AngularVeruit de meeste webapplicaties, inclusief Progressive Web Apps (PWA), zijn tegenwoordig single page applications (SPA). Voordelen als snellere werking en vloeiende afbeeldingen, en daarmee een optimale gebruikservaring, zijn in elk geval bij developers wel bekend. Om deze SPA’s te ontwikkelen, hebben developers onder andere keuze uit libraries enerzijds, waaronder het populaire React, en frameworks anderzijds. Angular is een voorbeeld van zo’n framework en niet zomaar één. Als development specialisten hebben wij het relatief nieuwe Angular als een van de eersten in Nederland omarmd. Daar hebben we geen moment spijt van.

Angular Development

Duurzaam en makkelijk inpasbaar

Waar bij libraries uit een veelheid van tools kan worden gekozen, is die keus bij Angular beperkt. In de goede zin des woords welteverstaan. Juist omdat er met een vaste set aan hoogwaardige tools wordt gewerkt, is met Angular ontwikkelde software op lange termijn consistent van opbouw. Deze tools worden bovendien door het framework up-to-date gehouden en raken daardoor, in tegenstelling tot libraries, nooit verouderd. En wil je een nieuwe, interne of externe, medewerker aan een lopend project toevoegen, dan haakt hij of zij vanwege de standaard manier van werken heel snel aan. Dat gaat bij een library door de keuzevrijheid vaak een stuk lastiger.

Stabielere software

In feite is in Angular vrijwel alles in regels vastgelegd, tot en met het testtraject toe. Door die voorspelbaarheid en consistentie zijn grote fouten zeldzaam en daar wordt je software dus veel stabieler van. Een ander voordeel is dat, dankzij het werken met Javascript, een deel van de workload naar de client kan worden verschoven. Dit kan met de talloze pay-per-use constructies met PaaS en Saas aan de backend-kant kostenbesparend werken.

Multi Platform

Met Angular kun je code hergebruiken om applicaties te  bouwen voor elk implementatiedoel. Voor web, mobiel internet, native mobiel en native desktop.

Angular DEVELOP ACROSS ALL PLATFORMS

Angular

Angular Cluster

Delta-N heeft een groot aantal Angular specialisten aan boord. Veel tijd wordt geïnvesteerd in kennisontwikkeling (o.a. bezoek Angular Connect) en kennisuitwisseling (presentaties; blogs; workshops).

Neem voor meer informatie of om een afspraak te plannen, contact met ons op via onderstaand formulier.

Heb je vragen of ondersteuning nodig, neem dan contact ons op via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op

 • Pascal Kruijmel

  Account Manager

  Plan een meeting

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 22
    pascalk@delta-n.nl
    Connect met Pascal
    invisible box