OplossingenCloud SolutionsDigitaal samenwerken

Digitaal samenwerken in de Cloud verandert de werkwijze binnen jouw organisatie. Het geeft nieuwe kansen en mogelijkheden voor jouw medewerkers om effectiever samen te werken ongeacht locatie of apparaat. Om jouw investeringen in de Cloud zo goed mogelijk te benutten helpen wij jou en jouw organisatie graag verder richting een moderne werkplek.

Van schijven naar SharePoint

Mogelijk werkt jouw organisatie nog middels losse afdelingsschijven. Voor een succesvolle overgang naar de Cloud is het van belang dat deze data wordt verplaatst naar SharePoint, waarin wij een adviserende en uitvoerende rol kunnen spelen. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat de dagelijkse werkzaamheden in jouw organisatie zo min mogelijk worden gehinderd. Het verplaatsen van data naar de Cloud geeft je een kans om de data in jouw organisatie op te schonen of te herstructureren.

digitaal samenwerken

Digitaal samenwerken

Samenwerken in Office 365 biedt een breed scala aan mogelijkheden om processen te versnellen en te vergemakkelijken. Het stelt jou in staat om gelijktijdig met collega's aan hetzelfde document te werken, waarbij je in real-time kunt zien wat de ander typt. Bovendien wordt automatisch versiebeheer toegepast om dataverlies te minimaliseren. Medewerkers hebben ook de flexibiliteit om zelf te bepalen wie toegang krijgt tot welk document.

Daarnaast zijn er diverse communicatieopties beschikbaar, waaronder tekstberichten, video en audio, die naadloos geïntegreerd kunnen worden in de context van het gedeelde document. Kortom, Microsoft 365 biedt uitgebreide mogelijkheden voor digitale samenwerking binnen jouw organisatie. Voor deze samenwerking kunnen diverse producten worden ingezet, zoals Teams en SharePoint.

Aanpak

Als Microsoft Solutions Partner voor Modern Work helpen wij je graag verder met het inrichten van een omgeving voor modern en hybride werken. Zoals bij het maken van onderlinge werkafspraken rondom digitaal samenwerken (governance). Daarnaast is het van belang dat de mogelijkheden bekend zijn bij jouw gebruikers zodat zij deze nieuwe efficiente werkmethoden daadwerkelijk benutten. Hiervoor is onze adoptie-aanpak een krachtig middel.

Een ander aspect waarin wij een adviserende en uitvoerende rol kunnen spelen is het correct instellen van de rechten op documenten of aparte omgevingen. Daarnaast geven wij uitgebreid advies over mogelijkheden om jouw data te beschermen.

Neem voor meer informatie contact met ons op of kijk nu ons webinar digital samenwerken terug.

Webinar on demand: digitaal samenwerken