in Microsoft Intune krijgt u de mogelijkheid om apps te pushen naar aan uw organisatie gekoppelde apparaten en het gebruik hiervan te monitoren.
Hiermee helpt u medewerkers met het installeren van de juiste apps voor hun werkzaamheden
en kunt u deze op afstand updaten. Verder kunt u beperkingen opleggen in het gebruik van apps
zodat bedrijfsgevoelige data blijft beschermd.

Neem contact met ons op

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 21
    heikow@delta-n.nl
    Connect met Heiko
    invisible box