Marcel Groennou

Business Unit Manager DevOps

Daarom Delta-N

Delta-N is een bedrijf dat niet alleen IT doet, maar ook de werkwijzen en processen daar omheen. De combinatie van al die elementen maakt het een leuke organisatie. Daarnaast is Delta-N een kleine platte organisatie en daar houd ik van. Je merkt dat Delta-N echt een familiebedrijf is en dat je altijd bij iedereen terecht kan met vragen.

Daarom Delta-N
Leuk bij Delta-N

Het leukste aan mijn baan vind ik…

Ik vind werken in de IT gewoon heel uitdagend. Ook vind ik de afwisseling prettig. Naast dat ik unitmanager ben, mag ik ook leuke projecten bij klanten doen. En de samenwerking met collega’s binnen Delta-N maakt het werk ook gewoon heel leuk.

Mijn mooiste mijlpaal

Dankzij Delta-N ben ik een fanatiek gaan fietsen. Beklimmingen als de Stelvio, Colombier en de Alp d’Huez waren voor mij echt hoogtepunten.

Als DevOps unit zijn we een hechte club gebleven na een aantal veranderingen een aantal jaar geleden. We doen veel samen en werken als een hecht team. Het is een mooie mix van personen en kwaliteiten. Binnen het team is ook weinig verloop, doordat we ook tijd investeren in het verhogen van kennis en dat is voor mij ook een mooie mijlpaal om trots op te zijn.

Een andere mooie mijlpaal is het type opdrachten die wij doen, waarbij wij echt het verschil maken voor een opdrachtgever. Ik heb een opdracht gedaan bij het NKI, waarbij Agile en DevOps is geïntroduceerd en dat was onwijs gaaf. Ook heb ik een opdracht gedaan bij Value Blue, waarbij de werkwijze van het Development team en de organisatie is veranderd van moeizaam en ad-hoc software releasen, naar regelmatige releases met steeds hogere kwaliteit. Zo zijn er nu 6 releases geweest in het eerste half jaar.

Mijlpaal

Bekijk onze vacatures!

Vacatures

Blijf volledig op de hoogte