Marcel Blokland

Cloud Consultant

Daarom Delta-N

Toen ik in 1999 begon, bestond Delta-N slechts uit een handjevol medewerkers. Sindsdien is Delta-N flink gegroeid en ben ik meegegroeid. Momenteel werk ik als Cloud Engineer voor Neptune Energy, waar ik me bezig houd met het operationeel IT beheer en diverse projecten rond Office 365 en Azure.

Daarom Delta-N
Leuk bij Delta-N

Het leukste aan mijn baan vind ik…

Er is veel veranderd in de afgelopen 20 jaar. In de kern is mijn functie nog dezelfde, maar de ontwikkelingen in de ICT zijn hard gegaan. Dat is voor mij ook het leuke aan ICT, de ontwikkelingen gaan razendsnel. Waar in de beginjaren alle IT on-premise draaide en ik veel met hardware in de weer was, gaat tegenwoordig alles naar de Cloud en wordt alle hardware uitgefaseerd.

Mijn mooiste mijlpaal

Een hoogtepunt bij mijn huidige opdrachtgever is de verhuizing geweest in 2010, waarbij we vanaf scratch een professioneel datacenter hebben opgebouwd. Ik heb het vertrouwen gekregen om hier een grote rol in te spelen en heb hier achteraf veel complimenten voor ontvangen. Ook mijn huidige project beschouw ik als een hoogtepunt. Samen met Gertjan Banga heb ik deployment packages ontwikkeld om eenvoudig de 2.000 machines bij Neptune van software te kunnen voorzien.

Mijlpaal

Bekijk onze vacatures!

Vacatures

Blijf volledig op de hoogte