Moderne Security

Samen creëren we een cultuur van informatieveiligheid

Cloud Transformatie en informatieveiligheid

Tegenwoordig wordt in bijna iedere organisatie intensief (digitaal) samengewerkt, informatie verspreid via diverse kanalen en worden vele processen gevolgd.

Deze moderne manier van werken en met informatie omgaan, brengt ook nieuwe dreigingen en risico's met zich mee. Dit vraagt om 'moderne security'.

Veelal wordt er dan direct aan security-tooling gedacht, maar welke informatie wil je nou eigenlijk beschermen? Welke informatie is kritisch voor je organisatie en waar is het opgeslagen? En hoe zit het met de processen die worden gevolgd, welke veroorzaken een potentieel risico? En weet iedereen binnen mijn organisatie wel hoe ze met de informatie om moeten gaan?

Allemaal vragen die je moet kunnen beantwoorden voordat je passende maatregelen kunt treffen om je informatieveiligheid te verbeteren.

Veiligheid vraagt meer dan technologie

Bij het waarborgen van informatieveiligheid is het essentieel om niet alleen naar technologie te kijken, maar ook naar mensen, cultuur en processen. Technologie speelt zeker een belangrijke rol, maar het is niet voldoende om alleen daarop te vertrouwen.

Mensen

Het is belangrijk om medewerkers bewust te maken van veiligheidsrisico's en hen op te leiden over best practices.

Processen

Zelfs met geavanceerde technologie kan een zwak proces de veiligheid van bedrijfsinformatie in gevaar brengen.

Cultuur

Creëer een cultuur waarin medewerkers zich bewust zijn van mogelijke risico's en weten hoe ze moeten handelen.

Beschikbaarheid, Integriteit, VertrouwelijkheidDe pijlers van informatieveiligheid

 

Deze drie pijlers van informatieveiligheid werken samen om de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie te waarborgen. Door evenwichtige aandacht te besteden aan alle drie de aspecten kunnen organisaties een robuuste informatieveiligheidsstrategie ontwikkelen en implementeren.

Je informatieveiligheid op orde

Wij kunnen op diverse vlakken helpen om de informatieveiligheid op orde te brengen. Van een analyse of advies,
een awareness programma tot het leveren van een CISO as a Service.

Analyse informatieveiligheid

Startpunt voor een veilige digitale organisatie

We bepalen de huidige informatiebeveiligingsstatus met een nulmeting. In workshops analyseren we vervolgens de risico's en classificeren we de informatiesystemen. We gebruiken de uitkomsten om de risico's te prioriteren en mitigerende maatregelen te nemen.

analyse informatiebeveiliging

Security Volwassenheidsscan

Volwassenheidsscan

Hoe volwassen is mijn informatieveiligheid

De Volwassenheidsscan geeft inzicht in waar je staat qua informatieveiligheid. Je ontvangt een rapport voorzien van bevindingen en aanbevelingen dat voldoet aan de ISO 27001 norm.

CISO as a Service

Jouw eigen trusted advisor

Wij helpen je bij het opstellen en implementeren van een informatieveiligheidsstrategie, risicomanagement en beveiligingsmaatregelen. Zodat je efficiënt omgaat met veranderende bedreigingen en een passend niveau van informatiebeveiliging borgt.

CISO as a Service

Security Awareness Programm

Awareness Program

Creëer een cultuur van informatieveiligheid

Het awareness programma maakt medewerkers bewust van informatiebeveiligingsrisico's en bevordert verantwoord omgaan met bedrijfsinformatie.

Enkele klanten over de analyse informatieveiligheid

GCO

"Delta-N heeft ons geholpen inzicht te krijgen in de aandachtspunten qua informatiebeveiliging. We weten nu veel beter waar we staan en hoe we cybersecurtity op orde kunt brengen zodat we de veiligheid van onze bedrijfsinformatie beter kunnen waarborgen."

