ReferentiesDevelopmentFloraHolland – Azure Assessment

FloraHolland - Azure Assessment

FloraHolland

FloraHolland wilde een aantal applicaties naar de Cloud brengen. Om hierin de juiste keuzes te maken en niet achteraf voor beperkingen of onnodig hoge kosten komen te staan wilde FloraHolland zich hierover goed laten informeren. Niet alleen over de mogelijkheden en voordelen van de Cloud, maar vooral wat in hun specifieke situatie de beste oplossing is. Om dit goed in beeld te krijgen is met een team van ontwikkelaars en architecten een Cloud Brainstorm Assessment gevolgd. Onder begeleiding van Edward Bakker (Senior Cloud Architect/Azure MVP) is het applicatie landschap doorlopen. Na afloop had FloraHolland per onderdeel inzicht in wat voor hun situatie de beste oplossing is en een globale applicatie architectuur architectuur op basis van Microsoft Azure.

Martien Röling, Team leader Application development bij FloraHolland: "We hebben met aantal ontwikkelaars en architecten het Cloud Brainstorm Assessment gevolgd met Edward Bakker. Een zeer nuttige sessie, waarin heel veel duidelijk is geworden over de mogelijkheden die Azure allemaal kan bieden en hoe op eenvoudige wijze stappen gezet kunnen worden.
Voor een aantal FloraHolland applicaties is een mapping gemaakt, hoe dat er in de Azure omgeving uit zou kunnen zien gebruik makend van building blocks en hoe deze ook toegepast kunnen worden.
Ook veel opgestoken over hoe anders de omgeving in Azure eruit kan gaan zien, ten opzichte van het huidige client server model en wat voor voordelen daaraan zitten."

Project: Cloud Brainstorm Assessment 
Organisatie: FloraHolland
Branche: Land- en tuinbouw
Producten/diensten: Azure Readiness Assessment, Microsoft Azure

 • Miquel Asmus

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 20
    miquela@delta-n.nl
    Connect met Miquel
    invisible box
 • Neem contact met ons op

  Contactverzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.