Alex Roos

Agile coach / Scrum master

Daarom Delta-N

Ik ben in 2016 begonnen bij Delta-N als DevOps Consultant met de focus op mensen en processen (met andere woorden: Agile coach/ Scrum master). Ik had al een aantal leuke contacten met mensen binnen Delta-N, dus de beslissing om hier te willen komen werken was snel gemaakt. Het DevOps team waar ik onderdeel van ben is een erg leuk team maar je merkt ook dat alle collega’s eerst Delta-N medewerker zijn en zich daarna pas identificeren met het team waar ze in zitten. Ik vind dat er een erg leuk “Wij-gevoel" heerst binnen de organisatie.

Onze medewerkers Delta-N
Leuk bij Delta-N

Het leukste aan mijn baan vind ik…

De grote verscheidenheid aan klanten en de opdrachten, die je bij klanten doet. Maar zeker ook de verschillende projecten die ik voor Delta-N kan doen.

  • Meedenken over een idee dat iemand heeft.
  • De lead nemen in een intern project.
  • Het voorbereiden en faciliteren van één van de Round Tables of andere events.
  • Het verzorgen van een presentatie op een kennis avond of zorgen dat die kennisavond goed verloopt.

Mijn mooiste mijlpaal

Binnen Delta-N heb ik mooie mijlpalen bereikt. Voor mijzelf heb ik naast diverse Scrum certificaten mijn MCSD ALM kunnen halen dankzij Delta-N. Daarnaast hebben we als team een prachtige poster ontworpen waarin we op een eenvoudige manier DevOps uitleggen. Daarnaast ben ik één van de enthousiaste deelnemers aan een bedrijfsbreed project waarin we door het volledig zelf bouwen van een racebaan laten zien wat we technologisch in huis hebben.

mijlpaal2

Bekijk onze vacatures!

Vacatures

Blijf volledig op de hoogte