Onze partners

Onze partners

Samen bereik je meer. Daarom werken we niet alleen samen met Microsoft, maar ook met diverse andere partners. Ons doel is altijd om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Hieronder stellen we enkele van onze partners aan je voor.

De partners van Delta-N

ShareGate

ShareGate

We werken samen met ShareGate waar het gaat om Microsoft 365 migraties. We maken gebruik van de ShareGate tooling om (grote hoeveelheden) data van SharePoint onprem naar SharePoint Online te migreren. De ShareGate tooling helpt ons de migratie voor te bereiden, uit te voeren en te valideren. Tevens maken we gebruik van Sharegate bij tenant-to-tenant migraties.

TOPdesk

We werken nauw samen met TOPdesk rondom de door ons ontwikkelde TOPdesk - Azure DevOps koppeling. Met deze koppeling kunnen meldingen in TOPdesk eenvoudig worden doorgezet naar Azure DevOps. En andersom worden statuswijzigingen van workitems in Azure DevOps automatisch teruggestuurd naar TOPdesk.

TOPdesk
BitTitan

BitTitan

BitTitan biedt met de MigrationWiz een krachtige tool voor een soepele migratie van data. Wij maken bij migraties regelmatig gebruik van de MigrationWiz omdat het eenvoudig in gebruik is en ons de volledige controle over de migratie geeft. We zetten deze tooling met name in bij e-mailmigraties, onder andere voor het migreren van mailboxen van onprem naar Exchange Online. Maar ook bij tenant-to-tenant migraties en migraties van Google mail naar Exchange Online.

AvePoint

Hoewel Microsoft 365 diverse opties biedt om data te beschermen, is het maken van een automatische backup je eigen verantwoordelijkheid. Microsoft adviseert klanten daarom een back-up en herstel oplossing van derden te gebruiken. Dit stelt je in staat om je data terug te halen in het geval van een cyberaanval,  storing of onbedoelde verwijdering. Wij werken samen met marktleider AvePoint en implementeren hun Microsoft 365 backup oplossing bij onze klanten.

avepoint logo
Gamma Communications Operator Connect

Gamma Communications

Gamma Communications biedt met Operator Connect een krachtige oplossing om telefonie toe te voegen aan Microsoft Teams. De belangrijkste voordelen zijn:

  • Werken en bellen vanuit 1 systeem
  • Eenvoudig te installeren en te configureren
  • Lage implementatie- en belkosten
  • Quality of Service vanwege samenwerking met Microsoft

Samenwerken met Delta-N

of meer weten over één van onze partners

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Blijf volledig op de hoogte