Mannie Lau

Cloud Consultant

Daarom Delta-N

Toen ik in 2018 bij Delta-N solliciteerde voelde ik tijdens de eerste gesprekken meteen een goede klik. Ik ben met open armen ontvangen en voel me nog steeds heel erg thuis bij Delta-N. Het is een hecht team waarin iedereen elkaar kent en voor elkaar klaar staat. Er is veel persoonlijke aandacht, waardoor je je gewaardeerd voelt. Het voelt bijna als een tweede familie.

Daarom Delta-N
Leuk bij Delta-N

Het leukste aan mijn baan vind ik…

Wat ik belangrijk vind binnen Delta-N is dat ik mezelf kan blijven ontwikkelen. Ik ben bij Delta-N gestart als support medewerker en heb in die periode veel geleerd en diverse certificeringen kunnen behalen. Tijdens een groot project bij een klant ben ik ingeschakeld om ons Cloud Solutions team te ondersteunen. Voor mij was dat een kennismaking met de rol van consultant. Dat bleek goed bij mij te passen en inmiddels heb ik de overstap gemaakt naar het Cloud Solutions team. Mijn focus ligt bij de adoptie van de moderne werkplek bij klanten. Ik verzorg bijvoorbeeld trainingen en help gebruikers efficiënter te werken. Dat ik nu hele organisaties help, geeft mij het gevoel dat mijn bijdrage echt impact heeft.

Mijn mooiste mijlpaal

Ik ben opgeleid als maatschappelijk werker, maar ben na een zoektocht naar welke branche het best bij mij past in de IT terecht gekomen. Daar ben ik nog steeds trots op, dat ik die stap toen heb durven zetten.

De stap naar mijn nieuwe functie is voor mij zeker ook een mijlpaal. Het is een bewijs dat ik me de afgelopen jaren als Support Engineer goed heb ontwikkeld.

Het mooie is dat ik al mijn eerdere ervaringen nog goed kan gebruiken als cloud consultant. Ik introduceer me bij klanten nog vaak als maatschappelijk werker, wat gebruikers nog meer het gevoel geeft dat je ze begrijpt. Dankzij mijn ervaring als Support medewerker snap ik goed waar gebruikers mee zitten.

Mijlpaal

Bekijk onze vacatures!

Vacatures

Blijf volledig op de hoogte