PowerApps is een krachtige tool binnen Office 365 die u helpt om dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen. Met PowerApps maakt u zonder programmeerkennis snel en eenvoudig mobiele- of webapps voor gebruik binnen uw organisatie.

Middels PowerApps kunnen processen snel worden geautomatiseerd, gestandaardiseerd en versneld. Door de mogelijkheid om PowerApps te koppelen met externe bronnen en technieken zijn de mogelijkheden eindeloos. Voeg daar de kracht van Power Automate aan toe en uw creativiteit is nog de enige beperking om processen te optimaliseren.

Denk bijvoorbeeld aan bezoekersregistratie, het snel doorzoeken van een inventaris of het indienen en goedkeuren van declaraties.

powerapps logo
POWERaPPS

Wat zijn PowerApps

Met PowerApps kan een poweruser snel en eenvoudig apps maken die werken op mobiele apparaten. En snel en eenvoudig is in dit geval vrij letterlijk. Een app waarbij bijvoorbeeld gebruik wordt gemaakt van een bestaande SharePoint lijst kun je al in enkele minuten bouwen en publiceren. Uiteraard neemt de benodigde tijd toe, wanneer apps complexer worden. Het blijft echter een fractie van de tijd in vergelijking met het programmeren van een applicatie.

Programmeerkennis is ook niet nodig om een app te kunnen maken. Een poweruser met kennis van de data en die zich comfortabel voelt met het maken van formules in Excel, is prima in staat om mobiele applicaties te maken. Het is dezelfde persoon die nu misschien een geavanceerd Excel document maakt, werkt met InfoPath of een kleine applicatie bouwt in Access. Dat is ook meteen waar je PowerApps kunt plaatsen. Een moderne opvolger van Access en InfoPath.

Een App bouwen zonder code

Doordat er voor het maken van PowerApps geen code benodigd is, vragen PowerApps geen grote investering in tijd en geld. Met de gebruikersvriendelijke drag-and-drop editor bouwt u apps in uren in plaats van maanden. Begin vanaf nul of start met één van de vele sjablonen. Maak gebruik van bestaande gegevensbronnen zoals Excel-bestanden, SharePoint-lijsten, CRM-records of uw aangepaste API’s. Of gebruik Excel-achtige expressies om logica toe te voegen.

PowerApps zijn te gebruiken op ieder platform (iOS, Android, en Windows) en ieder device. U stelt ze eenvoudig beschikbaar binnen uw organisatie zonder dat u gebruik hoeft te maken van App-stores.

PowerApps zonder beperking

"Door de PowerApp hebben onze salesmensen sneller inzage in inventarisatielijsten.
Daarbij is de applicatie gebouwd op een wijze waardoor het mogelijk is in de
toekomst eenvoudig nieuwe verbeteringen of aanpassingen door te voeren.”

Simon de Ruiter, IT Manager Verder Liquids

Verder BV

Power Apps en Power Automate

Met Power Automate (voorheen Flow) kunt u taken en werkstromen automatiseren. Anders gezegd; met Power Automate kunt u ervoor zorgen dat veelvoorkomende taken automatisch uitgevoerd worden.

De combinatie van Power Apps en Power Automate stelt u in staat om zonder code te gebruiken, de  krachtige werkstroomautomatisering rechtstreeks aan uw apps toe te voegen. Hierdoor kunt u verbinding maken met honderden populaire apps en services. Lees hier meer over Power Automate.

Uw apps koppelen aan gegevens

Met meer dan 200 connectoren voor vele populaire cloudservices is het  eenvoudig om uw gegevens beschikbaar te maken voor apps. Hierbij kunt u denken aan SharePoint, Dynamics 365, OneDrive, Outlook etc. Maar ook niet-Microsoft diensten zijn goed vertegenwoordigd met onder andere, Gmail, Dropbox, Facebook, Twitter, YouTube etc.

PowerApps Connectoren

Een App-platform zonder beperkingen

Azure FunctionsWaar andere app-platforms stoppen, gaat PowerApps door. Het platform is van zichzelf voorzien van uitbreidingsmogelijkheden voor professionele ontwerpers, waardoor ze naadloos app-mogelijkheden kunnen uitbreiden. Er kan aan de hand van Azure Functions of aangepaste connectoren verbinding worden gemaakt met aangepaste en verouderde systemen.

DeskPlanner App

Op basis van Microsoft Power Apps en Microsoft Power Automate hebben wij ook de Delta-N DeskPlanner ontwikkeld. Dit is eenvoudige App die u helpt om uw kantoor Coronaproof in gebruik te nemen zonder omslachtige administratie. U geeft zelf aan hoeveel en welke werkplekken in uw kantoor beschikbaar zijn, waarna uw medewerkers deze eenvoudig kunnen reserveren op hun telefoon op pc. Lee meer over de DeskPlanner App.

Uw eigen PowerApp

Ziet u mogelijkheden voor uw eigen PowerApp? Wij hebben inmiddels ruime ervaring met het bouwen van PowerApps. Door onze best practices te combineren met de eigenschappen van PowerApps bouwen wij apps die makkelijk te beheren zijn. Doordat u na oplevering zelf nog eenvoudig kleine aanpassingen kunt maken, bieden PowerApps u een hoge mate van flexibiliteit die niet aanwezig is bij andere applicaties.

Meer weten over PowerApps?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 21
    heikow@delta-n.nl
    Connect met Heiko
    invisible box