TechnologieCloud SolutionsMicrosoft Intune

De Microsoft Cloud geeft u de mogelijkheid om met elk apparaat, altijd en overal te kunnen werken. Met Microsoft Intune heeft u de controle over toegang tot de Microsoft Cloud omgeving en uw data zonder de productiviteit van medewerkers te belemmeren. Met Microsoft Intune kunt u:

 • Mobiele apparaten binnen uw organisatie beheren.
 • Apps beheren die uw medewerkers gebruiken.
 • Toegang naar de Microsoft Cloud beperken tot apparaten waar u controle over heeft.
 • Afdwingen dat deze apparaten up-to-date zijn en voldoen aan uw security beleid.

Controle

Met Microsoft Intune krijgt u controle over alle apparaten in uw organisatie. Dit kunnen verschillende versies van Windows zijn, maar ook MacOs, iOs of Android. U bepaalt aan welke vereisten deze apparaten moeten voldoen voordat zij toegang krijgen tot uw bedrijfsdata. Denk bijvoorbeeld aan het up-to-date zijn van de software, het voorkomen van toegang met gehackte apparaten en het afdwingen van encryptie.

Microsoft Intune geeft u overzicht van alle apparaten binnen uw organisatie en wie deze gebruiken. Het is op eenvoudige wijze mogelijk de toegang vanuit een apparaat tot uw organisatie-omgeving te ontzeggen, waarbij u de data van uw organisatie van een apparaat kunt verwijderen. Dit is mogelijk ongeacht of het apparaat door u beschikbaar is gesteld of privé-eigendom is van de medewerker.

Delta-N helpt u graag met het gebruik van Intune en Autopilot. Hierdoor wordt de controle over uw apparaten gewaarborgd en het uitrolproces versimpeld.

Apps

Met Mobile App Management (MAM) in Microsoft Intune krijgt u de mogelijkheid om apps te pushen
naar aan uw organisatie gekoppelde apparaten en het gebruik hiervan te monitoren.
Hiermee helpt u medewerkers met het installeren van de juiste apps voor hun werkzaamheden en kunt u deze op afstand updaten. Verder kunt u beperkingen opleggen in het gebruik van apps zodat bedrijfsgevoelige data blijft beschermd.

Windows 10

Met Mobile App Management (MAM) in Microsoft Intune krijgt u de mogelijkheid om apps te pushen naar aan uw organisatie gekoppelde apparaten en het gebruik hiervan te monitoren.
Hiermee helpt u medewerkers met het installeren van de juiste apps voor hun werkzaamheden
en kunt u deze op afstand updaten. Verder kunt u beperkingen opleggen in het gebruik van apps
zodat bedrijfsgevoelige data blijft beschermd.

Neem contact met ons op

Contactformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Eric Bolten

  Account Manager

  085 – 487 52 20
  ericb@delta-n.nl