Over Delta-N

Connecting the Cloud

Delta-N realiseert al sinds 1999 flexibele en doordachte IT-oplossingen voor klanten op basis van Microsoft-technologie. Wij zijn gespecialiseerd in Cloud Technologie en helpen organisaties meer te bereiken door op een verantwoorde manier de stap naar de Cloud te maken.

Delta-N investeert veel in kennis van medewerkers en het toepassen van nieuwe technologie. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om Microsoft producten te vertalen naar innovatieve oplossingen die aansluiten bij de behoeften van uw organisatie en u optimaal ondersteunen. Hierdoor kunt u zich richten op uw kernactiviteiten en bent u klaar voor toekomstige veranderingen.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn hebben we onze organisatie opgedeeld in een aantal nauw samenwerkende teams met ieder hun eigen specialisme: DevOps, Application Development, Business Solutions en Cloud Solutions.

Connecting the Cloud

Visie Delta-N

Wij zijn overtuigd dat de Cloud organisaties in staat stelt om meer te bereiken en meer flexibiliteit, snelheid en kostenbesparing te realiseren. Het is voor organisaties daarom niet de vraag óf de stap naar de Cloud gemaakt wordt, maar wanneer.

Wij stellen organisaties in staat meer te bereiken door op een
verantwoorde manier de stap naar de Microsoft Cloud te zetten.

Neem contact met ons op

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Eric Bolten

    Account Manager

    085 – 487 52 20
    ericb@delta-n.nl

  • Blijf volledig op de hoogte