NieuwsCloud SolutionsTerugblik Experts Live en Collabdays Netherlands

Terugblik Experts Live en Collabdays Netherlands

Met Experts Live en Collabdays hebben er de afgelopen periode twee interessante evenementen plaatsgevonden rondom Microsoft Cloud Technologie. Bij beide events waren wij als partner betrokken.

Experts Live

Team op Experts LiveExperts Live is hèt kennisevenement rondom Microsoft oplossingen met een inspirerende keynote en ruim 65 deepdivesessies. Zoals dit evenement een must is voor iedere Microsoft professional, mogen wij als Microsoft partner natuurlijk ook niet ontbreken. Bezoekers konden op onze stand terecht voor een Azuurstok😀.  En natuurlijk voor een goed gesprek over de moderne werkplek, moderne infrastructuur en Microsoft technologie.

CollabDays

Team Delta-N tijdens de CollabDaysCollabDays zijn door de community opgezette evenementen met als doel 'leren en netwerken'. Dit jaar hebben DIWUG en PowerAddictsNL samengewerkt om een mooi event rond Microsoft 365 en Power Platform neer te zetten. Ondanks dat het een zaterdag was en prachtig weer, was het event goedbezocht en hebben we veel bezoekers kunnen spreken.