Modern Application Development

Delta-N Development expert in ontwikkeling en modernisering van applicaties voor de toekomst

Development

Door de toenemende digitalisering vinden steeds meer klantinteracties online plaats. Applicaties en web-portalen zijn daarom van strategische waarde voor bedrijven om klanten te bedienen. Met de professionalisering van software development en cloud-technologieën, wordt het steeds eenvoudiger voor bedrijven om nieuwe diensten en producten te introduceren met slimme business modellen. Jouw volgende concurrent wordt zeer waarschijnlijk een online aanbieder, als deze er al niet is.

Applicatie ontwikkeling

Download whitepaper applicatie moderniseringReden te meer om te blijven investeren in je applicaties om de gebruikers een rijke en moderne ervaring te kunnen blijven bieden. Daarmee houdt je de concurrentie op afstand en creëer je zelf mogelijkheden om je marktpositie te verbeteren.

Delta-N kan je helpen met het ontwikkelen van maatwerkapplicaties, mobiele apps of met het moderniseren van bestaande (legacy) applicaties. We hanteren een agile werkwijze waarbij we samen met jou een werkende software-oplossing realiseren die direct bijdraagt aan het succes van jouw bedrijf.

Development oplossingen

Ontwikkeling van maatwerk

Ons ervaren development team is als geen ander in staat jouw wensen te vertalen naar werkende software die door gebruikers enthousiast zal worden ontvangen. Door onze ervaring met moderne ontwikkeltechnieken en processen zijn we in staat om in korte tijd oplossingen te realiseren. We ontwikkelen applicaties altijd met het oog op de toekomst. De omgeving verandert continu en snel kunnen inspelen op deze veranderingen is van groot belang. Door inzet van cloud-technieken zijn schaalbaarheid en security vanaf het begin gewaarborgd. Opschalen is zo eenvoudig als een knop omzetten. En uitbreidingen zijn snel te realiseren waardoor de kosten laag kunnen blijven en jouw klanten tevreden zijn.

Development

Applicatie modernisering

Het aantal applicaties dat in een organisatie wordt gebruikt is de laatste tien jaar enorm gestegen. Veel van deze applicaties leveren kritieke services die onmisbaar zijn voor de operatie van je bedrijf. Om de digitale ambities van jouw organisatie waar te blijven maken, dienen applicaties snel op de veranderende behoeften en verwachtingen te kunnen aangepast. Dit is vaak geen eenvoudige opdracht omdat software systemen complex kunnen zijn en soms gebaseerd zijn op verouderde technologie. Wij kunnen jou helpen met het moderniseren van jouw applicatie-omgevingen, zodat ze weer

helemaal naar verwachting presteren en ook beter onderhoudbaar worden. Doordat naast de applicatie, ook het applicatieplatform en de ontwikkelomgeving worden gemoderniseerd, krijg je niet alleen een beter presterende applicatie, maar wordt er ook een solide basis gelegd voor de toekomst. Hiermee hebt je een modernserings-oplossing die blijvend waarde biedt in de digitale transformatie van je organisatie.

 

Ontwikkeling van Mobiele apps

Steeds meer interactie tussen bedrijven en hun klanten vindt plaats via mobiele apparaten. Er vind daarom een ware app-race plaats om klanten de beste mobiele ervaring te geven. Mobiele applicaties moeten snel zijn en onderscheidende functionaliteit bieden. Stilstaan is geen optie. De overstap naar een andere aanbieder is zo gemaakt.

Delta-N heeft veel ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van mobiele apps. We werken met  moderne technologie (.NET MAUI) voor de ontwikkeling van native apps voor zowel Android als Apple (iOS). Tevens ontwikkelen wij Progressive Web Apps (PWA). Een alternatief dat dezelfde mogelijkheden biedt, maar dat in veel gevallen goedkoper, sneller en flexibeler is.

Mobile app ontwikkeling

Onze klanten over de samenwerking

TBSJ - ontwikkeling high-end vertaaltool

“Delta-N heeft ontzettend veel technische expertise in huis en de samenwerking tijdens de ontwikkeling van een geavanceerde vertaaltool is uiterst plezierig verlopen. Met wederzijds respect en volledige transparantie."

 

Paul O’Hare Co-founder en CTO, TBSJ Lees meer
Kamps Transport ontwikkeling ScanApp

“De tijdwinst die de nieuwe ScanApp voor het inventariseren van de voorraad ons oplevert is enorm. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten, zeker in het weekend. We hadden de ontwikkeling in één ronde terugverdiend.“

 

Bob Kamps Managing Director Kamps Transport Lees meer
Netbeheer Nederland

"Dankzij goed samenspel tussen de netbeheerders, Netbeheer Nederland en Delta-N is de ontwikkeling van een nieuw storingsadministratie- en rapportagesysteem is een groot succes geworden."

 

Desmond du Parand Programma Manager, Netbeheer Nederland Lees meer

Enkele van onze development klanten

Onze aanpak

We starten iedere ontwikkeltraject met een assessment om jouw behoeften in kaart te brengen. We onderzoeken welke functionaliteit de meeste business waarde genereert en hoe we dit, met de nieuwste technologie, in een zo kort mogelijke tijd kunnen realiseren. We hanteren een agile werkwijze, wat betekent dat we in kort-cyclische stappen de applicatie ontwikkelen of moderniseren. Dit zorgt voor een maximale transparantie voor jou als opdrachtgever. Een nauwe samenwerking is volgens ons de sleutel tot succes. Daarom betrekken wij onze klanten vanaf het eerste moment bij het project. Na elke sprint leveren wij een werkende versie van de software op, zodat we dit samen met jou kunnen bespreken. Als Delta-N staan wij voor transparantie en duidelijkheid en zorgen we dat ieder project binnen de afgesproken tijd en tegen het afgesproken budget gerealiseerd wordt.

Microsoft Partner

Microsoft Technologie

Delta-N is Microsoft Solutions Partner voor Digital & App Innovation en Data & AI op Azure. Wij zijn gespecialiseerd in het gebruik van Microsoft Cloud development-technologie. Delta-N heeft gekozen voor Microsoft omdat dit voor onze klanten op alle gebieden de meest betrouwbare oplossing biedt. Dankzij de integratie van Microsoft Azure met Azure DevOps, ontstaat een robuuste en productieve cloud-developmentomgeving waarmee we in minder tijd en voor lagere kosten, moderne en toekomstvaste applicaties voor onze klanten maken.

Neem contact met ons op

 • Antoin van der Ben

  Account Manager

  Plan een meeting

  • LinkedIn
  • Mail
  • Telefoon
  Bel: 085 – 487 52 23
  E-mail: antoinvdb@delta-n.nl
  Connect met Antoin
  invisible box
 • Blijf volledig op de hoogte