Over Delta-N

Delta-N realiseert al sinds 1999 moderne en slimme IT-oplossingen voor klanten op basis van Microsoft-technologie. Wij zijn als Microsoft Solutions Partner gespecialiseerd in Cloud technologie en helpen organisaties meer te bereiken door op een verantwoorde manier de transformatie naar de Cloud te maken.

Wij investeren veel in de kennis van onze medewerkers en het toepassen van nieuwe technologie. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om Microsoft producten te vertalen naar innovatieve oplossingen die aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie en jou optimaal ondersteunen. Hierdoor kun jij je richten op je kernactiviteiten en ben je klaar voor toekomstige veranderingen.

 

Missie Delta-N


Wij stellen organisaties in staat meer te bereiken door op een
verantwoorde manier de stap naar de Microsoft Cloud te zetten.

Voor wie wij werken

Wij werken voor organisaties die snappen dat technologie tegenwoordig een cruciale rol speelt en die hulp kunnen gebruiken om het maximale uit de mogelijkheden te halen. Onze oplossingen voor de moderne werkplek en infrastructuur implementeren we veelal binnen het MKB, maar ook binnen bijvoorbeeld de overheid, het onderwijs en de zorg. Met onze DevOps expertise ondersteunen we organisaties die zelf software ontwikkelen. Het ontwikkelen of moderniseren van software doen we voor ieder type organisatie, van start up tot multinational. Bekijk onze referentiepagina voor een beeld van wie onze klanten zijn.

Samen naar een moderne digitale organisatie

Om je optimaal van dienst te kunnen zijn in je route naar een moderne digitale organisatie,
beschikken wij over een breed scala aan expertises, zoals DevOps, Development en
kennis van de moderne werkplek en IT infrastructuur.

Modern

ontwikkelproces

Lever sneller kwalitatief betere software op dankzij een modern ontwikkelproces

Delta-N DevOps

Moderne

applicaties

Met moderne of gemoderniseerde applicaties in de cloud ben je klaar voor de toekomst

Delta-N Development

Moderne

werkplek

Productieve en tevreden medewerkers die altijd en overal veilig kunnen samenwerken

Delta-N Cloud Solutions

Moderne

infrastructuur

Productieve en tevreden medewerkers die altijd en overal veilig kunnen samenwerken

Moderne Infrastructuur

De naam Delta-N?

De naam Delta-NDelta-N is opgericht in 1999. De naam is destijds heel bewust gekozen en bestaat eigenlijk uit twee delen. De “Delta (Δ)”, het wiskundige symbool voor “verandering”. En de “N”, het symbool voor de “verzameling natuurlijke getallen”. Samen staat de naam Delta-N daarmee voor “natuurlijke verandering” of “veranderen doe je op een natuurlijke manier”. Dat is waar wij in geloven!

De kans dat veranderingen succesvol zijn is veel groter als je ze geleidelijk doorvoert. Geen big bang, maar overzichtelijke en gecontroleerde stappen waarbij de gebruiker meegenomen wordt in de verandering. Een ICT-project is tenslotte niet alleen een technische aangelegenheid, maar heeft ook impact op cultuur, mensen en processen. Wij zorgen daarom bij ieder project voor ruime aandacht voor aanpak en adoptie.

Ons Team

Als Delta-N investeren wij veel in de kennis van onze medewerkers en het toepassen van nieuwe technologie. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om Microsoft producten te vertalen naar innovatieve oplossingen die aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie en jou optimaal ondersteunen. Hierdoor kun jij je richten op je kernactiviteiten en ben je klaar voor toekomstige veranderingen.

Delta-N in Wenen

Kwaliteit en Veiligheid

ISO 9001 & ISO 27001Wij zijn in het bezit van ISO certificeringen voor kwaliteit en informatiebeveiliging. ISO 9001, is dé mondiaal erkende norm voor kwaliteitsmanagement. En ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging, die aantoont dat wij de beveiliging van informatie serieus nemen.
Bekijk hier de certificaten van ISO 9001 en ISO 27001.

Kennis maken?

Wil je meer weten over wat wij voor je zouden kunnen betekenen? Heb je een concrete vraag of wil je eens vrijblijvend kennis maken? Neem dan contact met ons op via 085 - 487 52 00. Of vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact met ons op

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 21
    heikow@delta-n.nl
    Connect met Heiko
    invisible box
 • Blijf volledig op de hoogte