Dirk van Bodegraven

Accountmanager Detachering

Daarom Delta-N

Iets waar ik in geloof is dat een bedrijf succesvol kan worden wanneer er focus is op specialisatie. Deze focus heeft Delta-N. De specialisatie is op technologie, in het bijzonder Microsoft. In combinatie met specialisten die hart voor de zaak hebben is Delta-N een leuk bedrijf.

Daarnaast vind ik het fijn dat ik veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid heb. De mogelijkheid om kansen te creëren bij Delta-N spreekt mij heel erg aan.

Daarom Delta-N
Leuk bij Delta-N

Het leukste aan mijn baan vind ik…

Het leukste aan mijn baan als Accountmanager Detachering vind ik dat ik actief ben op verschillende gebieden. Ik heb klantcontact met verschillende bedrijven; van grote Tech-bedrijven tot bedrijven die tomaatjes kweken en wellicht minder intern actief bezig zijn met IT. Uiteindelijk zoeken al die bedrijven een bepaalde expertise op het gebied van IT, het is leuk dat die bedrijven met mij in contact komen namens Delta-N.

Verder heb ik ook binnen Delta-N veel contact met collega’s, of het nou een eerstelijns servicedesk medewerker is of een architect die voor een organisatie een enorme impact heeft. Voor mijn werk moet ik iedereen leren kennen. Ik kan pas iemand bij een extern bedrijf plaatsen wanneer ik weet waar diegene goed in is maar ook wat hij leuk vindt en wat hij wil doen. Daarnaast moet dit ook aansluiten bij wat de klant wil. Het maken van een geslaagde match vind ik altijd wel een mooie uitdaging.

Mijn mooiste mijlpaal

Wanneer een samenwerking met een geheel nieuwe klant na een paar maanden geslaagd blijkt, is toch elke keer een mooie mijlpaal. Een aanvraag voor een bepaalde expertise van een nieuwe klant is altijd een uitdaging; het is ontzettend gaaf wanneer die nieuwe klant uiteindelijk een reguliere of grote klant wordt.

Mijlpaal

Bekijk onze vacatures!

Vacatures

Blijf volledig op de hoogte