Social Media

Onze social media kanalen

Volg Delta-N op Social Media. Ben jij geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen rondom digitale transformatie en digitaal samenwerken? Wil je het nieuws rondom Microsoft bijhouden en meer weten over de activiteiten van Delta-N? Hou dan onze social media kanalen in de gaten en je blijft altijd op de hoogte!

Social Media
Delta-N op Linkedin

Delta-N op Linkedin

Ben jij geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen rondom moderne cloud oplossingen? En wil je op de hoogte blijven van de oplossingen en activiteiten van Delta-N? Volg ons dan op Linkedin. Hier delen we gemiddeld 3 keer per week updates.

Delta-N op Facebook

Ben jij fan van Delta-N en vind je het leuk om te volgen wat wij buiten werktijd doen? Volg ons dan op Facebook. We delen hier regemaltig berichten en foto's van evenementen op kantoor en daarbuiten.

Delta-N op FaceBook
X (Twitter) Delta-N

Delta-N op X

Volg ons op X (voorheen Twitter) om altijd als eerste op de hoogte te zijn van ons laatste nieuws. Je vind hier aankondigingen van blogs, evenementen, vacatures en updates over ontwikkelingen bij Microsoft. Ook kun je ons via X bereiken bij vragen over onze dienstverlening.

Delta-N op Instagram

Ben jij actief op Instagram, dan kun je Delta-N hier ook volgen. We posten hier niet heel vaak nieuwe berichten, maar bijvoorbeeld als we een leuke activiteit organiseren of een nieuwe vacature plaatsen. 

Delta-N op Insta
Delta-N op YouTube

Delta-N op YouTube

Op ons YouTube kanaal vind je een overzicht van al onze video's. Naast onze bedrijfsfim staan hier  diverse leuke animaties over onze dienstverlening en de opnames van de webinars die we verzorgen. Je kunt je abonneren op ons YouTube-kanaal, zodat je automatische bericht krijgt als wij een nieuwe video plaatsen.

Delta-N op SlideShare

Op ons SlideShare-kanaal vind je de PowerPoint-slides van de presentaties die wij verzorgen. Kijk hier terug wat wij verteld hebben tijdens congressen, seminars en webinars. Je kunt je ook abonneren op ons SlideShare-kanaal. Je krijgt dan automatisch een seintje zodra wij een nieuwe presentatie plaatsen.

Delta-N op SlideShare

Blijf volledig op de hoogte