ReferentiesDevelopmentSuccesvolle modernisering Spaanse marktplaats

Succesvolle modernisering Spaanse marktplaats

Modernisering Spaanse MarktplaatsDe afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een metamorfose van de Spaanse Online marktplaatsMercadOnline.es. In opdracht van en in nauwe samenwerking met de BIM Group heeft een ontwikkelteam van Delta-N deze ingrijpende operatie rondom het moderniseren en onderhouden van deze online marktplaats gerealiseerd.

Ontwikkeling Online marktplaats

De website heeft een nieuwe look en feel gekregen met de volgende kenmerken: eenvoud, overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. MercadOnline.es biedt een uitgebreid aanbod van 2e hands én nieuwe artikelen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen advertenties plaatsen, voor bedrijven is er zelfs een virtuele winkel beschikbaar. Tevens wordt samengewerkt met grote aanbieders zoals Belvilla en Autoscout24.es in Spanje.

Sneller zoeken

Een belangrijke nieuwe toevoeging die de gebruikersvriendelijkheid voor zowel gebruikers als aanbieders vergroot is een nieuw zoekfilter mechanisme (Faceted search). Gebruikers van de site kunnen door categorieën aan te klikken het zoekresultaat snel inperken tot bijvoorbeeld het type auto dat ze zoeken. Ook het plaatsen van een advertentie is hierdoor eenvoudiger geworden. Aanbieders hoeven slechts de relevante kenmerken aan te vinken en hoeven niet meer alle kenmerken in een omschrijving op te nemen.

Spanjemarktplaats

Voor dezelfde opdrachtgever is ook een Online marktplaats voor Nederlanders in Spanje gerealiseerd: Spanjemarktplaats.nl.

Hebt je ook waardevolle applicaties die niet meer voldoen aan de eisen van deze tijd? Download dan hieronder het whitepaper over de mogelijkheden van het moderniseren van applicaties.

Download whitepaper applicatie modernisering

Project: ontwikkeling online marktplaatsen
Organisatie: Mercadonline.es in opdracht van BIM Group
Branche: dienstverlening
Producten/diensten: .NET, Faceted search, SQL server