 

Marco Kenson CTO | GCO Global
RKD

"Als kleinere organisatie is het moeilijk om altijd de juiste expertise in huis te hebben. Delta-N is ons baken in de woelige baren van digitale lekken en gevaren. Samen worden de bedreigingen onderkend en nemen wij passende maatregelen."

 

Reinier van 't Zelfde CISO bij RKD Lees meer

Route naar een veilige digitale organisatie

Veilige Moderne Digitale OrganisatieEen moderne digitale organisatie werkt in de Cloud en maakt gebruik van de mogelijkheden van moderne technologie. Dit brengt echter ook risico's met zich mee.

Om de toenemende cyberdreiging het hoofd te bieden is een helder informatie veiligheidsbeleid noodzakelijk. Om dit op te kunnen stellen is het noodzakelijk om alle dreigingen goed in beeld te krijgen. Zodra je goed zicht hebt op welke informatie belangrijk is, welke processen een risico vormen en wat de dreiging is, kun je als organisatie je cybersecurity gericht op orde brengen.

Wij kunnen je hierbij helpen. Zowel bij het uitvoeren van een analyse van de informatieveiligheid als het vertalen naar een helder informatiebeleid met een concrete set richtlijnen en actiepunten.

Whitepaper Wees Cyberslim

Bewust en veilig

Voorkom 99% van de cyberaanvallen met basis beveiligingsmaatregelen en eenvoudig toepasbare tips voor je medewerkers.

Security blogs

Fundament voor een veilige organisatie

Een veilige organisatie heeft een stevig fundament nodig dat gebaseerd is op de zes onderstaande elementen. Door deze elementen op een geïntegreerde en consistente manier toe te passen, kan een organisatie een stevige basis leggen voor een veilige omgeving waarin gegevens en informatie adequaat worden beschermd tegen bedreigingen en risico's.

Beveiligingsbeleid

Een duidelijk beveiligingsbeleid met richtlijnen, procedures en verantwoordelijkheden is essentieel. Het moet gedragen worden door het management en regelmatig worden bijgewerkt.

Risicobeoordeling

Een grondige risicobeoordeling omvat het identificeren van potentiële bedreigingen, het evalueren van de impact en waarschijnlijkheid ervan en het bepalen van de meest effectieve manieren om ze te beheersen.

Incident responsplan

Een incident responsplan is essentieel voor een veilige organisatie. Het omvat het identificeren, rapporteren en reageren op beveiligingsincidenten, inclusief stappen, procedures en communicatiekanalen.

Technische maatregelen

Technische maatregelen zijn essentieel voor het beveiligen van systemen en netwerken. Dit omvat o.a. firewalls, toegangscontroles en encryptie. Regelmatige updates en een sterk wachtwoordbeleid zijn ook belangrijk.

Bewustzijn en training

Het is essentieel dat medewerkers zich bewust zijn van de risico's en best practices op het gebied van informatieveiligheid. Regelmatige training en bewustmakings-programma's zijn hierbij een krachtig middel.

Monitoring en evaluatie

Doorlopende monitoring en evaluatie van maatregelen en incidenten zijn cruciaal voor effectieve beveiliging. Dit omvat het monitoren van netwerkactiviteiten, penetratietesten en het beoordelen van naleving van het beleid.

Kennismaken?

Twijfel je of de informatieveiligheid in jouw organisatie voldoende gewaarborgd is? Of zou je graag de huidige situatie en de benodigde maatregelen in kaart hebben?

Wij hebben al diverse bedrijven geholpen met onze grondige analyses en praktische aanpak. Ook kunnen wij de rol van CISO voor jouw organisatie invullen en optreden als jouw trusted advisor. Wil je meer weten of heb je interesse in een oriënterend gesprek? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

Neem contact met ons op

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Pascal Kruijmel

  Account Manager

  Plan een meeting

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 22
    pascalk@delta-n.nl
    Connect met Pascal
    invisible box
 • Enkele van onze klanten

  Blijf volledig op de hoogte