ReferentiesDevelopmentRidder – Koppeling TOPdesk – Azure DevOps

Ridder - koppeling TOPdesk - Azure DevOps

Ridder

Ridder, leverancier van oplossingen voor de tuinbouw, bespaart veel tijd dankzij de koppeling tussen TOPdesk en Azure DevOps.

Ridder

Ridder is als internationaal familiebedrijf al meer dan 65 jaar dagelijks betrokken bij de ontwikkeling van oplossingen die tuinbouwbedrijven en hun toeleveranciers in staat stellen om hun bedrijven en projecten zo succesvol mogelijk te maken. Samen met een wereldwijd partnernetwerk bieden ze een complete systeem­oplossing voor het ideale groeiklimaat; van mechanische systemen tot aan digitale services. David van der Ent is als Test & Release coördinator op de afdeling R&D mede-verantwoordelijk voor de software kwaliteit bij Ridder en is dagelijks bezig om de werkzaamheden tussen Development en Service/productie-omgeving (incl. 3e lijns support) goed te laten verlopen.


“We zijn erg blij dat we met Delta-N een goede sparring partner hebben op gebied van Azure en Azure DevOps. Daarnaast besteden we graag werkzaamheden aan hen uit, want dan zorgen zij dat het goed voor elkaar komt!”

- David van der Ent, Test & Release coördinator afdeling R&D -


Handmatig proces

De afdeling Service maakt gebruik van TOPdesk voor de registratie en afhandeling en incidenten. Omdat sommige meldingen een aanpassing in de software vragen is er met de afdeling R&D een Change process afgesproken. Omdat R&D gebruik maakt van een ander systeem om de werkzaamheden te ondersteunen, namelijk Azure DevOps, moesten de changes stuk voor stuk handmatig worden overgezet.

Koppeling TOPdesk – Azure DevOps

David van der Ent: "Delta-N heeft als oplossing aangeboden om hun koppeling te gebruiken. Hiervoor zijn in verschillende groepen een aantal voorbereidende gesprekken geweest.Vervolgens zijn er afspraken gemaakt en is er 1 dag een consultant on-site geweest om een en ander in te regelen en uitleg te geven. Na deze dag heb ik nog een paar keer contact gehad om resterende puntjes op de ‘i’ te krijgen en dat is prima gelukt!”

RidderDankzij de TOPdesk – Azure DevOps koppeling hoeven changes nu niet meer overgetypt te worden, maar kunnen ze met 1 druk op de knop doorgezet worden naar Azure Devops. In TOPdesk is er nu een directe link naar het item in Azure Devops. Bovendien is de terugweg geregeld; dat wil zeggen als een work item in Devops naar de state ‘Done’ gaat, dan wordt de status van de bijbehorende Change in TOPdesk bijgewerkt met de relevante informatie.

David van der Ent: “We besparen dankzij de TOPdesk - Azure DevOps koppeling veel tijd, doordat we de changes nu niet meer handmatig hoeven bij te houden. Daarnaast is de informatie-voorziening naar onze developers nu veel beter."

Waarom Delta-N

“We zijn in contact gekomen met Delta-N, omdat onze IT afdeling reeds contact met hen had over Azure. Tijdens een dag on-site hebben we de koppeling samen snel en goed werkend gekregen met elkaar! Bij vragen zijn we heel snel geholpen door Delta-N.

Project: Koppeling tussen TOPdesk en Azure DevOps
Organisatie: Ridder
Branche: Industriele automatisering
Producten/diensten: TOPdesk – Azure DevOps koppeling Azure DevOps Azure