ReferentiesDevelopmentCegeka Business Solutions – TOPdesk – Azure DevOps koppeling

Delta-N is altijd bereikbaar en heeft ons uitstekend geholpen bij de overgang.

Cegeka-dsa TOPdesk - Azure DevOps koppeling

Cegeka Business Solutions is leverancier van integrale software en services voor de vastgoedmarkt. Na de overgang van JIRA naar Azure DevOps als nieuw ontwikkelsysteem, ontstond de wens voor een stabiele synchronisatie tussen het service management systeem TOPdesk en Azure DevOps. Er was een bestaande maatwerk-koppeling maar deze was nog gebaseerd op XML-export / import en was traag (niet real-time) en erg foutgevoelig.

 

 


“Wij zouden Delta-N aanbevelen, zij zijn een goede sparringpartner geweest tijdens het project. De intake, overdracht en de samenwerking in de beheer fase zijn uitstekend verlopen!”

- Jeroen Kraan, Topdesk applicatiebeheerder bij Cegeka Business Solutions -


Stabiele TOPdesk - Azure DevOps koppeling

Kantoor Cegeka-dsa"Met de oplossing van Delta-N hebben wij nu een stabiele directe koppeling tussen TOPdesk en Azure DevOps. Wij kunnen hiermee op een eenvoudige manier de TOPdeskmeldingen die in aanmerking komen direct doorzetten naar Azure DevOps. Alle relevante velden worden hierbij automatisch gevuld. Vanuit Azure DevOps worden vervolgens het Devops nummer en de statuswijzigingen teruggekoppeld naar de betreffende TOPdesk melding. Deze koppeling is real-time en 24/7 beschikbaar. Daarnaast kunnen we via het portaal van Delta-N zelf configuratie toevoegen. Dit werkt heel prettig en de foutlogging laat snel zien wat er eventueel misgaat. Ideaal voor troubleshoot werk.

Koppeling van Delta-N bleek de juiste keuze

De TOPdesk – Azure Devops koppeling van Delta-N bleek de juiste keuze. Het project is voorspoedig verlopen. Delta-N was altijd bereikbaar en heeft ons uitstekend geholpen bij de overgang. Ook over de nazorg zijn wij prima te spreken.

Project: Uitfasering maatwerk en overgang naar standaard koppeling van Delta-N
Organisatie: Cegeka Business Solutions
Branche: Software en services
Producten/diensten: TOPdesk - Azure DevOps koppeling