OplossingenDelta-NCISO as a Service

CISO
Een Chief Information Security Officer (CISO) is de hoeksteen van je organisatie als het gaat om het beschermen van gevoelige informatie en digitale middelen. De CISO leidt de inspanningen voor informatiebeveiliging, ontwikkelt strategieën en zorgt voor de implementatie ervan om cyberdreigingen te minimaliseren en datalekken te voorkomen.

Waarom een CISO as a Service?

In een tijdperk waarin cyberdreigingen steeds geavanceerder worden en de nalevingsvereisten voortdurend veranderen, is een CISO onmisbaar.

Door proactief te reageren op bedreigingen en ervoor te zorgen dat de juiste beveiligingsmaatregelen worden genomen, helpt een CISO je organisatie om de bedrijfsgegevens en reputatie te beschermen. Dit vereist kennis, ervaring en voldoende tijd. Het is daarom vaak niet verstandig om de werkzaamheden aan het takenpakket van een medewerker toe te voegen. Zelf een eigen CISO in dienst te nemen is voor veel organisaties echter ook niet haalbaar.

CISO as a Service is dan de perfecte oplossing.

Wat gaat de CISO doen?

Onze CISO as a Service biedt flexibele toegang tot hoogwaardige expertise op het gebied van informatiebeveiliging. Onze ervaren CISO's ondersteunen jouw organisatie  bij het identificeren van risico's, het ontwikkelen van beveiligingsstrategieën, het implementeren van best practices en het waarborgen van naleving van relevante regelgeving zoals de NIS2.0.

Of het nu gaat om het uitvoeren van risicobeoordelingen, het ontwikkelen van beleid en procedures, het trainen van medewerkers, implementeren van technische beveiligingsmaatregelen of het reageren op beveiligingsincidenten, onze CISO's staan voor u klaar.

CISO

Wat levert een CISO as a Service je op?

Kiezen voor CISO-as-a-Service biedt de volgende voordelen:

  1. Profiteer van de expertise van een ervaren CISO zonder de kosten en verplichtingen van een fulltime in-house positie.
  2. Krijg toegang tot hoogwaardige adviezen en ondersteuning op het gebied van informatiebeveiliging, waardoor risico's geminimaliseerd worden en bedrijfscontinuïteit gewaarborgd is.
  3. Zorg ervoor dat je informatiebeveiligingssystemen op orde zijn en ontvang advies over prioriteiten.
  4. Wees voorbereid op geavanceerde aanvalstechnieken van hackers.
  5. Ontvang begeleiding bij het inrichten van cybersecurityprocessen, risicobeheersing en rapportages.
  6. Profiteer van een specialist die kan optreden als trainer en coach om de bewustwording en vaardigheden van medewerkers op het gebied van informatiebeveiliging te vergroten.
  7. Stem de inzet van de CISO af op specifieke behoeften en budgetten voor maximale waarde uit je investering.
  8. Altijd beschikbaarheid op vaste momenten, zowel fysiek als virtueel, inclusief de mogelijkheid voor een interim rol.
  9. Met jouw eigen CISO heb je een vast aanspreekpunt, die voor specifieke vragen kan terugvallen op een team van security experts bij Delta-N.
  10. Vertrouw op de veiligheid van je bedrijf, waardoor je met vertrouwen vooruit kunt kijken.

Klankbord

Vaste sparringpartner voor informatiebeveiliging.

Securitybeleid

De cybersecurity adviseur geeft (mede)
vorm aan het securitybeleid.

Praktische ondersteuning

Bij planning en implementatie van beheersmaatregelen.

Controle

Bewaakt de naleving van wet- en
regelgeving en het securitybeleid.

Cyberweerbaarheid

Draagt bij aan het bewustzijn van medewerkers over cybersecurity.

Eerste aanspreekpunt

Begeleiding en coördinatie bij
het oplossen van incidenten.

Zet de eerste stap naar een betere cyberweerbaarheid

Neem vandaag nog de controle over je cybersecurity en kies voor CISO as a Service. Onze flexibele, kosteneffectieve aanpak waarmee je klaar bent om je bedrijf beter te beschermen tegen de toenemende cyberdreiging.

Heb je interesse in de CISO as a Service of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of plan direct een online gesprek.

Neem contact met ons op