ReferentiesCloud SolutionsEenvoudig werkplekken reserveren met DeskPlanner App

Eenvoudig werkplekken reserveren met de DeskPlanner App

Delta Fiber

DELTA Fiber is een Nederlandse telecomaanbieder met meer dan 800 werknemers. Wij hebben DELTA Fiber geholpen met het managen van de bezetting van de werkplekken tijdens de coronapandemie.

Keuze DeskPlanner App

Vanwege COVID-19 en de anderhalvemeterregel waren ze bij DELTA Fiber op zoek naar een tool die ervoor kon zorgen dat medewerkers weer veilig naar kantoor konden komen.

Rémi Beijert, Projectmanager IT Operations: “Door Corona en corona gerelateerde maatregelen, zoals de 1,5 meter afstand waren we bij DELTA Fiber Nederland op zoek naar een tool om de bezetting van onze kantoren en werkplekken te kunnen managen. De DeskPlanner App van Delta-N bleek hiervoor het juiste instrument.”

Voordelen DeskPlanner App

Rémi Beijert: “Met gebruik van de app kunnen collega’s eenvoudig een werkplek reserveren. Zo weten we via de app hoe de bezetting op onze kantoren is en op welke afdeling het druk is.

Ook is het voor de receptie mogelijk om via de app een werkplek voor een bezoeker te reserveren.

 


“De samenwerking met Delta-N is uitstekend bevallen, van de oriëntatiefase tot en met de livegang van de DeskPlanner App. ”

- Rémi Beijert, Projectmanager IT Operations


 

Samenwerking met Delta-N

Rémi Beijert:De samenwerking met Delta-N is uitstekend bevallen, van de oriëntatiefase tot en met de livegang van de DeskPlanner App. Het contact is altijd plezierig en onze verzoeken en vragen worden door Delta-N snel en deskundig behandeld. Tevens is het prettig dat Delta-N nog meer expertise in huis heeft waar inmiddels gebruik van wordt gemaakt”.

Project: DeskPlanner App
Organisatie: DELTA Fiber
Branche: Telecom
Producten/diensten: DeskPlanner App