OplossingenCloud SolutionsZorgeloos e-mailen vanuit de cloud

Altijd en overal beschikken over jouw zakelijke e-mail en agenda. Dat is één van de voordelen van e-mail vanuit de Cloud. Wanneer je de overstap maakt wil je wel gewoon door kunnen werken en ervan verzekerd zijn dat alle data, zoals e-mail, taken, agenda en contactpersonen meegenomen worden. Delta-N heeft ruime ervaring met het migreren van e-mailomgevingen naar Office 365 e-mail. Wij hanteren een vaste aanpak die je een naadloze overgang naar zorgeloos e-mailen garandeert.

Zorgeloos e-mailen

E-mail is binnen de meeste organisaties een basisvoorziening. Dat moet gewoon werken. Toch levert het geregeld problemen op, door een slechte performance of doordat de mail niet altijd toegankelijk is. Daarnaast vraagt het in de lucht houden van een lokale Exchange omgeving de nodige tijd en expertise van de IT-afdeling. Tijd die dus niet aan andere zaken besteed kan worden. Overstappen naar e-mail uit de Cloud neemt een groot deel van deze nadelen weg.

E-mail uit de Cloud

Zorgeloos e-mailen vanuit de Cloud op basis van Office 365 e-mail (Exchange Online) biedt jouw organisatie vele voordelen. Je hoeft vooraf geen investeringen te doen in hard- en software, je betaalt alleen wat je gebruikt en kunt iedere maand eenvoudig bij- of afschalen. Daarnaast zijn diverse zaken automatisch voor je geregeld en beschik je automatisch altijd over de laatste versie. Bovenal zorgt het voor een betere toegankelijkheid. Jouw medewerkers kunnen voortaan altijd, overal en op vrijwel elk device over hun e-mail en agenda beschikken.

Zelf migreren

Het uitvoeren van een migratie naar Exchange Online vraagt behalve voldoende capaciteit ook specifieke expertise. Vaak is het niet rendabel zelf de kennis op te doen voor een eenmalig traject. Daarnaast is het cruciaal dat een eventuele productie-onderbreking minimaal is en dat er bij de migratie geen data verloren gaat. Wil je zeker weten dat je naadloos door kunt werken in de nieuwe e-mailomgeving? Dan is het verstandig om jouw e-mailmigratie uit te besteden aan een ervaren Microsoft partner die je een soepele overgang garandeert.

Onze aanpak

Er zijn verschillende methoden om een lokale e-mailomgeving naar Exchange Online te migreren. Het is mogelijk om de volledige omgeving in één keer om te zetten of om gefaseerd de overstap te maken. Omdat de juiste aanpak afhankelijk is van jouw huidige situatie, starten wij altijd met een assessment. In één dag brengen wij jouw huidige omgeving(en) in kaart, zodat we weten welke aanpak we moeten hanteren. Je ontvangt een rapport met een roadmap en een ureninschatting. Op basis hiervan stellen wij een offerte op met een duidelijke beschrijving van de werkzaamheden en de kosten.

Zorgeloos emailen

Klanten waar we een Exchange migratie hebben uitgevoerd

Het resultaat van een succesvolle migratie naar Exchange Online is, dat je zonder onderbreking door kunt werken en zeker weet dat je geen e-mails of afspraken mist.

Wil je ook zorgeloos e-mailen? Delta-N neemt je graag mee in deze eerste stap naar de Cloud en de start van een Moderne Werkplek. Neem voor meer informatie contact op met Heiko Wijtenburg via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op

 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

  Plan een meeting

    • LinkedIn
    • Mail
    • Telefoon
   085 – 487 52 21
   heikow@delta-n.nl
   Connect met Heiko
   invisible box