Cloud Solutions

Cloud Solutions realiseert een veilige moderne werkplek op basis van Microsoft technologie

Onbezorgd, altijd, overal en op elke device kunnen werken met de applicaties en gegevens die je nodig hebt. Delta-N Cloud Solutions helpt je om de gebruiksvriendelijke innovatieve producten van Microsoft in te zetten op een manier die past bij jouw organisatie. Delta-N ontzorgt jouw pad naar de Cloud met advies, implementatie en adoptie.

Waarom Cloud

De Microsoft Cloud helpt je te focussen op dat wat echt belangrijk is; onbezorgd en efficiënt samenwerken, ongeacht tijd, locatie of apparaat. Je kunt je richten op het optimaliseren en toevoegen van waarde aan jouw bedrijf in plaats van het in de lucht houden van software en infrastructuur.

De moderne werkplek

Microsoft Gold Partner CloudMet de Microsoft Cloud word je ondersteund met altijd werkende software en infrastructuur met de mogelijkheid om jouw data te beschermen. Door middel van eenvoudig beheer en intelligente toepassingen van Microsoft heb je tijd voor het implementeren van innovatieve oplossingen. Als Microsoft Gold Partner zijn wij gespecialiseerd in Microsoft Cloud oplossingen zoals Azure, Microsoft 365 en Intune.

Roadmap naar de moderne werkplek

Een moderne werkplek

Een Moderne Werkplek zorgt ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf halen, veilig digitaal kunnen samenwerken en flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps.

Ons moderne werkplek concept biedt medewerkers een gepersonaliseerde werkplek die altijd, overal en op ieder device beschikbaar is. En waarbij een gebruiker beschikt over de tools en gegevens die voor hem/haar belangrijk zijn. Voor een organisatie betekent deze moderne werkplek dat medewerkers productiever zijn, de veiligheid geregeld is en dat er geen zorgen zijn om het beheer.

Meer over de moderne werkplek

Moderne infrastructuur

Overweeg je de stap naar Azure? Dan kan de migratie  een enorme stap lijken als je intern niet over de juiste expertise of voldoende mankracht beschikt. Er zijn richtlijnen en best practises beschikbaar om de cloudomgeving goed in te richten, maar heb je hier geen ervaring mee dan kan het flink wat tijd kosten om je hierin te verdiepen en dit toe te passen.  Wij kunnen dit proces voor jou versnellen. Op basis van onze ervaring en volledig gebaseerd op de Microsoft richtlijnen kunnen wij snel een veilige basisomgeving in Azure voor jou neerzetten: een Azure Landing Zone.

Meer over Azure Landing Zones

Enkele klanten over onze dienstverlening

Mammoet referentie

"We zijn zeker te spreken over de samenwerking met Delta-N. Ze leveren niet alleen technische oplossingen, maar zorgen ook dat deze optimaal aansluiten bij onze organisatie."

 

John Helmink Manager Business Applications & Digital Innovation | Mammoet
Althen referentie

"We zijn vanaf het eerste gesprek heel enthousiast over de samenwerking met Delta-N. Hun professionele aanpak sluit goed aan bij onze behoefte tot duidelijkheid en transparantie. De medewerkers beschikken over veel kennis, schakelen snel en zijn altijd bereid een stapje extra te doen."

 

Thijs Haselhoff Managing director | Althen
Madolex heeft moderne werkplek

“Voor ons waren het assessment en de roadmap erg prettig, omdat dat de structuur duidelijk maakte en we daardoor vooraf inzicht hadden in wat er zou gaan gebeuren.“

 

Paul Geilen Manager Development & Innovation | Madolex
BRIS - Azure Landing Zone

“Dankzij de Azure Landing Zone die Delta-N heeft neergezet was de stap naar Azure geen lang traject, maar stond er snel een basisinrichting volgens de Microsoft richtlijnen. Hierdoor konden we direct profiteren van voordelen als flexibiliteit en schaalbaarheid en hebben we een goede basis voor de toekomst.”

 

Richard van Dommelen Operationeel directeur | BRIS BV

Oplossingen voor een moderne werkplek

Wij vertalen innovatieve Microsoft technologie naar oplossingen
die die jou in staat stellen jouw doelen te realiseren.

Specialist in Microsoft technologie

Delta-N Cloud Solutions is gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor een moderne werkplek en digitaal samenwerken op basis van Microsoft Cloud-technologie.

Richting een moderne digitale organisatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moderne werkplek of Azure Landing Zone voor jouw organisatie? Wij helpen je graag verder op jouw route naar een moderne digitale organisatie in de vorm van advies, adoptie en implementatie. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op.

Meer weten over werken in de Cloud?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 21
    heikow@delta-n.nl
    Connect met Heiko
    invisible box
 • Projecten waar we trots op zijn

  Blijf volledig op de hoogte