ReferentiesDevelopmentFloraHolland – Azure Assessment

FloraHolland - Azure Assessment

FloraHolland

FloraHolland wilde een aantal applicaties naar de Cloud brengen. Om hierin de juiste keuzes te maken en niet achteraf voor beperkingen of onnodig hoge kosten komen te staan wilde FloraHolland zich hierover goed laten informeren. Niet alleen over de mogelijkheden en voordelen van de Cloud, maar vooral wat in hun specifieke situatie de beste oplossing is. Om dit goed in beeld te krijgen is met een team van ontwikkelaars en architecten een Cloud Brainstorm Assessment gevolgd. Onder begeleiding van een Senior Cloud Architect/Azure MVP is het applicatielandschap doorlopen. Na afloop had FloraHolland per onderdeel inzicht in wat voor hun situatie de beste oplossing is en een globale applicatie architectuur architectuur op basis van Microsoft Azure.


"We hebben met aantal ontwikkelaars en architecten het Cloud Brainstorm Assessment gevolgd. Een zeer nuttige sessie, waarin heel veel duidelijk is geworden over de mogelijkheden die Azure allemaal kan bieden en hoe op eenvoudige wijze stappen gezet kunnen worden.“

- Martien Röling, Team leader Application development -


Als onderdeel van het assessment is voor een aantal applicaties van FloraHolland een mapping gemaakt van hoe dat er in de Azure omgeving uit zou kunnen zien. Hierbij is gebruik gemaakt van building blocks en uitgelegd hoe deze toegepast kunnen worden. Hierdoor heeft het team veel opgestoken over hoe de omgeving in Azure eruit kan gaan zien, wat er anders is ten opzichte van het huidige client server model en welke voordelen daaraan zitten.

Project: Cloud Brainstorm Assessment
Organisatie: FloraHolland
Branche: Land- en tuinbouw
Producten/diensten: Azure Readiness Assessment Microsoft Azure