OplossingenCloud SolutionsSupport à la Carte
Als organisatie wilt u uw medewerkers optimaal faciliteren bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Zodat uw medewerkers hun werk met plezier doen en productief zijn. ICT speelt hier tegenwoordig een grote rol in en is in veel gevallen zelfs onmisbaar. Gebruikers verwachten dan ook dat het altijd beschikbaar is én altijd werkt. Om op ieder moment de kennis en capaciteit beschikbaar te hebben om verstoringen op te lossen en de juiste ondersteuning te kunnen leveren is voor veel organisaties een uitdaging. Waar het volledig uitbesteden van support vaak erg duur is en weinig flexibiliteit geeft, biedt Support à la Carte uitkomst.
Support a la carte

Continuïteit

Moderne Cloud oplossingen bieden alle mogelijkheden om altijd, overal en op ieder apparaat effectief samen te werken. Maar dan moeten ze wel werken…

Veel organisaties hebben zelf mensen in dienst voor het technisch en functioneel support van de interne ICT. De snelle ontwikkelingen maken het echter lastig alle kennis op peil te houden. Daarnaast ontstaat er al snel een capaciteitsprobleem bij ziekte of vakantie. Vertrekt een medewerker, dan is het bijna onmogelijk om die plek op korte termijn goed in te vullen. In de tussentijd is uw supportdesk onderbemand.

Support à la Carte

Support à la Carte is een uniek support-concept dat u de flexibiliteit biedt om uw gebruikers optimaal te ondersteunen. Het omvat support op de Cloud-diensten van Microsoft, zoals Microsoft 365, Office 365, Windows 10, SharePoint, OneDrive, Teams en Exchange. Binnen Support á la Carte kunt u functioneel en technisch support en service management afnemen. U neemt af waar u behoefte aan hebt voor een vast bedrag per maand. Geen uurtje-factuurtje, maar voorspelbare kosten. Doordat u per maand kunt op- en afschalen behoudt u volledige flexibiliteit.

Support zoals u dat wil

U stelt uw eigen supportcontract samen en neemt af waar u behoefte aan hebt.

Maandelijks aanpasbaar

Omdat uw situatie kan veranderen, bieden we u de flexibiliteit, maandelijks op- of af te schalen.

Voorspelbare kosten

Geen onverwachte facturen achteraf. U weet altijd op voorhand wat u betaalt.

ICT Support

Hebt u problemen om de continuïteit van uw ict ondersteuning te waarborgen, dan is Support à la Carte de oplossing. U stelt uw eigen supportcontract samen en betaalt alleen voor de onderdelen waar u behoefte aan hebt. Support à la Carte is een partnership. Samen zorgen we voor een goede performance van uw ict omgeving en dat uw Supportdesk altijd goed bereikbaar is en er altijd snel en kundig gereageerd wordt.

Meer weten over Support à la Carte? Bekijk hiernaast de animatie of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Gemeente Bodegraven – Reeuwijk over Support à la Carte

Logo Bodegraven - Reeuwijk

“Terugkijkend hebben we met de keuze voor Support à la Carte een goede stap gezet. Het is een zorg minder en het biedt diverse voordelen met als belangrijkste winstpunt dat de continuïteit van de IT-dienstverlening nu gewaarborgd is.”

 

Ralph Wagter Informatiemanager Gemeente Bodegraven - Reeuwijk

Enkele van onze Support à la Carte klanten:

Vertel mij meer over Support à la Carte

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 21
    heikow@delta-n.nl
    Connect met Heiko
    invisible box