Over Delta-N

Delta-N realiseert al sinds 1999 flexibele en doordachte IT-oplossingen voor klanten op basis van Microsoft-technologie. Wij zijn gespecialiseerd in Cloud Technologie en helpen organisaties meer te bereiken door op een verantwoorde manier de stap naar de Microsoft Cloud te maken.

Wij investeren veel in de kennis van onze medewerkers en het toepassen van nieuwe technologie. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om Microsoft producten te vertalen naar innovatieve oplossingen die aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie en jou optimaal ondersteunen. Hierdoor kun jij je richten op je kernactiviteiten en ben je klaar voor toekomstige veranderingen.

 

Missie Delta-N


Wij stellen organisaties in staat meer te bereiken door op een
verantwoorde manier de stap naar de Microsoft Cloud te zetten.

De naam Delta-N?

De naam Delta-NDelta-N is opgericht in 1999. De naam is destijds heel bewust gekozen en bestaat eigenlijk uit twee delen. De “Delta (Δ)”, het wiskundige symbool voor “verandering”. En de “N”, het symbool voor de “verzameling natuurlijke getallen”. Samen staat de naam Delta-N daarmee voor “natuurlijke verandering” of “veranderen doe je op een natuurlijke manier”. Dat is waar wij in geloven!

De kans dat veranderingen succesvol zijn is veel groter als je ze geleidelijk doorvoert. Geen big bang, maar overzichtelijke en gecontroleerde stappen waarbij de gebruiker meegenomen wordt in de verandering. Een ICT-project is tenslotte niet alleen een technische aangelegenheid, maar heeft ook impact op cultuur, mensen en processen. Wij zorgen daarom bij ieder project voor ruime aandacht voor aanpak en adoptie.

Ons Team

Als Delta-N investeren wij veel in de kennis van onze  medewerkers en het toepassen van nieuwe technologie. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om Microsoft producten te vertalen naar innovatieve oplossingen die aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie en jou optimaal ondersteunen. Hierdoor kun jij je richten op je kernactiviteiten en ben je klaar voor toekomstige veranderingen.

Delta-N in Wenen

Onze expertisegebieden

Om je optimaal van dienst te kunnen zijn in je route naar een moderne digitale organisatie, hebben we onze organisatie opgedeeld in een aantal nauw samenwerkende teams met ieder hun eigen specialisme: DevOps, Development en Cloud Solutions.

Cloud Solutions

Zorgeloos samenwerken met productievere medewerkers tot gevolg? Wij realiseren een veilige moderne werkplek op basis van Microsoft technologie.
Ga naar Cloud Solutions

Development

Jouw eigen applicatie of mobiele app laten ontwikkelen? Of een bestaande applicatie laten moderniseren op basis van de nieuwste cloud technologie?
Ga naar Development

DevOps

Lever meer waarde voor jouw gebruikers door sneller en kwalitatief betere software te ontwikkelen. Verbeter DevOps qua People, Proces en Tools.
Ga naar DevOps

Kennis maken?

Wil je meer weten over wat wij voor je zouden kunnen betekenen? Heb je een concrete vraag of wil je eens vrijblijvend kennis maken? Neem dan contact met ons op via 085 - 487 52 00. Of vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact met ons op

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 21
    heikow@delta-n.nl
    Connect met Heiko
    invisible box
 • Blijf volledig op de hoogte