Cloud Solutions

voor een veilige moderne werkplek en een moderne IT infrastructuur op basis van Microsoft technologie

Onbezorgd, altijd, overal en op elke device kunnen werken met de applicaties en gegevens die je nodig hebt. Delta-N Cloud Solutions helpt je om de gebruiksvriendelijke innovatieve producten van Microsoft in te zetten op een manier die past bij jouw organisatie. Delta-N ontzorgt jouw pad naar de Cloud met advies, implementatie en adoptie.

Waarom de Microsoft Cloud

De Microsoft Cloud helpt je te focussen op dat wat echt belangrijk is; onbezorgd en efficiënt samenwerken, ongeacht tijd, locatie of apparaat. Je kunt je richten op het optimaliseren en toevoegen van waarde aan jouw bedrijf in plaats van het in de lucht houden van software en infrastructuur.

Met de Microsoft Cloud word je ondersteund met altijd werkende software en infrastructuur met de mogelijkheid om jouw data te beschermen. Door middel van eenvoudig beheer en intelligente toepassingen van Microsoft heb je tijd voor het implementeren van innovatieve oplossingen.

De moderne werkplek
Roadmap naar de moderne werkplek

Een moderne werkplek

Een Moderne Werkplek zorgt ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf halen, veilig digitaal kunnen samenwerken en flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps.

Ons moderne werkplek concept biedt medewerkers een gepersonaliseerde werkplek die altijd, overal en op ieder device beschikbaar is. En waarbij een gebruiker beschikt over de tools en gegevens die voor hem/haar belangrijk zijn. Voor een organisatie betekent deze moderne werkplek dat medewerkers productiever zijn, de veiligheid geregeld is en dat er geen zorgen zijn om het beheer.

Meer over de moderne werkplek

Moderne infrastructuur

Een moderne IT-infrastructuur is een IT-fundament dat je in staat stelt te innoveren door gebruik te maken van de mogelijkheden die moderne technologie biedt.

Omdat een moderne IT-omgeving je flexibiliteit en schaalbaarheid moet bieden om te reageren op veranderingen in de markt, kom je al snel uit bij Cloud. Als Microsoft partner kiezen wij daarbij voor Azure, het meest complete publieke Cloud platform.

Meer over Moderne Infrastructuur

Enkele klanten over onze dienstverlening

Mammoet referentie

"We zijn zeker te spreken over de samenwerking met Delta-N. Ze leveren niet alleen technische oplossingen, maar zorgen ook dat deze optimaal aansluiten bij onze organisatie."

 

John Helmink Manager Business Applications & Digital Innovation | Mammoet
Althen referentie

"We zijn vanaf het eerste gesprek heel enthousiast over de samenwerking met Delta-N. Hun professionele aanpak sluit goed aan bij onze behoefte tot duidelijkheid en transparantie. De medewerkers beschikken over veel kennis, schakelen snel en zijn altijd bereid een stapje extra te doen."

 

Thijs Haselhoff Managing director | Althen
Madolex heeft moderne werkplek

“Voor ons waren het assessment en de roadmap erg prettig, omdat dat de structuur duidelijk maakte en we daardoor vooraf inzicht hadden in wat er zou gaan gebeuren.“

 

Paul Geilen Manager Development & Innovation | Madolex
BRIS - Azure Landing Zone

“Dankzij de Azure Landing Zone die Delta-N heeft neergezet was de stap naar Azure geen lang traject, maar stond er snel een basisinrichting volgens de Microsoft richtlijnen. Hierdoor konden we direct profiteren van voordelen als flexibiliteit en schaalbaarheid en hebben we een goede basis voor de toekomst.”

 

Richard van Dommelen Operationeel directeur | BRIS BV

Onze oplossingen

Wij vertalen innovatieve Microsoft technologie naar oplossingen
die jou in staat stellen je doelen te realiseren.

Specialist in Microsoft technologie

Als Microsoft Solutions Partner voor Modern Work en Azure Infrastructure is Delta-N Cloud Solutions gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor een moderne werkplek en digitaal samenwerken op basis van Microsoft Cloud-technologie.

Richting een moderne digitale organisatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moderne werkplek of een moderne cloud infrastructuur voor jouw organisatie? Wij helpen je graag verder op jouw route naar een moderne digitale organisatie in de vorm van advies, adoptie en implementatie. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op.

Neem contact met ons op

 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

  Plan een meeting

  • LinkedIn
  • Mail
  • Telefoon
  Bel: 085 – 487 52 21
  E-mail: heikow@delta-n.nl
  Connect met Heiko
  invisible box
 • Projecten waar we trots op zijn

  Blijf volledig op de hoogte