ReferentiesDevOpsDe Haagse Hogeschool – studieblok DevOps

De Haagse Hogeschool – studieblok DevOps

hhs-logo

Delta-N heeft 10 weken lang een studieblok DevOps verzorgd voor de derdejaars studenten van de opleiding HBO Software Engineering van De Haagse Hogeschool. Tijdens de colleges en praktijkondersteuning werd aan de hand van onze visualisatie van het DevOps proces alle aspecten van DevOps doorlopen. De studenten ontwikkelden applicaties voor InnoLabs, gebruik makend van DevOps principes. Een initiatief van de gemeente Den Haag om te experimenteren met nieuwe manieren om aandacht te besteden aan stedelijke vraagstukken. Het blok is afgerond met presentaties van de studenten en een borrel in het Delta-N kantoor.

Bekijk onderaan de pagina een impressie van de praktijkdag.

De Haagse Hogeschool, Zoetermeer

Ook voor de studenten van De Haagse School vestiging Zoetermeer zijn DevOps lessen verzorgd. Ruim 30 studenten waren in Maart 2 dagen te gast op het kantoor van Delta-N. Na voltooing hebben de studenten allemaal een DevOps certificaat ontvangen.

Partners in education

Inmiddels vormt het studieblok DevOps een structureel onderdeel van het studieprogramma. In 2020 is de studieblok DevOps alweer voor het vierde jaar op rij verzorgd. Dit keer als gevolg van de Corona crisis noodgedwongen deels op afstand.DevOps Studieblok Lees hier meer over de samenwerking tussen De Haagse Hogeschool en Delta-N.

DevOps Studieblok HHS Studieblok DevOps
DveOpsCollegeZoetermeer HHS Studieblok DevOps