ReferentiesDevOpsCareConnections – Application Insights

CareConnections ZorgAppCareConnections is een organisatie in de Zorg en heeft als doel om, door middel van technologie, de Zorg beter te maken. Met de ontwikkelde Zorgapp wordt het dagelijkse werk van de zorgmedewerker eenvoudiger en leuker gemaakt en is er meer tijd voor de cliënt. Zo ondersteunt CareConnections 45 organisaties met 8500 zorgmedewerkers. De Zorgapp is beschikbaar voor iOs, Android en Windows.

Application Insights

Om inzicht te krijgen in het gebruik van de Zorgapp heeft CareConnection Delta-N gevraagd om Azure Application Insights in te richten. Naast de technische monitoring van de app en de ondersteunende services wilde CareConnections ook in een aantal commerciële vraagstukken inzicht krijgen. Bijvoorbeeld hoe is het licentie gebruik over de afgelopen maand en welke modules worden door de klant slecht of nauwelijks gebruikt. Zo wil CareConnections actief met de klant in gesprek komen om de zorgmedewerker de beste ondersteuning te geven.
Met behulp van Azure Application Insights en Power BI heeft Delta-N dashboards en rapportages ingericht, die CareConnections op eenvoudige wijze bij de bedrijfsvoering ondersteunen.