ReferentiesDevOpsDevOps in een stroomversnelling

Loket.nl over op Azure DevOps

Logo Loket.nl

Loket.nl is marktleider op het gebied van online salaris en HR voor het MKB. Om aan de groeiende vraag naar ondersteuning voor DevOps tooling binnen Loket.nl te kunnen voldoen is aan Delta-N gevraagd om te ondersteunen bij de overstap van Microsoft Team Foundation Server naar Azure DevOps. Door deze stap kon de tooling mee groeien met de ambities van de organisatie.

DevOps in een stroomversnelling

Door de fijne samenwerking tussen Delta-N en Loket.nl hebben we deze overgang naadloos, efficient en flexibel uit kunnen voeren. Direct na de migratie plukte Loket.nl al de vruchten plukken van de mogelijkheden in Azure DevOps. Met de hulp van Delta-N is naast de Builds en Package Management ook Release Management ingericht om hun nieuwe applicatie te installeren. Waar dit eerder veel energie kostte, is het nu een fluitje van een cent. Niet alleen om te starten, maar vooral ook om te onderhouden!


“Delta-N heeft duidelijk kennis van zaken en heeft op daadkrachtige maar flexibele wijze het DevOps traject bij van Spaendonck Services in een stroomversnelling gebracht en een basis neergelegd om effectief op de veranderingen door te pakken.”

- Bas Buijs, Manager Automatisering bij Loket.nl -


Loket.nl bij de Driving DevOps poster

Project: Migratie Azure DevOps
Organisatie: Loket.nl
Branche: Informatie Technologie
Producten/diensten: Azure DevOps