Microsoft Viva

Microsoft Viva biedt een upgrade van de moderne werkplek gericht op het optimaliseren van de verbinding tussen werknemers en hun organisatie.

Microsoft Teams

Microsoft Teams geeft de mogelijkheid om in een gebruiksvriendelijke omgeving digitaal samen te werken met collega’s of externen.

Productiever met Microsoft 365

Productiever zijn? Het gaat niet over harder werken, maar over slimmer. Hoe benut je de eindeloze mogelijkheden van Microsoft 365 om echt effectiever en efficiënter te werken?

De Moderne Werkplek

Met een Moderne Werkplek zorg je ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf halen, veilig kunnen samenwerken en flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps.

Support à la Carte

Support à la Carte is een uniek support-concept dat je de flexibiliteit biedt om jouw gebruikers optimaal te ondersteunen.

MFA – meer dan een vinkje

Met MFA kun je meer dan 99% van de aanvallen op gebruikers voorkomen. Een goede inrichting zorgt voor gemak bij gebruikers en problemen bij hackers.

DeskPlanner App

Veilig naar kantoor zonder administratieve rompslomp met de gratis Delta-N DeskPlanner App voor Microsoft 365.

Introductie Microsoft Viva

Blog: Microsoft heeft Microsoft Viva gelanceerd: een platform waarop communicatie, kennis, onderwijs, resources en inzichten samen zijn gebracht.

Bij Delta-N staat de mens centraal

Delta-N investeert continu in opleiding, ontwikkeling en plezier van medewerkers. Hierdoor halen zij voor klanten het maximale uit moderne technologie.

10 highlights van Microsoft Ignite

Van 2 tot en met 4 maart hield Microsoft het jaarlijkse evenement Ignite. We hebben de 10 highlights van de conferentie op een rijtje gezet.

Bellen met Teams

Centraliseer alle communicatie in jouw Microsoft Teams omgeving door bellen naar externe nummers te activeren in Microsoft Teams.

Mixed reality in Power Apps

Microsoft zet vol in op mixed reality en wij doen mee. Voor een klant ontwikkelen wij momenteel een Power App die gebruik maakt van mixed reality functionaliteit.

Vespo naar een moderne werkplek

Vespo beschikt nu over een moderne werkplek. Doordat de governance goed geregeld is, kan er veilig en verantwoord met Office 365 gewerkt worden.

Landelijk Consortium Hulpmiddelen

Belangrijke rol ICT bij indrukwekkende realisatie van Landelijk Consortium Hulpmiddelen als oplossing voor nijpende tekort aan hulpmiddelen.

Intranet voor het onderwijs

Een intranet voor het onderwijs biedt medewerkers een centrale plek om eenvoudig en veilig informatie kunnen vinden, vastleggen en delen.

SharePoint Specialist

Ken jij alle ins & outs van SharePoint en Office 365? En weet jij een zorgeloze transformatie naar de moderne werkplek te realiseren? Dan ben jij de SharePoint Specialist die wij zoeken!

Power Platform Consultant

Als Power Platform Consultant vertaal je de mogelijkheden van het Power Platform naar oplossingen die onze klanten helpen bij een betere ondersteuning van hun bedrijfsprocessen.

Lead Developer

De Lead Developer die wij zoeken is een bouwer, innovator en trouble shooter en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en optimalisatie van onze software op basis van Microsoft technologieën. Is deze …

Microsoft Teams Scan

Versneld gestart met Teams? Vraag nu de gratis Teams Scan aan, zodat je weet of jouw omgeving veilig en future proof is.

Delta-N ICT Support

Delta-N ICT Support provides support for Microsoft’s Cloud services, such as Microsoft 365, Office 365, SharePoint, Teams, Windows 10 and Exchange.

Thuiswerken, hoe werkt dat?

Nu bijna iedereen verplicht thuis zit, zijn veel meer mensen aangewezen op tools als Teams om hun werk te kunnen blijven doen. Dat kan de nodige vragen opleveren.

Microsoft 365 Journaal

De belangrijkste ontwikkelingen rondom Microsoft 365. Ieder kwartaal zetten we ze voor je op een rij in het Microsoft 365 Journaal.

Hackathon geslaagd!

Tijdens een 20-urige hackathon is er afgelopen weekend een roosterplatform ontwikkeld voor de Hartige Samaritaan.

Roderick Schoon, 20 jaar Delta-N

Mijn naam is Roderick Schoon en ik werk al 20 jaar bij Delta-N. Als Directeur Delivery zorg ik voor het in goede banen leiden van de grote projecten.

Cloud Engineer

Kent Microsoft 365 voor jou geen geheimen? Sluit je aan bij ons Cloud Solutions team en werk mee aan uitdagende projecten rondom Microsoft Cloud oplossingen.

Kosten beheren in Azure

Door alle self-service en self-provision mogelijkheden die Azure biedt is er een risico dat de kosten oplopen. Gelukkig biedt Azure een

Experts Live 2019

Op 6 juni heeft het grootste IT Community event weer plaatsgevonden. Met onze PowerApps sessie en zelfgebouwde racebaan hebben we veel bezoekers getrokken.

Cloud Support

Delta-N ICT Support levert ondersteuning op de Cloud-diensten van Microsoft, zoals Microsoft 365, Office 365, SharePoint, Teams, Windows 10 en Exchange.

Microsoft 365

Microsoft 365 is een volledige, intelligente oplossing die het beste uit Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security samenbrengt.

Power Apps

Microsoft PowerApps is een handige Office 365-app die je in staat stelt om zonder ontwikkelkennis snel en eenvoudig een zakelijke app te bouwen.

Cloud Back-up voor Microsoft 365

Voorkom dataverlies met een additionele back-up oplossing voor Office 365. Eenvoudig beschermen en herstellen van al jouw Office 365 data.