Akash Aartsen

Developer

Daarom Delta-N

Ik ben bij Delta-N begonnen vanuit de schoolbanken. Zij hebben mij de kans gegeven om door te groeien naar een volwaardige professionele programmeur.

De variatie aan werkzaamheden maakt het ideaal om met van alles ervaring op te doen en uit te zoeken wat jij het leukste deel van Development vindt (frontend, backend, database-design, ai etc.).

Daarnaast is Delta-N een fijne plek om te werken. De collega’s zijn vriendelijk en altijd bereid je te helpen.

Daarom Delta-N
Leuk bij Delta-N

Het leukste aan mijn baan vind ik…

De variatie in mijn werk is het leukste, omdat ik me praktisch nooit verveel. Of het nu werken is aan de chatbot, de TOPdesk – Azure DevOps koppeling of een klus met een klant, er is altijd wat te doen. En dan besteed ik ook graag wat tijd om af en toe een blogpost te schrijven of een certificering te halen.

Mijn mooiste mijlpaal

Er zijn vele mooie mijlpalen, maar de vooruitgang die we hebben gemaakt bij de chatbot, vind ik toch het mooiste. Innovaties die we daarin hebben gestoken, onderzoeken en experimenten die we hebben gedaan en om dan te zien hoe dat product blijft groeien en verbeteren is één van de mooiste dingen. Zeker als je zelf een actieve rol mag spelen bij zo’n nieuw product.

Mijlpaal

Bekijk onze vacatures!

Vacatures

Blijf volledig op de hoogte