Cloud SolutionsZo wordt je laptopbeheer eenvoudig, veilig en beheersbaar

Het uitrollen van laptops binnen een organisatie is vaak een omslachtig proces, dat meestal traag en moeilijk te controleren is. Met een centrale oplossing waarmee je apparaten eenvoudig op afstand kunt uitrollen en software kunt distribueren, krijg je weer grip op de situatie en de laptopbeheer.

De risico’s van mobiliteit

Thuiswerken is op dit moment de norm, maar ook als we straks weer een stuk vrijheid terugkrijgen, zal waarschijnlijk blijken dat de manier waarop wij werken blijvend is veranderd. Veel medewerkers binnen een organisatie maken vandaag de dag gebruik van laptops als hun primaire werkstation. Daarmee wordt werken waar en wanneer je wilt een stuk eenvoudiger. Tegelijkertijd kan die mobiliteit een grote bedreiging vormen voor een organisatie. Een laptop kan worden gestolen of ergens onbeheerd worden achtergelaten. Wat betekent dat voor jouw bedrijfsgegevens? Een slimme oplossing voor het beheer van mobiele apparaten – waaronder laptops – maakt een omslachtige, kritische taak een stuk eenvoudiger, veiliger en beheersbaarder.

Vereenvoudig je laptopbeheer

De mogelijkheid om je apparaten op afstand kunt uit te kunnen rollen en eenvoudig software te distribueren, zorgt voor een enorme versimpeling van het proces. Als je op afstand apparaten kunt uitrollen en software kunt distribueren, het geeft inzicht in de situatie, waarborgt de controle over je apparaten en vereenvoudigt het uitrolproces, zonder dat daar een IT-medewerker aan te pas komt. Laat de laptop door de leverancier op het thuisadres van je medewerker afleveren. Het enige wat de medewerker hoeft te doen is het apparaat uit de doos halen en aanzetten. De laptop wordt vervolgens in enkele stappen automatisch geconfigureerd. Zo combineer je een prettige gebruikerservaring met vereenvoudigd en veilig beheer. Een rustig gevoel, toch?

In behapbare stappen naar een moderne cloudwerkplek

Slim apparatenbeheer past in onze visie van een moderne werkplek. Een ideaalplaatje waar je in behapbare stappen naartoe kunt werken. Ben je benieuwd naar een slimme oplossing waarmee laptops en apps op afstand beheerd kunnen worden? Bekijk dan nu ons webinar over gebruikers- en apparatenbeheer on-demand of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Wij kijken altijd naar de context waarin jouw organisatie zich bevindt, naar de prioriteiten en naar de onderlinge afhankelijkheden van de oplossingen die je in huis hebt.

 • Wil jij ook dagelijks de Moderne Werkplek implementeren? Bekijk vacatures!
 • Meer weten over centraal labtopbeheer?

  Contactverzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

  Plan een meeting

    • LinkedIn
    • Mail
    • Telefoon
   085 – 487 52 21
   heikow@delta-n.nl
   Connect met Heiko
   invisible box