kantoor
Versterk ons team
Delen
Het gaat niet alleen om wat je weet, het gaat ook om wat je deelt.
Unieke kwaliteiten
Waar jouw unieke kwaliteiten waarde toevoegen.
regie
Sta aan het roer van je carrière.
Scrumboard
Herken een kans, grijp hem en neem de regie.
Doe-kracht
De Delta-N “doe-kracht”
previous arrow
next arrow

Werken bij Delta-N

Wil jij werken bij een organisatie die voorop loopt? Met een focus op Cloud. Een organisatie waar veel waarde wordt gehecht aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring? En waar je jezelf kunt zijn en je kunt ontwikkelen binnen je vakgebied? Dan ben je bij ons op je plek.

Plek 5 in ICT werkgevers top 505Hoe Delta-N gewaardeerd wordt als werkgever is ook terug te zien aan onze mooie 5e plek in de ICT-werkgevers top 50 in de Computable Career Guide met een gemiddeld eindcijfer van 9,15!

Onze vacatures

Corporate Recruiter

Wij zijn op zoek naar een Corporate Recruiter als een onmisbare schakel in de groei en ontwikkeling van Delta-N.

Medewerker HR & Salarisadministratie

Krijg jij energie van het beantwoorden van vragen van collega’s en ben je cijfermatig sterk? Dan ben jij de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn!

Online Marketeer

Zoek jij een uitdagende functie op het gebied van marketing en communicatie? Heb jij een passie voor online marketing en affiniteit met de Cloud? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Senior Accountmanager

Ben jij vindingrijk & ondernemend? Ligt jouw kracht bij het genereren van new business & het uitbouwen van bestaande relaties? Dan ben jij de Senior Accountmanager die wij zoeken!

Power BI Consultant

Word jij helemaal blij van Business Intelligence en kent de wereld van Power BI geen geheimen meer voor jou? Dan ben jij de Power BI Consultant die wij zoeken!

Power Apps Developer

Ontwikkel jij de mooiste en slimste Microsoft Power Platform oplossingen? Jouw expertise en resultaatgerichtheid maken het verschil!

Azure Specialist

Stel jij samen met de klant een strategische roadmap op en weet jij de juiste Azure match te maken? Dan ben jij de Azure Specialist die wij zoeken!

Angular Developer

Als Angular Developer zit je bij Delta-N op je plek! Samen met een team van bevlogen collega’s ben je verantwoordelijk voor de architectuur en de concrete implementatie.

Senior Support Engineer

Wil je samen met het team onze dienstverlening verder optimaliseren en kom je proactief met verbetervoorstellen? Zie je het als een uitdaging om voor elk incident een passende oplossing te hebben? Dan …

SharePoint Specialist

Ken jij alle ins & outs van SharePoint en Office 365? En weet jij een zorgeloze transformatie naar de moderne werkplek te realiseren? Dan ben jij de SharePoint Specialist die wij zoeken!

Power Platform Consultant

Als Power Platform Consultant vertaal je de mogelijkheden van het Power Platform naar oplossingen die onze klanten helpen bij een betere ondersteuning van hun bedrijfsprocessen.

Lead Developer

De Lead Developer die wij zoeken is een bouwer, innovator en trouble shooter en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en optimalisatie van onze software op basis van Microsoft technologieën. Is deze …

Cloud Solutions Architect

Ben jij die creatieve Cloud Solutions Architect met focus op de Microsoft Stack en die voor elk complex vraagstuk een passende oplossing heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

DevOps Consultant

Als DevOps Consultant help je onze klanten sneller en kwalitatief betere software te ontwikkelen.

Software Developer

Ervaren, gepassioneerde Software Developer gezocht vanwege uitbreiding van ons succesvolle Development team. Ben jij bekend met het .NET (Core) Framework, C#, Web API, ASP.NET (MVC/SPA)? Solliciteer dan direct!

Cloud Engineer

Kent Microsoft 365 voor jou geen geheimen? Sluit je aan bij ons Cloud Solutions team en werk mee aan uitdagende projecten rondom Microsoft Cloud oplossingen.

Onze medewerkers

Een bedrijf bestaat uit mensen. Als je zaken doet met een bedrijf en zeker ook als je overweegt te solliciteren is het belangrijk om wat meer over de medewerkers te weten. Om je kennis te laten maken met de mensen achter Delta-N, stellen een aantal van de ruim 60 medewerkers zich hieronder aan je voor.

Blijf volledig op de hoogte