TechnologieCloud SolutionsMicrosoft Intune

Microsoft IntuneMicrosoft Intune is een krachtige cloud-oplossing om mobiele apparaten en apps te beheren. De oplossing is nauw geïntegreerd met andere services, zoals Azure Active Directory (Azure AD), voor identiteits- en toegangsbeheer en met Azure Information Protection voor gegevensbeveiliging. Als je de oplossing in combinatie met Microsoft 365 gebruikt, kun je jouw medewerkers in staat stellen om productief te zijn op al hun apparaten terwijl de gegevens van jouw organisatie beschermd blijven.

Veilig werken in de Cloud

De Microsoft Cloud geeft je de mogelijkheid om met elk apparaat, altijd en overal te kunnen werken. Met Microsoft Intune heb je de controle over toegang tot de Microsoft Cloud omgeving en jouw data zonder de productiviteit van medewerkers te belemmeren. Met Microsoft Intune kun je:

 • Mobiele apparaten binnen jouw organisatie beheren.
 • Apps beheren die jouw medewerkers gebruiken.
 • Toegang naar de Microsoft Cloud beperken tot apparaten waar je controle over hebt.
 • Afdwingen dat deze apparaten up-to-date zijn en voldoen aan jouw security beleid.

Controle

Controle met IntuneMet Microsoft Intune krijg je controle over alle apparaten in jouw organisatie. Dit kunnen verschillende versies van Windows zijn, maar ook MacOs, iOs of Android. Jij bepaalt aan welke vereisten deze apparaten moeten voldoen voordat zij toegang krijgen tot jouw bedrijfsdata. Denk bijvoorbeeld aan het up-to-date zijn van de software, het voorkomen van toegang met gehackte apparaten en het afdwingen van encryptie.

Microsoft Intune geeft je overzicht van alle apparaten binnen jouw organisatie en wie deze gebruiken. Het is op eenvoudige wijze mogelijk de toegang vanuit een apparaat tot jouw organisatie-omgeving te ontzeggen, waarbij je de data van jouw organisatie van een apparaat kunt verwijderen. Dit is mogelijk ongeacht of het apparaat door jou beschikbaar is gesteld of privé-eigendom is van de medewerker.

Delta-N helpt je graag met het gebruik van Intune en Autopilot. Hierdoor wordt de controle over uw apparaten gewaarborgd en het uitrolproces versimpeld.

Mobile App Management

Mobile App ManagementMet Mobile App Management (MAM) in Microsoft Intune krijg je de mogelijkheid om apps te pushen
naar aan jouw organisatie gekoppelde apparaten en het gebruik hiervan te monitoren.
Hiermee help je medewerkers met het installeren van de juiste apps voor hun werkzaamheden en kun je deze op afstand updaten. Verder kun je beperkingen opleggen in het gebruik van apps zodat bedrijfsgevoelige data blijft beschermd.

SecurityMet Mobile App Management (MAM) in Microsoft Intune krijg je de mogelijkheid om apps te pushen naar aan jouw organisatie gekoppelde apparaten en het gebruik hiervan te monitoren.
Hiermee help je medewerkers met het installeren van de juiste apps voor hun werkzaamheden
en kunt je deze op afstand updaten. Verder kun je beperkingen opleggen in het gebruik van apps
zodat bedrijfsgevoelige data blijft beschermd.

Microsoft Endpoint Manager

Microsoft heeft Intune en Configuration Manager samengevoegd in een nieuw product: Microsoft Endpoint Manager.

Microsoft Endpoint Manager biedt modern beheer, zodat gegevens binnen een moderne werkplek  beveiligd blijven, in de cloud éen on-premises.

Endpoint Manager omvat de services en hulpprogramma's voor het beheren en bewaken van mobiele apparaten, desktopcomputers, virtuele machines, ingesloten apparaten en servers. Het combineert services die deel uitmaken van de Microsoft 365-stack en je helpen om toegang te beveiligen, gegevens te beschermen en risico's te beheren.

Microsoft EndPoint Manager

Advies nodig over de beveiliging van jouw IT omgeving of hulp nodig bij de inrichting ervan. Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op

 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

  Plan een meeting

  • LinkedIn
  • Mail
  • Telefoon
  Bel: 085 – 487 52 21
  E-mail: heikow@delta-n.nl
  Connect met Heiko
  invisible box