Studenten en starters

Bij Delta-N vinden we het belangrijk onze kennis te delen en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van studenten en jonge professionals. Wij doen dit onder andere via een nauwe samenwerking met De Haagse Hogeschool. Daarnaast hebben we continu ruimte voor stagairs, afstudeerders en starters in diverse rollen. Zoals op het vlak van Development, DevOps, Cloud Engineering, Security, Data&AI en Support.

Samenwerking met De Haagse Hogeschool

We werken al jaren nauw samen met De Haagse Hogeschool. We doen dit onder andere door het verzorgen van een jaarlijkse DevOps leergang. Ook verzorgen we regelmatig gastcolleges over onderwerpen als Scrum, AI en bots. De afgelopen jaren hebben tientallen studenten van de HHS hun stage of afstudeeropdracht succesvol bij ons afgerond. Ook zijn er de nodige afgestudeerden hun carriere bij Delta-N gestart. Niet zelden nadat ze hier eerst stage gelopen hebben. Voor de stageplekken en startersfunctie geldt uiteraard dat ook studenten van andere scholen van harte welkom zijn.

Stages en afstudeeropdrachten

Wij bieden regelmatig stageplekken voor derde- of vierdejaars ICT-studenten. Dat kunnen uiteenlopende opdrachten zijn, bijvoorbeeld op het vlak van Software Development, DevOps, Dat & AI, Security of Cloud Engineering. Enkele voorbeelden van recente stageopdrachten zijn: de ontwikkeling van een chatbot, OpenAI-AzureBot, de toepassing van mixed reality in Power Apps of de ontwikkeling van een platform voor een voetbalpoule.

Van stagiair tot Delta-N'er

Gideon is bij Delta-N begonnen als afstudeerder met een opdracht rond augmented reality met de HoloLens. Na zijn afstuderen is hij in dienst gekomen als software ontwikkelaar. In de video vertelt hij over zijn keuzes en ervaringen bij Delta-N.

Wil jij ervaring opdoen bij Delta-N?

Volg jij een ICT-opleiding in de richting van bijvoorbeeld Software Engineering, security management of Informatica en ben je op zoek naar een (afstudeer)stage? Graag stellen wij samen met jou een uitdagende opdracht op. Zodat jij waardevolle ervaring opdoet.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Roshni Sardha-Orie via onderstaande gegevens of stuur een mailtje naar recruitment@delta-n.nl

Meer weten over de stagemogelijkheden?

Sollicitatieformulier

  • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Blijf volledig op de hoogte