Over Delta-N

Connecting the Cloud

Delta-N realiseert al sinds 1999 flexibele en doordachte IT-oplossingen voor klanten op basis van Microsoft-technologie. Wij zijn gespecialiseerd in Cloud Technologie en helpen organisaties meer te bereiken door op een verantwoorde manier de stap naar de Cloud te maken.

Ons Team

Delta-N in WenenDelta-N investeert veel in kennis van medewerkers en het toepassen van nieuwe technologie. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om Microsoft producten te vertalen naar innovatieve oplossingen die aansluiten bij de behoeften van uw organisatie en u optimaal ondersteunen. Hierdoor kunt u zich richten op uw kernactiviteiten en bent u klaar voor toekomstige veranderingen.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn hebben we onze organisatie opgedeeld in een aantal nauw samenwerkende teams met ieder hun eigen specialisme: DevOps, Development en Cloud Solutions.

Visie Delta-N

Wij zijn overtuigd dat de Cloud organisaties in staat stelt om meer te bereiken en meer flexibiliteit, snelheid en kostenbesparing te realiseren. Het is voor organisaties daarom niet de vraag óf de stap naar de Cloud gemaakt wordt, maar wanneer.

Wij stellen organisaties in staat meer te bereiken door op een
verantwoorde manier de stap naar de Microsoft Cloud te zetten.

Wilt u meer weten over wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Of eens vrijblijvend kennis maken? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 21
    heikow@delta-n.nl
    Connect met Heiko
    invisible box
 • Blijf volledig op de hoogte