ReferentiesDevelopmentHunt Your Dream

Hunt Your Dream

Het begon met een droom: ‘een App ontwikkelen die andere mensen helpt hun droom te realiseren’.

App Hunt Your Dream

Het idee vertalen naar een app, was echter nog een flinke uitdaging. Zeker aangezien Winning Quotations Only op ieder aspect voor de hoogste kwaliteit wilde gaan, zoals qua design, user experience, performance en security. Maar met een eigen ontwikkelaar en hulp van Delta-N is men erin geslaagd de app volgens planning te ontwikkelen.

App Hunt Your DreamVan een idee naar een app

Tijdens de ontwikkeling van een app moeten er diverse beslissingen genomen worden en loop je soms tegen vragen aan.

Een belangrijke beslissing was bijvoorbeeld de keuze voor het hostingplatform. Menco Erenst: “Vanuit een shortlist van opties zijn we uiteindelijk bij Microsoft Azure terechtgekomen. We hebben hiervoor gekozen omdat het een solide platform is waarin alle verschillende functies zijn geïntegreerd, zoals database en beveiligingsopties. Groot voordeel hiervan is dat we hierdoor met slechts één leverancier te maken hebben. Met het oog op de (internationale) ambities was ook de schaalbaarheid van het Platform een belangrijke overweging om voor Azure te kiezen.”

Development kennis en Azure expertise

Om steeds de beste keuzes te maken en eventuele vragen ergens kwijt te kunnen is Hunt Your Dream op zoek gegaan naar ondersteuning. Via Microsoft is men hiervoor bij Delta-N terecht gekomen.

In eerste instantie was het de bedoeling om een beroep op Delta-N te kunnen doen in de vorm van een soort support-constructie. De bij Delta-N aanwezige kennis in de persoon van een Azure MVP bleek al snel reden om die rol uit te breiden. Uiteindelijk werd Delta-N betrokken bij het opstellen van de planning en het maken van belangrijke keuzes. Zowel bij algemene vragen zoals, waar begin je en welke route neem je, evenals bij specifiekere issues zoals advies rond database functies en beveiliging.


“Het was geweldig dat Delta-N op iedere vraag
die wij hadden een snel en duidelijk antwoord had.

Hierdoor liep de voortgang geen vertraging op.”

- Menco Erenst, Directeur Hunt Your Dream -


Hunt Your Dream

Hunt Your Dream is een bewustwordings-app die mensen helpt bij persoonlijke ontwikkeling en groei. Via 24 persoonlijke groeithema’s wordt de gebruiker begeleid bij het realiseren van zijn droom. De App is beschikbaar voor iPhone en binnenkort voor Android toestellen.

Ook ondersteuning nodig bij het bouwen van een App of het op de juiste wijze benutten van de mogelijkheden van Azure? Neem gerust contact met ons op via info@delta-n.nl of op 085 - 487 52 00.

Project: Ontwikkeling app
Organisatie: Hunt Your Dream
Branche: Zakelijke dienstverlening
Producten/diensten: Azure