ReferentiesCloud SolutionsIsah – Ontwikkeling samenwerkingsportaal en verkoop app

Isah - Ontwikkeling samenwerkingsportaal en verkoop app

ISAHbusinesssoftware

Klanten nog beter bedienen, dat is het doel van de digitaliserings- en automatiseringsslag die Isah momenteel maakt. Door het realiseren van een centraal informatieplatform en een verkoop-ondersteunende app kunnen klanten nog beter bediend worden. Een SharePoint ontwikkeltraject met grote technische vraagstukken dat zowel wat betreft de samenwerking als het resultaat tot tevredenheid heeft geleid.

Ontwikkeling samenwerkingsportaal en verkoop app

Jos van Baal, Manager Product Development: "Om een volgende stap te kunnen maken in het vergroten van de klanttevredenheid hebben wij ervoor gekozen een nieuwe klantbenadering te implementeren.

Om de (digitale) samenwerking tussen medewerkers van verschillende afdelingen te faciliteren is een centraal platform op basis van SharePoint gerealiseerd. Daarnaast is er een verkoop app gerealiseerd voor alle gebruikte platformen: SharePoint, iPad, Windows Phone en via de browser. Hiermee kan iedere medewerker snel en eenvoudig een offerte opstellen en kan de afhandeling volledig digitaal plaatsvinden.

Van Baal: "Het bij het project betrekken van medewerkers met veel klantcontact, zoals sales-support, heeft bijgedragen aan de bruikbaarheid van het product. Het was erg goed om te zien dat de Scrum aanpak zorgde voor zoveel betrokkenheid en een kwalitatief goed resultaat." 

Lees een uitgebreid artikel over dit project: www.delta-n.nl/ontwikkeling-app-en-portaal

Project: ontwikkeling samenwerkingsportaal en verkoop app
Organisatie: ISAH
Branche: ICT
Producten/diensten: SharePoint, diverse (.NET) Web Dev technieken en frameworks