Dennis Tomberge

Software Developer

Daarom Delta-N

Het is een leuke en professionele club waar ik het zeer naar m’n zin heb. Sinds ik bij Delta-N werk, heb ik veel geleerd, met name op het gebied van Microsoft Azure. Binnen Delta-N worden veel applicaties gebouwd op basis van Azure services, een uitgebreid pakket waar we mooie producten mee bouwen.

Daarom Delta-N
Leuk bij Delta-N

Het leukste aan mijn baan vind ik…

Binnen Delta-N ben ik werkzaam als senior software developer, binnen een enthousiast en kundig team, waar we veel projecten volgens Scrum oppakken. Je krijgt alle ruimte om als zelfstandig team het project uit te voeren en klant contacten te onderhouden. Dit trekt mij erg aan en geeft veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. En mocht je tegen een probleem oplopen, dan is er altijd wel een collega die even tijd maakt en je kan helpen.

Daarnaast is er ook ruimte voor allerlei initiatieven, alles is wel te bespreken.

Mijn mooiste mijlpaal

Naar aanleiding van een idee dat ik aanbracht, is uiteindelijk een product ontwikkelingstraject gestart. Een leuk traject waarbij diverse nieuwe Azure services zijn ingezet. Dit heeft geleid tot een mooi product dat nu op de markt is gezet. Heel gaaf om daar van idee tot livegang betrokken bij te zijn!

Mijlpaal

Bekijk onze vacatures!

Vacatures

Blijf volledig op de hoogte