ReferentiesDevelopmentGAP-APP de certificeringsapp voor siertelers

GAP-APP - Ontwikkeling certificeringsapp

Gap-AppIn samenwerking met een aantal bloemen- en plantenkwekers uit het Westland heeft Delta-N de GAP-APP ontwikkeld. Dit is een slimme oplossing die bestaat uit een mobiele app en een webportaal met als doel de administratieve lasten rond het GlobalG.A.P. certificeringsproces tot een minimum te beperken.

GlobalG.A.P.

De GlobalG.A.P. is een certificering waarmee kwekers kunnen aantonen dat ze verantwoord met meststoffen en gewasbeschermingsproducten omgaan. Aangezien steeds meer inkooporganisaties zoals supermarkten de certificering verplicht stellen, is het GlobalG.A.P.-certificaat voor siertelers onmisbaar.

Het bijhouden van het gebruik van meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen brengt echter een administratieve rompslomp met zich mee.

GAP-APP

Met de GAP-APP is het nu mogelijk om alle gegevens voor de certificering heel eenvoudig vast te leggen met een smartphone. Via de app kunnen de gebruikte meststoffen, gewasbeschermingsproducten en inkoopgegevens eenvoudig geregistreerd worden, inclusief op een smarthone gemaakte foto's.

Bij de GAP-APP staat alles in het teken van eenvoudige bediening. Bijna alle gegevens zijn snel te selecteren uit een keuzemenu, zoals de gebruikte apparatuur, het soort middel en de hoeveelheid. Bij het invoeren van gegevens worden datum en tijd automatisch vastgelegd. Alle informatie wordt veilig opgeslagen in de Microsoft Cloud en is terug te vinden in de app en het achterliggende webportaal. Hier kunnen de gegevens ook eenvoudig geexporteerd worden voor audits en inspecties.

Met GAP-APP wordt certificeren voor de GlobalG.A.P zo simpel als het versturen van een appje.

 


“Met de GAP-APP kunnen wij in realtime de middelen die wij gebruiken registeren. Wat mij betreft de perfecte tool voor kleine en middelgrote siertelers!“

- Andre den Drijver, kweker -


Ook je eigen app laten ontwikkelen? Neem contact op met Delta-N Development. Meer weten over de GAP-APP of interesse in een gratis proefabonnement? Kijk op www.gap-app.nl.

Project: ontwikkeling app voor siertelers
Organisatie: Gap-App
Branche: Land- en tuinbouw
Producten/diensten: App ontwikkeling