OplossingenDevOpsBusiness Scan

Cloud Transformatie Business ScanBen je overtuigd van de mogelijkheden en voordelen van moderne technologie en wil je aan de slag? Of zit je deels al in de Cloud en vraag je je af, hoe nu verder? Dan is het belangrijk om eerst een goed beeld te krijgen van de bestaande situatie. Niet alleen qua technologie, maar ook op het vlak van mensen, processen en cultuur. Met onze Business Scan kunnen wij jou dit inzicht bieden. Deze bedrijfsscan biedt jouw organisatie een startpunt op maat en daarmee een solide basis voor effectieve (vervolg)stappen richting het digitaliseren van je organisatie.

De noodzaak van technologie

De wereld verandert doorlopend, en soms heel rigoureus. De corona pandemie is een goed voorbeeld. Deze crisis heeft veel bedrijven gedwongen om kritisch naar hun eigen dienstverlening te kijken: “leveren wij nog voldoende waarde of moeten we ons aanbod herzien?” Snel kunnen veranderen is cruciaal geworden voor het succes van bedrijven.

De snelheid van Cloud adoptie speelt hierin een grote rol. De impact van technologie is inmiddels enorm en de ontwikkelingen gaan steeds sneller. Onze visie is dat een bedrijfsstrategie niet meer zonder een Cloud (en technologie) strategie kan. Hoe sneller je nieuwe technologie adopteert, hoe beter je kunt inspelen op toekomstige kansen en uitdagingen. Maar hoe maak je op juiste wijze de stap naar de Cloud?

Solide startpunt voor digitalisering bedrijf

Startpunt voor een effectieve cloud transformatieEen succesvolle stap naar de Cloud vraagt een heldere digitale strategie. Om die op te kunnen stellen, is het belangrijk om een goed beeld te hebben van de huidige situatie en strategie (zowel bedrijfs- als Cloud strategie). Een Cloud transformatie is namelijk een veranderproces dat alle aspecten van een organisatie raakt en je bedrijfsstrategie dient te ondersteunen.

Om die reden is het belangrijk om de transformatie te starten met het in kaart brengen van de uitgangssituatie. Niet alleen van de IT-omgeving, maar ook van o.a. de bedrijfsprocessen, de cultuur binnen een organisatie en de digitale vaardigheid van je medewerkers.

Wij kunnen hierbij helpen met onze Business Scan.

VAN RAAK STAAL over de Business Scan

VAN RAAK STAAL - Cloud Transformatie Business Scan

“Dankzij de Delta-N Business Scan hebben wij de eerste stappen in onze Cloud Transformatie gezet. De gedegen en professioneel uitgevoerde scan heeft een helder plan opgeleverd dat aansluit bij onze strategie. De kracht van de aanpak van Delta-N is dat ze ons volledig hebben meegenomen in deze reis, waardoor er in de hele organisatie bewustwording en betrokkenheid is gecreëerd. Een mooi resultaat!"

 

Arent van de Sande Vestigingsmanager Tilburg, VAN RAAK STAAL Lees meer

Realistische en actiegerichte roadmap

De Business Scan is jouw startpunt voor een effectieve Cloud transformatie. Het bestaat uit een onderzoek naar de huidige situatie van jouw organisatie ten aanzien van de Cloud en een roadmap om te komen tot een moderne digitale organisatie.

Route naar een moderne digitale organisatieDe uitkomsten van het onderzoek vormen samen met jouw ambities de basis voor een actiegerichte roadmap die inzicht geeft in de prioriteiten en financiële consequenties van jouw Cloud transformatie.

De roadmap is zo concreet dat je hier direct mee aan de slag kunt. Dit kun je zelf, maar uiteraard kunnen wij je ook begeleiden. Wij zien de weg naar de moderne digitale organisatie bij voorkeur als een partnerschap, waarbij we in nauwe samenwerking stappen zetten om de gestelde doelen te behalen.

Hoe werkt een Business Scan?

De Business Scan bestaat uit drie fasen: Check-in, Discover en Plan.

Tijdens de Check-in fase voeren we met intakegesprekken op directie- en management niveau, waarin we ambitie vertalen naar een Cloud strategie. Daarnaast gebruiken we een online vragenlijst om breed uit de organisatie informatie over de (IT) organisatie en de mogelijke pijn-/verbeterpunten te halen.

Tevens verzorgen we kickoff workshops, zodat de organisatie een helder beeld heeft van hoe Cloud bij kan dragen aan het behalen van de organisatiedoelstellingen wat en een Cloud Transformatie inhoudt.

Tijdens de Discover fase voeren we een verdiepingslag uit m.b.t. de kennis van de organisatie en technologie door middel van interviews en workshops met een selecte groep medewerkers. Al deze input levert een 360 graden beeld over Strategie, Cultuur, People, Proces en Technologie onderverdeeld in 55 meetpunten.

Tijdens de Plan fase bepalen we in workshops gezamenlijk de doelen en meetbare resultaten en vertalen dit naar een roadmap.

Afhankelijk van de bedrijfsgrootte geeft de Business Scan je binnen enkele weken een compleet beeld van je startsituatie.

Business Scan in 3 stappen
Business Scan - de juste route

Zekerheid over de juiste route

De Business Scan geeft jou een helder beeld van de digitale volwassenheid van jouw organisatie en welke stappen nodig zijn om je ambities te realiseren cq te versnellen. Deze stappen komen in vorm van een actiegerichte roadmap die inzicht geeft in de prioriteiten en financiële consequenties van jouw Cloud transformatie.

Dankzij het onderzoek geeft de Business Scan je zekerheid over de juiste route richting een moderne digitale organisatie. Een organisatie die optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden die Cloud technologie biedt en klaar is voor de toekomst.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over de Business Scan als startpunt voor een Cloud transformatie? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan met één van onze transformatie consultants via onderstaand formulier.

Wil je direct inzicht in wat de impact van een Cloud transformatie op jouw organisatie is? Vul dan nu onze online snelscan in en ontvang direct een globale inschatting van de impact voor jouw situatie.

Neem contact met ons op

 • Antoin van der Ben

  Account Manager

  Plan een meeting

  • LinkedIn
  • Mail
  • Telefoon
  Bel: 085 – 487 52 23
  E-mail: antoinvdb@delta-n.nl
  Connect met Antoin
  invisible box