kantoor
Versterk ons team
Delen
Het gaat niet alleen om wat je weet, het gaat ook om wat je deelt.
Unieke kwaliteiten
Waar jouw unieke kwaliteiten waarde toevoegen.
regie
Sta aan het roer van je carrière.
Scrumboard
Herken een kans, grijp hem en neem de regie.
Doe-kracht
De Delta-N “doe-kracht”
previous arrow
next arrow

Werken bij Delta-N

Wil jij werken bij Delta-N? Een organisatie die voorop loopt met een focus op Cloud? Een organisatie waar veel waarde wordt gehecht aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring? En waar je jezelf kunt zijn en je kunt ontwikkelen binnen je vakgebied? Dan ben je bij ons op je plek.

Wij hebben onze medewerkers gevraagd waarom ze graag bij Delta-N werken. Hieronder vijf redenen die veelvuldig genoemd zijn.

Kennis heeft meer waarde als je het deelt

Bij Delta-N delen we een passie voor technologie en innovatie. Samen weten we meer.

De Delta-N
“doe-kracht”

Een mindset waarin wij onze afspraken nakomen en samen de mooiste oplossingen realiseren.

Jouw unieke kwaliteiten op waarde geschat

Bij Delta-N kun je jezelf zijn. Wij waarderen je eigenheid, want daarmee maak jij juist het verschil.

Sta aan het roer
van je carrière

Wij hechten veel waarde aan jouw ambitie en ondersteunen je om dit waar te maken.

Herken een kans en
grijp de regie

Wacht niet tot het perfecte moment, maar pak het moment en maak het perfect.

Uitgelichte vacatures

Corporate Recruiter

Wij zijn op zoek naar een Corporate Recruiter als een onmisbare schakel in de groei en ontwikkeling van Delta-N.

Medewerker HR & Salarisadministratie

Krijg jij energie van het beantwoorden van vragen van collega’s en ben je cijfermatig sterk? Dan ben jij de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn!

Online Marketeer

Zoek jij een uitdagende functie op het gebied van marketing en communicatie? Heb jij een passie voor online marketing en affiniteit met de Cloud? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Senior Accountmanager

Ben jij vindingrijk & ondernemend? Ligt jouw kracht bij het genereren van new business & het uitbouwen van bestaande relaties? Dan ben jij de Senior Accountmanager die wij zoeken!

Power BI Consultant

Word jij helemaal blij van Business Intelligence en kent de wereld van Power BI geen geheimen meer voor jou? Dan ben jij de Power BI Consultant die wij zoeken!

Power Apps Developer

Ontwikkel jij de mooiste en slimste Microsoft Power Platform oplossingen? Jouw expertise en resultaatgerichtheid maken het verschil!

Azure Specialist

Stel jij samen met de klant een strategische roadmap op en weet jij de juiste Azure match te maken? Dan ben jij de Azure Specialist die wij zoeken!

Angular Developer

Als Angular Developer zit je bij Delta-N op je plek! Samen met een team van bevlogen collega’s ben je verantwoordelijk voor de architectuur en de concrete implementatie.

Senior Support Engineer

Wil je samen met het team onze dienstverlening verder optimaliseren en kom je proactief met verbetervoorstellen? Zie je het als een uitdaging om voor elk incident een passende oplossing te hebben? Dan …

SharePoint Specialist

Ken jij alle ins & outs van SharePoint en Office 365? En weet jij een zorgeloze transformatie naar de moderne werkplek te realiseren? Dan ben jij de SharePoint Specialist die wij zoeken!

Power Platform Consultant

Als Power Platform Consultant vertaal je de mogelijkheden van het Power Platform naar oplossingen die onze klanten helpen bij een betere ondersteuning van hun bedrijfsprocessen.

Lead Developer

De Lead Developer die wij zoeken is een bouwer, innovator en trouble shooter en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en optimalisatie van onze software op basis van Microsoft technologieën. Is deze …

Blijf volledig op de hoogte