OplossingenSecurityCybersecurity Simulatie

Stel je voor: je opent op een gewone werkdag je laptop en ontdekt tot je schrik dat al je bedrijfsgegevens versleuteld zijn! Je bent slachtoffer van een ransomware-aanval. Wat nu? Door snel en doeltreffend te handelen, kun je de schade beperken en de controle terugwinnen. Daarom is het van groot belang dat jij en je team weten hoe jullie moeten reageren in een crisissituatie. Een effectieve manier om dit te oefenen is door middel van een cybersecurity simulatie.

In de dynamische wereld van vandaag, waar cyberdreigingen zich even snel veranderen en als het weer, is het van levensbelang om voldoende aandacht te besteden aan het beschermen van je gegevens. Het is echter een illusie te denken dat je 100% zekerheid kunt realiseren. Daarom is het cruciaal om voorbereid te zijn op een cyberaanval, zodat je weet hoe te handelen als je slachtoffer wordt en de schade kunt beperken.

Tabletop Oefening Cybersecurity Simulatie: Jouw Sleutel tot een Veiliger Bedrijf

Het belang van bedrijfsinformatie beveiligen

Cyberaanvallen maken geen onderscheid. Elk bedrijf is een potentieel doelwit, niet alleen de grote bedrijven. Het afgelopen jaar was meer dan 50% van de aanvallen gericht op kleinere organisaties. Jouw gegevens, je reputatie en zelfs de toekomst van je bedrijf staan op het spel.

Snel (en juist) handelen kan het verschil maken tussen een kleine verstoring en een rampscenario. Daarom is het van belang dat jij en je team voorbereid zijn en juist handelen onder tijdsdruk.

Dé manier om je hier op voor te bereiden is het uitvoeren van een Cybersecurity simulatie. Daarom introduceren wij met trots onze Tabletop Oefening - jouw digitale 'brandweeroefening' tegen cybergevaren.

Wat is een Tabletop oefening

Een Tabletop-oefening is vergelijkbaar met een brandoefening, maar in dit geval simuleren we geen brand, maar van een cyberaanval. Tijdens onze interactieve sessie van een halve dag duiken we diep in scenario's zoals de hierboven beschreven ransomware-aanval.

We simuleren bijvoorbeeld dat cybercriminelen toegang krijgen tot jullie systemen en data gijzelen. Het wordt een race tegen de klok: jij en je team leren hoe je moet reageren om de schade te beperken en de controle terug te winnen.

Wat levert zo'n cybersecurity simulatie op?

Naast gemoedsrust biedt onze Tabletop Oefening concrete voordelen:

 • Een team dat klaar is om te reageren op echte cyberdreigingen.
 • Inzicht in de effectiviteit van je huidige plannen (incident respons en crisismanagement).
 • Praktische tips om je cybersecurity strategie te versterken.
 • Compliance met relevante normen en regelgeving.
 • Een test van de paraatheid en samenwerking van je team.
 • Vergroting van bewustzijn over cyberdreigingen.
 • Inzicht in de zwakke plekken van je beveiliging en de kennis om ze aan te pakken.
Cybersecurity Tabletop exercises
AI oplossing

Wacht niet tot het te laat is

Het mooie van een Tabletop-oefening is dat je geen speciale voorbereiding nodig hebt; wij regelen alles. Jij en je team hoeven alleen maar aanwezig te zijn met een open mind.

 

Ben je geïnteresseerd in de cybersecurity Tabletop simulatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier of bel ons direct. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en samen de cyberweerbaarheid van jouw organisatie te vergroten.

 

 

 

Neem contact met ons op

 • Pascal Kruijmel

  Account Manager

  Plan een meeting

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 22
    pascalk@delta-n.nl
    Connect met Pascal
    invisible box