ReferentiesCloud SolutionsHCCH – moderne werkplek

Moderne werkplek bij HCCH

Hague Conference on Private International Law 125 jaarDe Haagse Conferentie voor Internationaal Privaatrecht (HCCH) is de oudste internationale organisatie in Den Haag. HCCH is 125 jaar geleden opgericht met als doel om de regelgeving van het internationaal privaatrecht te unificeren. Inmiddels zijn 79 landen en de Europese Unie aangesloten bij de HCCH.

Veel onderweg

De medewerkers van HCCH zijn veel onderweg en het is belangrijk dat ze altijd over hun informatie kunnen beschikken. Doordat gebruik werd gemaakt van verouderde applicaties was dat echter niet altijd het geval. Via een VPN verbinding was het wel mogelijk om de verschillende applicaties te benaderen, deze verbinding was echter niet stabiel en niet altijd beschikbaar. Daarbij werd het oude systeem niet meer door de leverancier ondersteund en was het niet mogelijk aanpassingen te maken. Een overstap naar een nieuw systeem was noodzakelijk. Het was echter wel belangrijk om een groot deel van de functionaliteit te behouden.


“Onze medewerkers kunnen nu zonder problemen overal en op ieder device werken. Delta-N is voor ons een strategische partner, die ons op een breed terrein kan adviseren en ondersteunen. De communicatie is erg goed. De medewerkers zijn goed bereikbaar en reageren altijd snel.”

- Stuart Hawkins, IT Officer -


Moderne werkplek

HCCH had de benodigde ICT expertise niet in huis. Voor de overgang naar een moderne werkplek hadden zij externe ondersteuning nodig. Hierbij was het belangrijk dat deze partner over een brede expertise beschikte, om bij alle facetten van een moderne werkplek te kunnen ondersteunen.

Strategische Cloud partner

HCCH heeft voor Office 365 als platform en Delta-N als partner gekozen vanwege de brede expertise en de altijd prettige samenwerking.

Hague Conference on Private International Law

Project: Moderne werkplek
Organisatie: HCCH
Branche: Inter Governmentale organisatie
Producten/diensten: Office 365