Mannie Lau

Support Engineer

Daarom Delta-N

Vanwege mijn ervaring, opgedaan bij verschillende organisaties, merk ik al vrij snel of ik een klik heb binnen een bedrijf. Bij de gesprekken tijdens mijn sollicitatieprocedure binnen Delta-N had ik al meteen een goede vibe erbij. Gevoelsmatig is Delta-N een warm, knus bedrijf, waar je met open armen wordt ontvangen.

Daarom Delta-N
Leuk bij Delta-N

Het leukste aan mijn baan vind ik…

Binnen Delta-N merk je geen gap tussen afdelingen en gradaties. De collega’s zijn hier warm en oprecht, wat ik bij veel bedrijven mis. Wat ik belangrijk vind binnen Delta-n is dat ik mezelf kan blijven ontwikkelen. Door verschillende scenario’s mee te maken kan ik blijven leren en diverse Microsoft certificeringen behalen. Daarnaast worden er elke maand een kennisavond gehouden om de nieuwe ontwikkelingen bij te houden, wat mij enorm aanspreekt. Het allerbelangrijkste, is dat je geen nummertje bent, want je mening telt!!

Mijn mooiste mijlpaal

Ik ben van origine afkomstig van de welzijnssector, tijdens deze periode heb ik een keuze gemaakt om in een andere sector te werken. Tijdens mijn zoektocht heb ik voor verschillende bedrijven gewerkt. Na een tweejarige zoektocht heb ik ontdekt dat mijn interesse bij IT ligt. Naar aanleiding van mijn interesse heb ik een keuze gemaakt om me verder te verdiepen in de IT.
Waar ik het meest trots op ben dat ik in mei 2018 de stap heb gemaakt om binnen de IT te werken. Na een intensieve traineeship te hebben gevolgd bij een ander bedrijf heb ik een nieuwe uitdaging gevonden bij Delta-N als support engineer. Ik ben blij dat Delta-N potentie in mij ziet en mij de kans geeft verder te kunnen ontwikkelen binnen de IT.

Mijlpaal

Bekijk onze vacatures!

Vacatures

Blijf volledig op de hoogte